Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pali923

    tag

    válasz thyeby #17144 üzenetére

    "17 ezernek láttam én azt a 12 ezeret. Profinak tűnik. Az, hogy még én sem ismerem, engem kicsit zavar."

    Amit belinkeltem, az valóban 17,000 volt, de amit nekem akarnak eladni, azt 24.000-ról árazták le 12.000-re. De akkor már inkább keresek egy Freudot ennyi pénzért. A vásárlási tippeket köszönöm, megkeresem.

    "Jól néz ki ez a "munkapad", ezen aztán lehet tervezni és kivitelezni a jövő asztalos utánpótlását - remélhetőleg úgy, hogy a szomszéd mindebből semmit se hall. :DDD
    Ekkora felbontású képet nem nagyon tud egyetlen szőrös szívű kolléga se megkritizálni, mert csak a design látszik."

    A magam részéról azt hiszem, befejeztem az utánpótlásgyártást, már csak a koromból kifolyólag is, egyébként 2 fiam van. A kicsi is 20 éves. A kép meg azért ekkora, hogy ne lehessen kritizálni :)

    "Az, hogy amatőr vagy-e, vagy mesterleveles öreg szaki, nálunk nem annyira számít, mint az, hogy szereted a fát, és operálsz vele."
    Vagy 20 éves koromig eszembe sem jutott barkácsolni. Aztán találtam a garázsban két adaptert, amit apám B&D fúrójához lehetett csatlakoztatni, ma is megvannak, de apám ki sem vette a dobozából őket. Ez még akkor volt, amikor a boltokban a B&D volt a csúcstermék. Az egyik egy körfűrész volt, a másik egy excenteres csiszoló. Elkezdtem nézegetni, hogy mi is ez, kipróbáltam, azóta be vagyok oltva. A fa megnyugtat, és legalább látom, megfoghatom, amit csináltam belőle. Egyébként meg amúgy szellemi munkás vagyok, nem árt valami más. Itt gyönyörű munkákat látok, én csak bútort gyártok, de sokat fejlődtem, és egyre többet akarok, mióta bizonyos rutint megszereztem.

    A helyzet reménytelen, de nem komoly.

Új hozzászólás Aktív témák