Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz epmd #19965 üzenetére

    Elgondolkodtatott engem ez a systainer találmány. Az, hogy az emberek mennyire harapnak rá.
    Nem mondom, hogy rossz, de azt igen, hogy rém drága.
    Nekem is van, a géppel kaptam. De belőlem kimaradt ez a rendszerezőláz. Mert ezer módon lehet jól rendszerezni. Keresgéltem a gondolatok közt, hogy hol lehet ennek az ütőereje? Mert az egy dolog, hogy egymáshoz kapcsolható. Egy mozgó szerviz biztosan jól ki is tudja ezt használni. De egy átlagos műhely?
    Láttam egy videón egyszer, hogy egy faxi készített a sytainerjeihez egy komplett falat. (Mennyi idő, munka és pénz? :F ) Minden systainernek saját sínes fiókja van. Műhelyben így tűnt a leginkább jól rendszerezettnek, és legkönnyebben hozzáférhetőnek a Festo arzenál. De akkor meg nem egymásba voltak kapcsolva szegények.
    És továbbmegyek: Akkor minek a dobozok? Ha zárt fiókokat készített volna (Semmivel se kevesebb munkával!), akkor nem kell a csikicsuki, hanem csak kiveszi a gépet a fiókból, és dolgozik vele. Ráadásul nem virít, éktelenkedik, ha belép/belát egy valamennyire szakavatott idegen, hogy hű, de sok qrvadrága gép! Mert az egy incselkedés a tolvajhajlamúakkal.
    Mivel én nem így oldottam meg, ha szükségem van valamelyikre, akkor kapcsolgatnom kell a dobozokat, ráadásul feleslegesen megemelni többet is, hogy hozzáférjek ahhoz, ami kell éppen. És ezt pl nagyon nem szeretem bennük.
    Félreértés ne essék, nem ellene beszélek. Kitalálták, működik a dolog, kaszálnak vele.
    Itt van pl most ez a metelokk, amit linkeltél. Tényleg olcsóbb, de még mindig qrvadrága. És az csak egy doboz, amiből hiányzik az adott gép fészke, ami nélkül viszont egy szerencsétlenség beletenni bármit. Az egy másik dolog, hogy minél sötétebb a színe, annál jobban meglátszik rajta a por, ami nélkül ugye nincs asztalosműhely.
    S ragozva is van ez a dolog. Megjelent ez a T-lock, elavulttá téve a régebbieket, és nem is kompatibilisek egymással. Káosz a rendből. Jó drágán.

    Szóval szerintem több ebben a fétis, mint a funkció.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák