-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Mivel világossá vált számomra, hogy elfelejthetem a kadenciahelyes lejátszást a TV belső rendszerével (TCL 65C845), így beszerzek egy külső médialejátszót.
Felhasználás csak és kizárólag NAS-ről 4K HDR és Dolby Vision tartalmak, hangkeltő egy Q930C soundbar lesz.
A kadenciahelyes lejátszáson, HDR és Dolby Vision-on kívül hangban szeretném, ha kezelné az Atmos, DTS-X, TrueHD, stb... térhangzásokat.Firestick 4k max gen2-re kaptam ajánlást. Ezen felül nézelődtem még és az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a két lejátszó között?
Homatics Box R 4K PLUS Android TV: [link]
Dune HD Homatics Box R 4K Plus: [link]Nekem kb ugyanannak tűnnek. Ezek is megfelelnek a fenti igényeknek?
Továbbá még egy kérdés, mivel nem volt még külső médialejátszóm, ez nem világos nekem: A TV belső rendszerével a hang az eARC HDMI porton megy a soundbarba. Ha médialejátszó lesz, akkor ezen bármit változtatni kell, vagy ugyanúgy a TV eARC csatlakozójáról megy ki a médialejátszó által kreált hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest