Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kadabra #56078 üzenetére

    Szia!

    Nekem ami bántja a szemem, az a szerkezet torziós merevsége. - Bocsi a nem feltétlenül szakmai szavakért, kötelező jelleggel mindig megjegyzem, hogy én csak gépészként tudok itt bármihez hozzászólni.

    A lényeg: Alul a kerekek egy vonalban vannak, így a dobozok önmagukban instabilak, az asztallaphoz, ami pedig összeköti a lábakat, egy vékony kapcsolatot látok. Ha tologatás közben megakad az egyik kerék, akkor kvázi letöröd a "lábát" az asztallapnak, mert a láb hasra akar esni.
    Ha jól látom, ilyen fekete kiemelő megy fent keresztben is hátul. Azt ha kiengeded a lábszekrények széléig, már sokat segít.
    A dobozokra ha teszel 4-4 kereket a sarkaik alá, akkor megint egyel jobb, mert úgy már egyenes talajon nem tudnak önerőből szögben kitérni az asztallap alól.

    A harmadik egy tanács: Tegyél be alulra lábfejtávolságra egy lapot 45 fokban. Lehet, hogy korlátozza a lábteret picit, de ha van valami amire fel tudod tenni a lábad, az sokat javít a kényelmeden. Esetleg merőlegesen merevíts rajta (T profilban, a T teteje néz feléd 45 fokban).
    Ezzel az alját is ki tudod merevíteni, és lesz egy lábtartód.

    Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

Új hozzászólás Aktív témák