Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hurkaleves

őstag

válasz speedernet #9270 üzenetére

szeva!

nos. a catalyst "csak" 960-ig engedi a gput húzni. jelenleg nálam is ennyin megy alapfesszel.
    viszont csináltam egy kis bios moddot amivel kitoltam a "csúszkát" 1200-ra ami tök fölösleges, de had legyen.. :)
    nálam alapfesszel az 1000mhz még okés. valakinél egy kis fesz emeléssel 1050 és picit felette is stabil a gpu. én nem tudok feszt emelni mert úgy néz ki nem támogatja a kátyám... valszeg az a bizonyos volterra áramellátó csipp hiányzik belőle... passz..
    no meg (egyelőre) a gyári hűtéssel nem is akarok nagyon feszt emelni.. így is eléggé kapatja..
    a ramokat 1300-on használom.. valszeg az is menne följebb, de ramsünik hiányában ezt sem nyúzom tovább...

javaslom neked is a 960mhz-t majd teszteld ezzel a progival azon belül is a "fur rendering"-et válaszd! ha ez elmegy kb negyed órat az már okésnak mondható mert a játékok sem használják ki ennyire a vga-t mint ez.
    közben folyamatosan monitorozd a hőmérsékletet!
    ha a venti szabályzás ratyi akkor meg az msi afterburner nevű progit használd mert abban frankón be tudod lőni a fordulatot/hőmérséklet...

Új hozzászólás Aktív témák