Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz generatoros #30215 üzenetére

    A lamellózóval kapcsolatban:

    az hasznos, ha leírod a tapasztalatodat, de ha már jót vagy rosszat írsz, akkor légyszi segíts azzal, hogy pontosítod az infókat! 3 éve az unimaxnál kétféle lamellózót árultak emlékeim szerint. Vajon melyik a tiéd? Most éppen nincs is ilyen gép a kínálatukban.
    Azt is jó lenne tudni, hogy valami egyedi hibáról van szó vagy valóban ilyenek ezek a gépek? Mert ilyen panaszról még nem olvastam.

    Szét kellene kapni és megnézni, hogy nincs-e az összeszerelésnél valami taknyolás. Elég ha egy sorja beszorul valahová és máris nem úgy áll a gép, ahogyan kellene. Végső esetben pedig a talpat hozzá kellene köszörülni a maró síkjához.

    Más. a régi és a mostani fizetéseket nem szerencsés egy az egyben összehasonlítani. Az eszközök, gépek irreálisan drágák voltak, az élelmiszer meg irreálisan olcsó. Én kakaóscsigában mérem az árakat :) most közel félmilliós fizetésből tudnék annyi kakaóstekercset venni, mint hajdanán. Viszont a rendszerváltás körüli években 15.300Ft-ért vettem egy zöld Bosch fúrógépet, aminek most sem sokkal több az ára (bár a régi jobb minőségű volt...) Pedig az az ár most inkább a tízszeresének felel meg. Mások voltak az értékarányok.

Új hozzászólás Aktív témák