Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz BBéci #22561 üzenetére

    "A Dune HD TV-102...Túl jó volt és túl sokat tudott, most lebutítják, hogy többen vegyék a 303-at. Ez ritka nagy disznóság!"

    Hát ezt sajnos bőven el tudom képzelni. Nem a Dune miatt, ilyen és és hasonló ganajságra szerintem más cég is vetemedik.

    Mondjuk az se semmi, hogy a másik nagy gyártó, a Popcorn, átb@szott szerintem több ezer potenciális vásárlóját, aki a hangzatos beharangozás és előzetes dicshimnusz után megvették 45-35 ezer körüli összegért a V8-at, amit nem is bughalmaznak, hanem inkább rakás szarnak hívhatunk. Ez még hagyján, a frissítésekkel lehet orvosolni különböző bugokat, de most olvastam, soha többé nem jön már rá frissítés! Pedig maradt hiba bőven! Ez a méreg, nem a ciánkáli! Nem is kapható már a készülék, élt 1 évet, isten nyugosztalja. Én már eladtam hála a jó istennek, de komolyan felb@szta az agyamat a most olvasott hír. Szarban hagynak sok-sok, bennük és az új firmware-ben reménykedő, megvezetett ügyfelet? Mit képzelnek ezek?

    Emlékszem, amikor használni voltam kénytelen egy ideig ezt a "lejátszót", a pattogatott kukoricának még a szagától is hányingert kaptam. Viszont ez késztetett arra, hogy újra életre hívjam a HTPC-projectemet, amit egy ideig hanyagoltam, úgyhogy végül is köszönettel tartozom a V8-nak.

Új hozzászólás Aktív témák