- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
k köszi...most ennél nagyobb segítség kell...mert nemtom h keressek rá h mlyen portot használ a samba pedig nagy segítség lenne ha vki elárulná...
"a routert"
ez alatt azt értsem h nem használtok semmi tűzfalat?... méágis akkor milyen védelmi kofigurációtok van ami jó...?
Nekem eddig NoD + ZoneLarm volt és ugye antispy meg a zonealarmban van beépített, ezért azt külön nem használtam nekem eddig semmi bajom nem volt vele, csakhát most igy ha fut a ZA nemtom elérni a routert...Köszi előre is a segítséget...
"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
-
r0by
addikt
Én sem használok tűzfalat, a router ilyen téren is nagyon jól teljesít.
Itt lehet is tesztelni: wigwam
ZoneAlarmot nem nagyon ismerem, mikor még ingyenes volt(lehet, hogy még most is, nem tudom), akkor prbálkoztam vele, de eléggé összeakadt mindennel. De ez már régen volt.
Ha valakinek tűzfalat állítok be, akkor az csakis outpost. Nekem az vált be, míg nem volt meg a routerem
Az asztali gépen linux van, frugalware, a notin pedig vista noddal.
Router előtt az outpost-al, de router után tűzfal nélkül sem szoptam be semmit...
Néha lefuttatom a spyware terminatort, nem szokott találni semmit -
VladimirR
nagyúr
Hi!
sajnos az egyelore nem megoldhato, s nem is rajtam mulik, hanem az rtorrent-en
viszont ha ez fontos lenne neked, van egy patch, amivel, ha van globalis korlat megadva, tudsz torrentenkenti korlatozast hasznalni (a patch mar eleg regi, nem tudom, be fog-e kerulni a sima verzioba)itt van az errol szolo ticket a libtorrent oldalarol, a patch-hez a link az oldal kozepe fele van
Udv: VladimirR
-
r3pl4y
aktív tag
Értem akkor valszeg én is kinyírom a ZA-t... Felrakok és is egy jó Spy-progit azt ennyi...csak nemtom melyik a legjobb...az a Spyware terminátor az jó?
Ja és neked h van beállítva a tűzfal a routerbe me én még soha nem nyultam hozzá...
"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
scholl
tag
Helló!
A kérdésem az , hogy az Oleg féle firmwaret vagy az OpenWRt-t érdemesebb feltenni.USB -n kersztül inkább 2,5" vagy 3,5" vinyó ajánlot, ezt azért kérdem, mert a 3,5" vinyo rack tudtommal saját táppal van, a 2,5" meg a routertől kapja az áramot.
-
tomcs
őstag
en oleget hasznalok eleg regota, nekem bejott. openwrt-t mondjuk meg nem lattam, de tulsagosan nem is akarok vele kiserletezni, epp eleg volt olegre beloni
winyo nekem egy 2.5-os van rajta, tenyleg csak ugy birja hogy mindket usb-re rakotod, en inkabb rakotottem egy masik adaptert mert a masik usb meg kell a nyomtatonak. esetleg tapos usb hub?
-
tomcs
őstag
azert mielott beruhazol, szerintem probald ki hogy egyaltalan mennek-e az usb dolgok hubon keresztul, nem vagyok benne biztos, hogy ezzel kapcsolatban de mintha olvastam volna hogy nem. mindenesetre ha kiprobalod, ird meg mindenkepp, en sajna egy probara kolcson se tudtam eddig szerezni
-
Pufokaboka
tag
Hali!
Nekem is az a tapasztalatom, hogy kell a két USB még egy 4200rpm-es 2,5"-ös vinyó meghajtásához is. Ha figyelembe veszed, hogy ez a vinyó folyamatosan megy és zabálja az áramot, akkor én mindenképpen a 2,5-öst javasolnám, főleg, ha nem gond, hogy mindkét USB-t lefogja .
Üdv!
-
Oyabun
tag
válasz Pufokaboka #2912 üzenetére
Hmmm... Nálam kb. egy éve stabilan megy egy 5200-as fordulatú 2,5-ös diszk egyedül az alsó portról. Sőt. nemrégiben próbáltam egy 5200-as, 250 megás SATA disket úgyszintén egyetlen USB portról hiba nélkül.
-
TokLac
senior tag
Jó ez a hálózat menedzsment. A cfos-t le is töröltem. A torrentnek a legalacsonyabb prioritást adtam és így nem fogja a netem.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
Igen, gyári legújabb firmware. A cél a torrent prioritás minimalizálása. Ami a 40000-es portot kapta. Prioritás 8-as, tehát a leg kissebb!! Ez a tűzfalban meg van nyitva, és az utorrentben ez van meg adva. Nagyon szépen, dinamikusan szabájozza a torrentem így. Ha a böngészőmnek kell a sávszélesség a torrentét vissza veszi. Majd rá tolja ha nem pörög a böngésző. Lehet sebesség tesztet csinálni, ha pörög a torrent és a böngészővel, vagy letöltés vezérlővel töltöl le valamit. Látványosan vissza fogja a torrent 40000-es portját.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Sajtix
csendes tag
Üdv!
Oleg firmware-rel (1.9.2.7-10) és transmission+clutch-al próbálkozom, de nem nagyon tudtam eddig megcsinálni. Összevadászgattam az előző hozzászólásokból az infókat de van ami nem tiszta.
1 transmission-t felraktam, de mi az a SOCKET paraméter, ez egy file lesz? Erre a fájlra kell rámutatni a Clutch socket.txt-jében.
2 lighttpd php-fcgi php felrakva azt viszont nem tudom hogy a lighttps.conf-ban mi a helyes beállítás:
Ez4? (csaboca66):
fastcgi.server = ( ".php" =>
( "localhost" =>
(
"socket" => "/opt/tmp/php-fastcgi.socket",
"bin-path" => "/opt/bin/php-fcgi"
)
)
)Honkydoo által irt?:
fastcgi.server = ( ".php" =>
((
"host" => "192.168.1.1",
"port" => 1026,
))
)a plusz php script-tel:
#!/bin/sh
export PHP_FCGI_CHILDREN=1
PORT=1026
BIN=/opt/bin/php-fcgi
#/opt/etc/php.d
case $1 in
start)
$BIN -b $PORT &
;;
stop)
kill Pidof phpM ;;
*)
echo "usage: $0 (start|stop)"
exit 1
esac3. csaboca66 irt ilyet:
A Clutch-ot csak le kell tolteni a ClutchBt oldalarol, es be kell masolni a lighttpd document-root konyvtara ala. Utana a config.php-ben kell beallitani
a $config["socket_path"] erteket arra, ami a transmission.conf-ban van, es a $config["download_dir"] erteket arra a konyvtarra, ahova tolteni akarunk.
Sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, de hol van ez config.php ? Vagy nekem kell megcsinálni?Ezen a php-s dolgon kívül megcsináltam mindent, megy a webes felület megy a transmission, de azt irja a webes felület : [I]Could not connect to the server. You may need to reload the page to reconnect.[I][/I] A lighttpd logjában a következő van:
FastCGI-stderr: PHP Warning: socket_connect() [<a href='function.socket-connect'>function.socket-connect</a>]: unable to connect [146]: Connection refused in /opt/share/www/lighttpd/remote/lib/TransmissionController.class.php on line 103
Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm.
-
mik-oca
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az ntorrentben lehet-e valahol korlátozni a max. le és feltöltési sebességet? (ill. rtorrent fut a háttérben)
Esetleg kell egy másik programocska hozzá?köszi
mik-oca
-
bizi990
senior tag
válasz mik-oca #2921 üzenetére
nTorrentben lehet. 0.5-ben be kell kapcsolni a Throttle Controller plugin-t, 0.4-ben alapból bent van. Alul van két beviteli mező (Upload, Download) és mellette az aktuális Upload, Download érték.
Nálam néha előfordult, ha magas a ping, hogy kicsit várni kellett, míg érvényesítette az új értékeket. -
rudi77
tag
Tud valaki jelszós ftp-ről letöltő progit ?
-
dezka
csendes tag
Sziasztok Istenek!
Egyetlen dologra szeretném használni a routerem. Ha nem vagyok otthon, akkor töltsön le és ne a gépemet kelljen folyamatosan járatom. LINUX tudásom, nem hogy 0, de -1... A legújabb OLEG FW felkerült a routerre, de hogy hogyan tudok egy normális torrent klienst rátelepíteni, az már magas. Megköszönném, ha valaki szájbarágósan leírná, hogy mik a lépések, hátha összejön. Szerintem vagyunk egy páran ebben a helyzetben. Még egyszer köszi! Üdv: DeZka
-
psyone
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni(hátha másnak is volt ilyen problémája vagy tudja rá a megoldást)
Szereztem egy Asus WL-HDD2.5 HDboxot
Elindítom, a wifi-m a laptopon meg is találja hogy Openwrt.Viszont mikor csatlakoznék rá megszakad és utána nem is látom a Boxot.
Megpróbáltam lan kábellel is de ott se túl nagy sikerrel.Ugyebár alapból 192.168.1.220 az íp címe.
de arra hiába pingelek, nem történik sokmindenMilyen hibái lehetnek a kütyünek?Esetleg lehet ogy a teljes végét jelentik ezek a hibák, vagy csak én nem tudok valamit róla még.
Köszi előre is
-
psyone
csendes tag
Ja és még annyi hogy mikor eltűnik a listámból az Open WRT akkor a BOX-on folyamatosan világít a Wifi led.
-
szucs69
csendes tag
Nekem is van egy ilyen gyári cuccom.
A szomszédommal (50m) megosztanám de nem kábelen hanem wifin.
Gondoltuk venne ő is egy routert és venné az adást.
Ha lejár az én szerződésem akkor Ő adná át nekem ugyan így a netet.
Lehet? Nem lehet? Milyen routerrel? stb. -
khorvat
senior tag
Hi!
Magyarorszagon forgalmaznak ASUS WL 500GP-bol V1 es V2 verziokat is??
Hogyan tudom ellenorizni hogy melyik verzio van nalam , remelem a jobb V1es!!??? -
Oyabun
tag
válasz szucs69 #2933 üzenetére
Jobban járnátok a kábeles kapcsolattal, mint a wifivel.
Lehet.
Bármilyen routerrel, ha kábelt használtok ( a második router az első egyik LAN portjára csatlakoik). Ha wifit akartok használni, akkor mind a kettőnek kell támogatnia a dolgot (célszerűen egy másik asussal). -
rudi77
tag
Behalt a routerem.Ping van web nincs.Tftp sikeres update de nincs web felület.
Lehet ezen hardweres resetet csinálni.Valaki help!!!!!!!!!!! -
rudi77
tag
ASUS firmware restoration tool honnan lehet letölteni?
Gyári cd nincs meg sajna. -
szucs69
csendes tag
Kösz a választ -nagymester-
a kábel jó csak pózna kéne és akkor 100m kábel, vagy árkot kellen ásni.
de pontosan milyen tipusú dolgot is kell támogatnia? -
HXY
addikt
Hellosztok!
Látom többen is használtok DD-WRT-t és annak a cron funkcióját.
Van rá mód, hogy minden nap 00:00-kor kikapcsolja a WiFi-t, majd 06:00-kor be?
-
rudi77
tag
Felraktam az openwrt-ét. Telnet alól hogy tudnám beállitani az ipét és az átjárót?
Ezt szeretném:192.168.1.2 legyen az ipéje és az átjáró: 192.168.1.1 legyen.
Nem routerként szeretném használni -
Oyabun
tag
válasz szucs69 #2941 üzenetére
Bridge, avagy WDS (wireless distribution system) mode.
Az asus webes beállításai között a /wireless/bridge alatt találod meg.
Ezzel lehet egy vagy több wireless uplinket használni.
Nem vagyok biztos benne, hogy akár az Oleg FW-t is lehet úgy konfigurálni, hogy titkosítást használjon bridge módban - így marad a MAC address alapján beállított hozzáférés korlátozás (access control).
Elvileg a dd- vagy open-wrt tud titkosítani bridge módban is, de azokkal nincsen tapasztalatom. -
Oyabun
tag
Passz, Oleget használok.
De a google a te barátod: Open-wrt how-to. -
HXY
addikt
válasz Pufokaboka #2948 üzenetére
nekem ez a fw van: DD-WRT v24 RC-6 (01/02/08) std
de sajnos nem találom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest