Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madmax81

    aktív tag

    válasz Vikusz77 #4253 üzenetére

    Ez egy természetes dolog a motor szénkefés verzió ebben a Makita szénkefében van réz reszelék ,por ,is de még igy sem éri el a réz érintkezős hatásfokát .
    Ami rossz az egyben jó is igy nem tud megolvadni réz érintkező ami nálam megadta magát .
    A szénkefe több feszkót tud továbbítani a motor felé ergó a motor tekercselése vastagabb réz vezetékkel készült a strapabírósság érdekében nagyobb teljesítmény több fogyasztás .
    De mint mondta a nagyobb csavaroknál egyszerűen lekörözi a kis gépet ezzel már tekertem 160-as csavart is fenyő gerendába azt hittem szétszakad a csuklóm a gép bírta de én voltam a gyenge láncszem :DDD

    Kár hogy tönkre ment az aksid hidd el ez már nem fog megjavulni az állapota innen már csak romlani fog .

    És az irányváltója pillekönnyen pöccinthető.
    Erről az jut eszembe hogy a régi Bosch gépeknek milyen sz..r volt az irányváltója , eddig egy géppel sem találkoztam amin ilyen rosszul oldották volna meg .
    Minden gép más ergonómia kicsit szokni kell de ha simulékony az ember akkor mindent meg lehet szokni.
    Én még a régi Black And Decker aksisommal is ki voltam békülve idővel megszoktam , de mióta más gépekkel is dolgoztam azóta kicsit máshogy látom ezt a dolgot " de azt kell szeretni amilyen gépe van az embernek " utólag rájöttem hogy a kezdetekben milyen " silány " gépekkel dolgoztam de szívből szerettem őket és vigyáztam rájuk és igy " ők " is meghálálták a törődést .

    [ Szerkesztve ]

    1956-2010 07.22 Varga László

Új hozzászólás Aktív témák