Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    A Festo oldalán az egyik képen ablakot készítenek a Dominoval. Ezt még nem próbáltam, de kétségeim vannak ez ügyben, hogy jó ötlet lenne, így ablakot készíteni. Valaki használta már nyílászáróhoz?
    Szerintem nem lesz még jó darabig kapható a Domino, valami noname márkában. Mivel nem tartom valószínűnek, hogy eladják a licenszet. A másik meg az, hogy valami kacat gyártó gépe nagyon nem tudná megközelíteni sem ezt a pontosságot, amit ez a gép tud. Ez nem olyan egyszerű, mint egy lamello, amit akár 12 ezer forintért is meg lehet venni, és pontosságban nem igazán lesz különbség, csupán élettartam, és kényelmi dolgokban különbözik számottevően. Ha meg megveszi mondjuk a Makita, vagy a Bosch a szabadalmat, gyanítom hogy nem sokkal lesz olcsóbb az ő gépük sem.
    De erről még szó nincs, hogy bárki koppintaná.

    Festoról jut eszembe, hogy ha valaki tud használtan eladó 150/3 excentercsiszoló gépet, az szóljon legyen szíves!
    Néztem azt a belinkelt vaterás Dominót, 95 ezerért lopás volt megvenni. Amikor én vettem, akkor nem találtam egy darab használtat sem sehol.

    Volt szó áram ügyben arról, hogy mi van, ha valaki a földelésre köti a fázist. És szerintem nem arról van szó csupán, hogy megrázza az áram, hanem be sem tudja indítani a gépet, mivel pont ez a szerepe a védőföldelésnek, hogyha a testre kikerül a fázis, akkor lecsapja az automatát, mivel rövidre zárta az áramkört.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák