Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz serfozotibi #37723 üzenetére

    Köszönöm a visszajelzést. Én is inkább a körfűrészes megoldáson gondolkodom. Azt olvastam, ha papír "festőszalaggal" leragasztom, nem pattog fel a bútorlap laminált felülete. Mindenképp az az oldal kell, hogy felül legyen, ami látszódni fog, mert ha jól sejtem, a vágási vonal a hátoldalon kicsit hosszabb lesz (kör fűrészlap miatt), de az úgysem látszik, hiszen hátoldal...
    A körfűrész lapot nem tudom, hogy váltófogas-e, gyárilag 2 fajtát adtak a Parkside-hoz, ha jól emlékszem egy 24 és egy 48 fogút, most az utóbbi van fent.
    (#37721) Winner_hun
    Neked is köszönöm a segítséget, őszintén szólva a dekopír fűrésszel eddig sehogy sem sikerült egyenes vonalat vágnom, vagy ha mégis, a vágás nem volt merőleges (olyan, mintha a lap hajlana vágás közben). Múltkor pl. egy félkörívet vágtam egy 5cm-es pallóba, megrajzoltam elő- és hátoldalon is. Előoldalon követtem a vonalat, amikor kész lettem, igencsak meglepődtem, hogy a hátoldalon a vonalhoz képest >1cm-es eltérések voltak plusz/mínusz...Lehet, hogy a lap se megfelelő, se az előtolás, se a sebesség, de főleg a know-how, a dekopírfűrészelés nagyon nem megy sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák