Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    Érdeklődve olvasom a csavarbehajtók rejtelmeiről szóló írásaitokat.
    Valaki elárulná nekem - de csak nagyon egyszerűen, mert villamosság ellen be vagyok oltva - hogy mi a jelentősége a különböző Volt értékeknek? Feltételezem, hogy méretben (súly) és teljesítményben adódnak eltérések.
    Engem idáig nem "hatott" meg ez a szerszám, mert közvetlenül nincs köze az "alkotáshoz", ugyanakkor belátom, hogy aki napi rendszerességgel használja, annak nagyon nem mindegy, hogy milyen a használhatósága.

    A sors úgy hozta, hogy nekem van három, közel azonos képességű noname darabom, összesen vettem őket kb. 8.000Ft-ért (újak voltak de ilyen-olyan akcióban), arra figyeltem, hogy mindegyik 18V-os legyen, összesen 5 akksival. Az a koncepcióm, hogy mindegyik mindegyikkel kompatibilis legyen csak részben teljesült, mert otthon derült ki, hogy a látszólag egyforma akksik azért szorulnak a másik gépben, ami azt hiszem csak abból ered, hogy a kínai ipar szabadon kezeli a szabványokat.
    Amilyen ritkán használom őket, nekem megfelelnek, még a tetőtéri gipszkartonozást is bírták, az egyetlen bánatom, hogy két akksit már hazavágtam azzal, hogy elfeledkeztem róluk töltés közben. :( (milyen bosszús is lennék, ha drága pénzen vettem volna őket!) Tudja esetleg valaki, hogy érdemes, lehet-e javítani őket?

Új hozzászólás Aktív témák