Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz thyeby #7391 üzenetére

    Az unimaxos gépről, meg a kapexről is lenne értelme beszélni, de úgy, hogy egyikünk sem használt még ilyet, nincs sok értelme. Az Einhellről tudnánk, hiszen mindketten használjuk, de arról meg úgy látom felesleges :)
    Ha nem haragszol meg, amíg csak a verebek csiripelnek a kapexről, addig nekem semmi bajom azzal a géppel. Mindig akadnak ellendrukkerek, akik vagy akarattal vagy tudatlanságból fals információkat keringtetnek. Per pillanat Te is felkaptál egy morzsát, se forrás, se pontos hibamegjelölés, csak a végső konklúzió, hogy, konstrukcióhibás a kapex és milyen "izé" a festool. Kicsit azt érzem, hogy savanyú a szőlő. A magam logikája szerint, ha tényleg egyértelmű hibáról lenne szó, azt minden Festool tulaj azonnal jelezné. Aki ilyen gépet vesz, az többek között presztízsből is teszi, nagyon jól tudva, hogy kifizette azt a felárat, amit a "legjobb" címért fizetnie kellett. És ha csalódik, akkor nem marad csendben.

    Tegnap egyébként láttam a szogker.hu -nál a DeWalt gérvágódat 100.000-ért. Sajnos nem volt időm alaposabban szemügyre venni, mert rám telefonált a kedves feleségem, akit a gyerkőccel az autóban hagytam. De úgy, első "ráncigálásra" nagyon masszív darabnak tűnt.

Új hozzászólás Aktív témák