Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Zerdal #31921 üzenetére

    A POF 1100W-os nekem nem vált be. El is ajándékoztam, alig vártam, hogy múljon már ki. Amikor rögzítettem a liftet, néhány tizedet minden alkalommal visszarúgott. Azt kizárólag szemre, érzéssel és türelemmel tudtam beállítani. Visszavittem még a vásárlás napján a Praktikerbe. Szó nélkül kicserélték, de a másik is hajszálpontosan ugyanolyan sánta volt. De írt ide olyan is, akinek meg semmi baja se volt vele.
    És ide tartozik, hogy olvastam itt olyat, hogy a mai B&D-k már nincsenek úgy egyben, mint régebben voltak. Nekem ma is van 8 éve üzemelő példányom napi használatban. Egy kolléga az én írásom nyomán felbátorodva vett egyet. Bekapcsolta, és azon nyomban el is adta úgy, hogy nem is mart vele. A Makita 3612-höz volt szokva, ami egy legenda.

    Szóval én látatlanban inkább a B&D-t venném meg, de nagyon hezitálnék, hogy ne inkább a linkelt Maktec-et tegyem a kosárba? Mert ha az is olyan kimagaslóan szépen fut, ahogyan a makiták szoktak, akkor még a felárat is megérné talán.

    A gerenda csapoláshoz kell a 12-es szár. De kutyaház gerendából? :F Igaz, 10x10-nél már beszélhetünk gerendáról, mégis az ember hajlamosabb 20x20-ra gondolni, ha gerendáról van szó. (Én bramac léc vázra collos deszkából építettem házat a kutyámnak vagy három éve - most is olyan, mint ha tegnap készült volna el.) A 10-nél nagyobb rádiuszú kerekítéshez is jobb a nagy gép 12-es szárral. Első körben tehát kiderült, hogy a méretet is jól választottad meg. Ha pedig később túl sok kicsit kell marnod, még mindig nyitva marad a lehetőséged, hogy beszerezz egy kistesót is.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák