-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Van itt valakinek 5770 CF-e?
Don't Tread On Me
-
Hurkaleves
őstag
válasz Cobra652 #9909 üzenetére
sajnos normális. nekem is olyan van és a gyári ventifordulat szabályozás a szar.
nem pörgeti föl eléggé a ventit magas hőmérsékleten sem!
ajánlom az msi afterburner progit amivel frankón be tudod lőni a ventifordulat szabályozás teljesen egyénire!
én is beállítottam magamnak és 85 fok fölé nem is engedte úgy...
most sajna nem tudom megmutatni képpel a beállításaimat mert IGP-vel nyomom...
(ugyanis behalt a vga-m.. ) -
bazsi83vp
senior tag
Üdv fiúk/lányok, tudna valaki egy linket dobni, ahol látható az 5770 - 512M/1G memória közti különbség (lehetőleg) 1280 körüli felbontásban?
Csak mert behalt az eddigi kártyám ezért sürgős lenne. Köszi előre is. -
gbal65
aktív tag
válasz Hurkaleves #9911 üzenetére
Mit csináltál szegény kártyával?
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
Bocaa
senior tag
A rev3 zafírnak csak szerintem van 5750 nyákja?
illetve szerintetek rámegy a fullcover blokk mert szerintem igen"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
whatnot
őstag
válasz Cobra652 #9916 üzenetére
Szerintem nem a kártya, hanem a catalyst venti szabályzása szar.
Én is írtam itt korábban, hogy már bőven 60fok fölött járt a vga, de a ventit még csak 57%on pörgette.
Nekem Asus van, így smartdoctor jár hozzá. Ott a smartcoolinggal be lehet állítani, hogy hány fokoknál pörgesse jobban a vga-t, alapbeállításon 60foktól 100%on megy. -
cvn69
tag
válasz Hurkaleves #9911 üzenetére
Ennyire rossznak tartjátok a CCC Overdrive-ját?
Nálam egy 10 perces Furmark után is csak 78 °C-ig ment fel és nem használtam az Afterburner-t.
3DMarkVantage után pedig, Afterburnerrel 949/1350MHz-en, csak 43%-os fordulatig és 73°C-ig ment."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
kungzi
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #9926 üzenetére
nem az ice-q hűtéses, hanem az alap referencia hűtő van rajta, de majdnem egy és ugyanaz
mondjuk én is amellett lennék
-
Bocaa
senior tag
a 940/1350 az nem egy tuningbajnok kártya alapfeszen...( a rev3 zafír tényleg 5750 nyákos lenne?)
[ Szerkesztve ]
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
az alap HIS hűtés is faxa, a shapphire is jó.
itt már az a kérdés melyk teccik jobban.
illetve kimenet között ha van különbség melyket fogod használni.
az iceq hűtéses sokkal drágább? vagy szóba se jöhet?azért az alap és a kivezető hűtés nem ugyanaz
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
kungzi
veterán
nekem a his tetszik jobban, akkor az lesz köszi
-
lsc
nagyúr
válasz whatnot #9933 üzenetére
Egyik sem? Egyiknek sem túl jó a hűtése, azt hiszem.
Ezt a mondatod akkor sem értem, valami konkrétum jöhetett volna, úgy látom az nincs. Az egyedi hűtéseknek nem sok értelme van az 57xx szérián, a gyáriak sem rosszak, régebben a 48xx-en még igen. Amit most írtál az igaz.
Egyébként azt hittem tudsz valamit amiről lemaradtam, de csak a véleményed írtad, azt meg nem ártott volna alátámasztani valamivel, főleg ha tanácsot adsz. Ennyi.Az élet kegyetlen .
-
Killer01
őstag
válasz whatnot #9935 üzenetére
Nem akarok beleszólni különösebben a vitátokba, de panaszkodtak már a vaporra is ebben a topikban. A Hawk meg jelenleg az egyetlen kari, ami a tuningolásra vágyókat is kielégíti, ezért a népszerűsége. A hűtésekről meg annyit, hogy a v2-es tökéletesen elfogathatóra sikerült, a problémák inkább a venti túlzott leszabályzásával vannak, ezért melegszik némelyik kártya.
-
proximus
senior tag
Szerintetek a két bios közül melyik az újabb így ránézésre?
(A techpowerup bios collection-jában böngészgettem )
ATOMBIOSBK-ATI VER012.019.000.003.034761
ATOMBIOSBK-ATI VER012.019.000.002.036154 -
proximus
senior tag
válasz Ragga.Bob #9938 üzenetére
Az alsó volt kiadva a szürke-csíkos halálra javításként és újabb egy nappal a bios elkészülte a felsőhöz képest. (az alsót használom már néhány hónapja hiba nélkül a giga 5770-en(tégla))
Valami ami még hasznos lehet annak aki mostanság is küszködik a csíkosfagyással:
A csíkos fagyást korrigáló bios csökkentette ugyan a fagyásokat, de nem szűnt meg teljesen.(sorra voltak próbálva a driverek is) Az igazi áttörést a régi alaplap(ABIT AX8 2.0) lecserélése hozta egy Giga 770TA-UD3 -ra. Azóta száz százalékosan fagyásmentes....Hogy is van akkor ez a kompatibilitási dolog az összedugható alkatrészeknél??
-
zsotti75
csendes tag
Sziasztok !
Általában meddig lehet húzni az 5770 memóriáját ? Egy MSI R5770-PMD1G-m van. Nekem a Ati Overdrive felemelte az órajeleket 950/1435 MHz-re. Igaz 3Dmark06 alatt kifagyott, pontosabban eltünt a kép. A hőfokokkal nincs gond (Accelero S1 rev.2 van rajt+a memsünik) max 53 fok.
Zsotti
A Windows olyan, mint a tamagocsi. Etetned kell, tanítgatnod, játszani kell vele, takarítani kell a szemetet utána, foglalkoznod kell vele, de bármit is csinálsz - mindegy, hogy mit -, előbb-utóbb úgyis megdöglik
-
Ragga.Bob
tag
válasz proximus #9939 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a 002, 003 tagok azonosítják az újabb biost, ha a megelőző számsor azonos. (persze, tévedhetek is)
zsotti75: kb határon vagy. Fesz emelés nélkül ez benne van az átlagban.
[ Szerkesztve ]
"The only place success comes before work is in the dictionary." (Vince Lombardi)
-
Bocaa
senior tag
nem cserélne valaki rev3 zafírt rev 1 akármilyen karira term csak ha van rá 2 év gari?
csak 1gb jöhet szóba"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Taifa Díaz
őstag
válasz whatnot #9935 üzenetére
Mondjuk CU Core tulajdonos vagyok, tehát nem egészen referenciamegoldás van a kártyámon hűtésre, de túl nagy jelentőséget tulajdonítanak sokan ezeknek az egyedi hűtésmegoldásoknak annak ellenére, hogy a gyártó által biztosított megoldás is tökéletesen megteszi, és most nemcsak 5750/5770 kártyákra, sőt, hogy tovább menjek, nemcsak ATi kártyákról beszélek
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
whatnot
őstag
válasz Taifa Díaz #9945 üzenetére
Most már úgy vagyok vele, hogy érdemes valami alapot venni és arra rárakni egy 3rd party hűtést, lásd accelero s1 rev2. Csak a gyártó szerint az s1 nem megy rá 5770re.
Találtam neten barkács megoldást, de abba nem merek belevágni. -
zsotti75
csendes tag
válasz whatnot #9942 üzenetére
Egy pár oldallal ezelött leírtam ( kb. 400 ) 9538. Csak arra a kártyára megy fel amelyiknek jobbra el van tolva a GPU. Így.
Zsotti
A Windows olyan, mint a tamagocsi. Etetned kell, tanítgatnod, játszani kell vele, takarítani kell a szemetet utána, foglalkoznod kell vele, de bármit is csinálsz - mindegy, hogy mit -, előbb-utóbb úgyis megdöglik
-
kungzi
veterán
sziasztok
nem tudok dönteni és ezért kérném a ti segítségetek:
most van egy phenomII 555BE procim, ami sajnos nem 4 magosítható(most 3800MHz-en megy a két mag)
vegyek ehhez a procihoz egy 5770-et? vagy
cseréljem ki egy 4 magos procira és vegyek egy 5750-et?sajnos vagy az egyik vagy a másik, a pénz nagy úr sajnos
kérlek segítsetek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest