- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
83-87 között már összegyűltünk gimnáziumi barátom lakásán, hogy a vezetékes távvezérlőjű sharp vhs-en premier előtti filmeket (screener) nézzünk (filmkritikus ill dramaturg szülők...) 88-89-ben egyetemistaként ITT Nokia hifi stereo vhs-t vettem hangrögzítési céllal (vu méter, rec level, balance - szalagos magnó helyett). 1993, kezdő fizetés 14000 HUF volt...
Bbeci, Szucsi: nagy élvezettel olvasom mindkettőtök sorait, teljesen más világot és gondolatmenetet képviseltek, egy fórum szerintem tökéletes erre, megismerni minden véleményt, kihámozni, ami nekem kell.
Apró kritikaként jegyezném meg, vegye magára, aki úgy érzi, őt illeti: a személyeskedő részektől örömmel eltekintenék, de ezt ügyesen meg is tudom tenni... ( na, liszi árnyalatnyit konkrétabb volt...)
További jó fórumozást.
Totál off: minden szubjektiv, én a Dune-ket a nevük miatt utálom (soha nem láttam, hallottam), miért nincs Foundation vagy StarWars vagy akár Mysterious Universe nevű mediaplayer? Muhahaha.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest