Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shifty01

    tag

    válasz katt777 #1206 üzenetére

    Ez a b85ös pro gamer lapka azért nem olyan kezdetleges mint amennyire hangzik, csak mert b85. Van benne pl turbo boost támogatás ami alapbol nincs a b85ön. Tud xmp-t. Van benne audio erősitő a hangkártyához. Van benne a hálo kártyához game first tech, ami nem tudom mennyit ér mert alapbol jó netem van :DDD
    Legalábbis miota megvan a lap nincs laggom, de az előtt sem volt probléma. Lehet csak marketing, de ártani nem árthat.

    Azt hogy hány fázisos sehol nem találom a honlapon.
    [link]

    Ennyit találtam DIGI+ VRM a Vrm lenne a fesz szab, de részletesebben nem találtam a fázisokkal kapcsolatban semmit.

    Én 8 fázisra tippelném, de ez csak hasra ütés volt. Onnan gondolom, hogy nem olyan kezdetleges mert mégis csak hordoz egy kis ROG beütést, de mégsem 1 csúcs modell. Esetleg még a Vanguard lenne ami megfordult a fejünkben.

    Amugy nem nekem lesz én a fent linkelt alaplap boldog tulajdonosa vagyok :C Engem csak megkértek, hogy segitsek neki, én meg ajánlottam a lapomat, viszont kicsit akadékoskodik de ez nem is feltétlen baj, mert szét kell nézni a piacon, hasonló 20 és 30 között akar venni lapot, ha lehet akkor ennél jobbat.

    Szvsz én csak azért vagyok asus párti, mert régen volt 1 nagyon jó kis asus laptopom, és azóta ugymond hűséges vagyok a márkához :) Szoval nem korábbi csalodás miatt válogattam inkább asusok között. Én a vanguard és a fenti lap között vaciláltam, de a hangkártyának nem tudtam ellenállni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák