Hirdetés

Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Silent77 #44911 üzenetére

    Lehet, hogy az ATT csak engem szeret? :F Nálam nem hibázik, és a futásával sincsenek gondok. Lehet mondjuk, hogy valamit nem jól állítottál be (pl. tuning vagy fesz., utóbbit gyakran elrontják a felhasználók) Az említett hibajelenségek hibás túlhajtásra utalnak (VPU recover).
    A honlapomon vannak teljes ATT beállítások az újabb verziókhoz XP-re és Vistára, ATI VGA-khoz, valamint HD4870-hez külön gyári értékekkel és +/- tuning profilokkal. Ha a "stock" ATT beállításokkal is gondod lenne, akkor tutira valami más szoftver zavar bele a dologba (esetleg CCC, de persze más is lehet).
    Amúgy sem a Grid, sem a GTA4 nem egy olyan kiforrott program, amelyre lehetne alapozni. Én csak az előbbit próbáltam, de gond nélkül ment. Én próbáltam az ASUS házi driverét (lényegében még a 8.11), és a 9.2-est, de mindegyik jó. 9.1-es Catalyst-tel engem is kidobált pár játék néha, vagy fagyott.

    tome.jr: Azért egy nagy kupac dolog van, amelyben az E8400 sokkal jobb az E5200-nál (magsebesség, támogatott eljárások, cache, stb.).

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Aktív témák