- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz DroiDMester #17234 üzenetére
Fasza,okés,megpróbálom.
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
2ning
tag
Hali!
5770 mellé milyen procit javasolnátok? Most egy Athlon 64 X2 5200+-am van.
Esetleg már egy Athlon II X2 250 is elég?
Mi az elérhető max felbontás egy ilyen kombónál? -
- = Zk = -
félisten
ma fogom letesztelni egy 940BE-vel az 5770-emet, ha vársz, nyomok eredményeket is ......csak majd 6 körül vehetem át a postán. hurá
jah, jelen felállás szerint melyik a legjobb driver 5770 alá?.. a legújabb? vagy melyik?...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zoleeno1
veterán
válasz - = Zk = - #17256 üzenetére
nemrég jelent meg a 11.4 végleges verziója ezt használd.
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
- = Zk = -
félisten
válasz zoleeno1 #17257 üzenetére
köszönöm....
(#17258) Alpachino
kiv leszek, nálam mi lesz...
940BE+ az 5770.. azelőtt 4870 volt benne, csak elhalt. gariztattam, de közbe kimentem Englandba, majd idén haza. és most postázta fel haverom a kártyát.. megláSSuk, mit lép.. ...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Alpachino
veterán
válasz - = Zk = - #17259 üzenetére
Egy kis tunigal, jó lesz az 940BE
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
ló úr
őstag
válasz DroiDMester #17234 üzenetére
Nah tényleg az volt,h vmi anomália miatt nem szerette a VTX a lapomat,vagy a lapom a VTX et,mind1,lett helyette egy GTS 450. Így minden működik faszentosan,köszi a segítséget.
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alpachino #17261 üzenetére
nem rántok rajta, mert akkor nincs CnQ. nem akarom, hogy kizabálja Paksot a gép..
á én hűűűűűűlye, elaludtam, és nem mentem el a kártyáért. a posta meg már OFFba van...
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #17263 üzenetére
Nyugodtan rántsd meg, és nem lesz Paks .... a megoldás [link] , én is ezt használom, alapon 800 Mhz, 0,896 v, terhelve 3,6 Ghz, 1,425 v
Hát erre nem tudok mit mondani ...
-
- = Zk = -
félisten
én azt tanultam, hoyg tuningolni, csak BIOS-ból szabad...
áá, én sem tudok mit mondani. vártam a pillanatot/napot, erre itt a bazdmeg.. faxa
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #17265 üzenetére
változnak az idők, változnak az oprendszerek
Hát ez szívás ...
-
csaba19
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy MSI 5770 Hawk kártyát. Feltettem a drivereket, de Windowvs UAA BUS drivert is kért. Ezt letöltöttem a Windows oldaláról, de azóta nem ad ki hangot a gépem. HDMI kábellel van összekötve a kártya egy LCD TV-vel. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nah. alakulunk
sapphire 5770 rev3 1gb + 940be + 4gb geil ddr2....a többi sallang.
11.4 fentvan. egyelőre az alap Win frissítéseket telepíti...
nem tudom, mivel próbáljam le a gépet. fosok, hogy meghal, mint a 4870/X1900XTX anno rögtön bele a közepébe, és egy nfs undercover/shift2/HP 2010...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz - = Zk = - #17268 üzenetére
Crysis-2 vagy SHIFT 2 UNLEASHED ha a tuningot akarod tesztelni! Ettől a 2.játéktól egyből megfekszik a gép ha nem bírja (vagy kevés valaminek a fesz)
PL: tuningnál FurMark al lefutott 1,5.óra hiba nélkül! elindítottam a Crysis-2. és már a menű betöltése közbe kimerevedett a kép!
-
nagyúr
válasz Valek81 #17270 üzenetére
Légyszi ne írj hülyeségeket!
ATi kártyáknál nincs és NINCS is szükség külön audio bemenetre! alapból támogatja a 7,1.es hangsávot HDMi-n keresztül! megfelelő DRIVER-t kell csak feltenni! Katt ide a DRIVER-ért
[ Szerkesztve ]
-
Valek81
csendes tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz DroiDMester #17269 üzenetére
shift 2-vel néztem, persze semmi tuning. sok lesz a villanyszámla ...
ful fullhdban elviszi.... milyen kártya ez az 5770?.......jah, a Cry 2. de jó, hogy szóltál ... felírom, mert amig valami hangfalat veszek, addig itthon...khm
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #17273 üzenetére
Jó kártya
-
csaba19
csendes tag
válasz DroiDMester #17271 üzenetére
DroiDMester: Köszi szépen a linket, most már van hang, csak megint kéri a Windows az UAA BUS HD Audio drivert. Lehet, hogy rosszat töltöttem le belőle?
-
- = Zk = -
félisten
..duplán mégjobb lenne!
-
cNpowa
tag
Üdv!
4 nappal ezelőtt vettem egy MSI R5770 HAWK típusu videokártyát, eddig minden rendben volt élveszteni is a játékokat, de ma jelentkezett egy számomra ismeretlen hiba: tele van a kép pixelhiba szerűségekkel . Mi lehet a gond?Előre is köszönöm a segítséget!
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #17276 üzenetére
az nekem is
-
- = Zk = -
félisten
...
nah. HP2010 is megy. egy csöves genius kontrollerrel..megszoktam a GT4-et, szal billzet nuku
még a Cry2-t kell meglesni...
-
Dealer20
tag
Ez aktívabb fórum gondoltam ide is irok
Adott egy Asus 4850 512mb Egy artic colling s1Rev2 + turbo modul konfig további része:
Asrock G31M-GS R2.0
Core2Duo e 7300@ 3ghz
kingmax 2+1 Gb memória
Fsp 400-60 apn táp
Wd 1 Tb vinyóWindows 7 Home premium 64 bites op rendszer és 10 - 15 perc játék után kék képernyőt dobál ,legújabb driverek vannak fent csak a proci megy 3 ghz en de alapon is ujraindul az oprendszer újra lett rakva,semmi nem melegszik tul mindent újrapásztáztam mx 4 el,de nem tudom mi lehet a probléma
kép
valami ötlet? -
diegho
nagyúr
Furmark (1024x768) alatt 65fok és 55% venti jónak számít?
Tudtok valami jófajta fps játékot ami realisztikus és van története? (Homefront és Sniper Ghost Warrior kilőve) Ja és lényeg, hogy nem akarok csapatot irányítani, egymagam akarok lenni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz diegho #17281 üzenetére
" Tudtok valami jófajta fps játékot ami realisztikus és van története? "
én 1,5 év játékfelhozatalát próbálom most behozni, szal hajrá! ...
-
kisza25
félisten
válasz - = Zk = - #17282 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
- = Zk = -
félisten
válasz kisza25 #17283 üzenetére
majd megszülöm a jobbakat....
-
zoleeno1
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Itt van nálam egy 5770-es és megnézném mit megy, de nem tartja meg az ATT-ban beállított fesz/órajel értékeket?
GPU-Z kiírja, hogy az a lenne a jelenlegi órajel, de a valóságban sose jár azon az órajelen.
═════════════════════════════════════════
-
diegho
nagyúr
msi afterburner a barátod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest