- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
par perce feldobtam az oldalra a 0.3.2-es verziot, abban mar javitva van ez a hiba (meg van benne mas valtozas is, ki-, majd bejelentkezes nem art neki)
p.s.: jelen topic-ot nem igazan kovetem, ha rtwi-vel kapcsolatos problema van, inkabb privatban, mail-en keresztul, vagy a trac hibajelentojen keresztul irjatok meg (ha ez utobbiba irtok, legyetek szivesek angolul tenni)
-
szucs69
csendes tag
öszzekötöttem wifin egy wrt54gl -es routerrel.
működik rendesen, de
a wifi logja teljesen üres.
eddig mutatta a laptopot is, most semmit.
Ez, hogy van? -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek ha nagy hülyeségeket írok, de nagyon nem ismerem ezt a routert.
Egy másik forum témában "Milyen routert?"-ben figyeltem fel erre az Asus-ra és nagyon megtetszett.
Tetszett, hogy pl. lehet vele gép nélkül is tölteni.Utána néztem és írták, hogy sajna csak EXT2-t és FET32-t támogat.
Ezek után találtam ezt a topikot.
Beleolvastam, de nagyon kínai volt.
Mindent konfigoltok, fordítgattok mint egy LINUX-ot.
Sajnos ebben nem vagyok ebben benne.Egy mezei Windows felhasználó is tudja ezt configolni, használni?
Valahogy megoldható a több GB-os fájlok töltése? Win hálózatból látszódjon?
Hogyan lehet letölteni?
Pl. egy qtorentel egyenrangú?A HDD hogyan elérhető?
Minden alap szintű információt köszönök amit erről lehet tudni.
Üdv:
Zoli -
donpeter84
csendes tag
Sziasztok!
Már sikerült összehoznom pár nyomtatót a WL500g Premium2-vel, de a Konica Minolta Di2011-et sehogysem sikerül. Sajnos a router USB status-ában sem jelenik meg. Ha lenne valakinek megoldása rá, esetleg másik firmware-el, az jó lenne.
Üdv mindenkinek!
-
tlac
nagyúr
válasz World-Soft #3303 üzenetére
a gyári firmware torrentezéshez nem olyan jó (bár én nem próbáltam)
állítólag nem seedel miután letölötte a fájlt
ext2-nél nincs probléma a több gigás fájlokkal, ez csak a fat32 korlátja
vinyót megtudod osztani a routerre kötve, ez nagyjából működik a gyári firmware-rel isviszont ha rendesen ki akarod használni a router lehetőségeit, akkor le kell cserélni a firmware-t és bizony érteni is kell a linux-hoz
-
s_knight
tag
Sziasztok!
Átolvastam én is az utolsó néhány 100 hozzászólást. A routert több ismerősöm is ajánlotta, így a következő hónapben szerintem beruházok egy ilyenre. A kérdésem az lenne, hogy a V2-es verzióban lehet e cserélni a frimework-ot olegra? A modolás szerintem nem lesz nekem így talán a V2-s elég lesz.
Szóval a V2-est vegyek inkább vagy a V1-est? Valamint a rendszert érdemes e mondjuk egy 2-4G pendrive-ra telepiteni (swap+egyéb programok). Olvastam, hogy nem érdemes, mert hamar elhasználódik az eszköz viszont igy nem hall bele a rendszer ha eltávolitom a hdd-t.Hogy mire használnám?
- WLan-t szeretnék a lakásban (laptop végett is)
- Wlanos kamerákat is szeretnék (majd idővel) igy talán a router majd tud velük kommunikálni, stb.
- Torrentezni is szeretnék, ugyhogy erre a célra beszerzek majd idővel egy usb-s külső hdd-tSzóval kb erre használnám a routert.
Köszönöm a válaszokat előre is!
MSI EX700-020, 2GB, T5450
-
World-Soft
senior tag
tlac!
Köszönöm a gyors választ.
Lenne még 5 kérdésem:
- amikor firmware-t cserél az ember, attól még az alap dolgok is megmaradnak?
- csere után az új dolgok csak Linux config szerűen lehet elérni, vagy esetleges valamilyen grafikus felületen is? Egy része esetleg felkerül az eredeti web-es felület mellé?
- Grafikus felületű programok is futathatóak (Linuxos torrent, ftp, stb.) valahogy? Ha igen, azt hogy látom?
- Néztem sok helyen, hogy apache-t, php-t, mysql-t, samba-t is tudtok telepíteni a routerre.
Bármit lehet telepíteni ami Linux alatt telepíthető, illetve ezek a HDD-re telepszik, vagy a routerbe?
- firmware-t kell úgy venni mintha az lenne a kernel, vagy külön még kerneleket is kell fordítgatni bizonyos dolgokhoz. (elnézést ha ez utóbbi esetleg most hülyeség volt, de Linux-ot inkább láttam mint használtam idáig. Arra mindig ott volt a Linux-os emberke..)Ui:
s_knight írta, hogy V2. Ezt én is olvastam, hogy nagyobb memória, stb. (ha jól emlékszem), de softwares-en is tud többet (jobb támogatás), vagy az nem változott.
Üdv:
Zoli[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz World-Soft #3308 üzenetére
ha olegre cseréled, akkor szinte az összes mostani funkció megmarad és lesznek még újak is, mivel ez a gyárira épül, tehát ha csak ezt a firmware-t felrakod és mást nem csinálsz, akkor a webes rész fog kibővülni
ami viszont nincs benne a webes részen, azt parancssorból kell konfigolni
a hagyományos grafikus felület nincs, olyat lehet csinálni, hogy pl webről vezéreled a torrentet (de ez alapból nincs belőve az oleg-ben)ha ügyes vagy, akkor végülis bármit felrakhatsz, amit elbír a hardware, fordíthatsz, programozhatsz rá, de vannak csomagok a legfontosabb, legnépszerűbb dolgokhoz, amiket csak telepíteni kell
a csomagok leginkább külső eszközre telepíthetők (pendrive, usb-s vinyó)a firmware nem csak a kernel, ebben már benne vannak kisebb programok is (gondolj a gyárira, ott is látod, hogy nem csak a kernelt tartalmazza, webes részén még sok mindent láthatsz)
kernelt valószínűleg nem kell fordítanod, esetleg ha vmi spéci eszközt akarnál rákötni, vagy egyéb spéci igényed lenne (pl. ha a router wlan kártyáját cserélnéd sata vezérlőre)a v2-es éppen, hogy kicsivel gyengébb és szerintem a nem hivatalos firmware-kből is kevesebb a lehetőség (de ez utóbbi kijelentésben nem vagyok biztos)
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz s_knight #3307 üzenetére
igen, felmegy a v2-esre is az oleg:
1.9.2.7-10 (2008-03-30)
Added support for WL-500g Premium V2, WL-520gU, WL-330gE units and added separate firmware builds for WL-320gE/320gP
forrásinkább v1-est vegyél
én majd úgy fogom csinálni, hogy a programokat pendrive telepítenem, swap, töltés, log pedig vinyóra megy
ha meg le akarom szedni a hdd-t, akkor leállítom a programokat, amik használják a vinyót, swap-ot kikapcsolom, umountolom, ezután már biztonságosan lehúzhatóip kamerákkal azt hiszem nincs probléma, viszont usb-sekkel már inkább
[ Szerkesztve ]
-
MrTmS
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Pár napja vásároltam egy ASUS WL-500g Premium router és hozzá egy USB2 320GB HDD-t
Elsősorban FTP szerverként szeretném használni majd később torrentezésre is.
Szeretném megkérni a kedves fórumozókat hogy legyenek szívesek segítsenek hogy mit kell tennem és honnan induljak el. Kell e firmware frissítés mer még a gyári van fent (1.9.7.5). Folyamatosan olvasgatom a fórumot és igyekszem kigyűjteni minden infót ami fontos lehet. Nagyon örülnék ha egy két linkel tanáccsal segítenétek abban hogy eligazodjak. Mire van szükségem mindenképpen esetleg honnan lehet letölteni stb.A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
TmS
-
r0by
addikt
Elég sokszor kiveséztük már a témát, szóval olvasgass csak szaporán.
De azért adok kát linket, ahonnan érdemes elindulnod:
egyik, magyarul
másik, angolul
Az Oleg firmware megfelelő lesz elsőre, aztán ha már csukott szemmel megy és esetleg olyan szolgáltatásra lenne szükséged, mint amit Oleggel nem tudsz megoldani, akkor majd próbálkozol a többivel, de szerintem utóbbi eshetőségre nem kell számítani ha csak a torrent és ftp kell. De úgysem fogod ennyivel beérni, muszály lesz buherálni, kihozni belőle a legtöbbet
Ha pedig elakadsz, itt vagyunkSzerk.: jah, hát igen, én egy kicsit előreszaladtam Tlac-nak igaza van, most hogy mondja
[ Szerkesztve ]
-
scholl
tag
a routeren egy fotó galéria is lenne. vagy esetleg egy joomla, vagy valami hasonló cms rendszer.
ezek mennyre lennének lassúak? létezik olyan cms / fotó galéria ami kimondottan erre a routerre ajánlott?[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Ugye a puding próbája az evés.
Én kipróbáltam, illetve használom is például grafikonok készítésére ezzel a routert.
Szépen működik, ha a php függőségek fel vannak telepítve. Az adatokat szintén a routerről szedi mysql-ből, aminek a sebessége szintén jó íráskor és olvasáskor is.
Persze itt a jót úgy kell érteni, hogy meglepően gyors az adott hardware-hez jépest.
Azért ha egy olyan gallériát használsz, ami php-val méretezgeti on the fly módszerral a sok képet, akkor szerintem az könnyen megeheti a routert. Viszont ha olyan gallériát használsz, ahol a képek már eleve méretzve vannak a kellő méretben, akkor csak a sávszéltől függ, illetve attól se, ha csak helyi hálózaton nyomod és nem neten.
Én csak 1 miatt vagyok bosszús, mégpedig, hogy a phpmyadmin igencsak lassú rajta, dehát ez legyen a legnagyobb baj -
World-Soft
senior tag
Köszönöm a gyors és korrekt segítséget.
Ma szolt a biztosító, hogy 2 héten belül adjam le a régi eszközt és az új eszköz számláját is. (bár ez utóbbi nem tudom miért kell neki)
Tehát első nekifutásra ugyanúgy tudom gyárilag használni ezt a routert mint akármelyik másikat ha jól értettem.
Ha meg mást akarok, akkor meg megtanulom.
Igaz mindenhol V2-t látok amire azt írtátok, hogy butább (ezek szerint inkább olyan min másnál az SE)Mivel WIFI-m még nem volt. Nem tudom mennyire számít a 108, 125, illetve 300Mbps, vagy csak parasztvakítás.
Tudom kicsit furcsán fog hangozni itt, de hátha kapok választ:
-Más hasonló router létezik: hasonló támogatás, hasonló tulajdonságok, csak mondjuk 108 Mbps, vagy más dolog.Üdv:
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #3319 üzenetére
Ui:
Még egy kérdése.
Jól olvastam:
Van egy belső antenna és a külső ami kilóg?
Tehát ha a külsőt mondjuk kintre szerelném attól még bent is lenne ezek szerint a házban térerő?Előre is köszi.
Üdv:
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #3320 üzenetére
És na még egy:
Láttam, hogy van egy utódja: ASUS WL-500W
Ezt érdemes venni? (bár árát még nemláttam)Sok negatívumot is hallottam rólla, meg hogy az Oleg fw nem megy rá talán....
ÜDv:
Zoli -
Kitakat
aktív tag
Sziasztok!
a post-firewall kapcsoloi hoz valami leiras vallamerre??
nem birom a 139 455 ...es hasonlo portokat tilatniKittkat
-
MrTmS
csendes tag
Sziasztok!
Két napja olvasgatom a fórumot és a linkeket amiket javasoltatok.
Sikerült felraknom az oleg 1.9.2.7-9 végigmentem a "wl500g_tiptrick.pdf" telepítettem a Midnight Commander hogy könnyebb legyen a puttyban a navigálás.
Mi az a Samba? és mire való?
Szerintetek az miért van hogy az FTP csak akkor megy ha a már működő router után kapcsolom be az USB HDD-t? Total Commanderrel kapcsolodok az FTP-re.
Ha a routert újraindítom akkor már nem lehet kapcsolódni FTP-re
A másik kérdésem hogy hogyan lehet megváltoztatni az FTP meghajtó helyét?
Van 3 partícióm 2*500MB Swap és a programoknak és egy kb. 150GB egyéb.
A Part1=programok Part2=Swap Part3=ezt szeretném az FTP-nek de most a Part1 van az FTP.
Majd a torrent is érdekel de szépen sorjában mert már így is belekeveredtemTmS
-
vbbb
addikt
HI!
Tőtikézek, tőtikézek pendrive-ra cache nélkül ugye és valamiért megtelt
Van valami parancs amivel le lehet tisztogatni? 2GB szemét felgyülemlett rajta, csak nem tudom hol kéne keresnem...Itt oszlanak el:
\\Wl\disc0_1\share\
\\Wl\disc0_1\bin\
\\Wl\disc0_1\lib\Egyébként a legutolsó Oleg van fent...
[ Szerkesztve ]
-
MrTmS
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült végre az FTP szerver beállítása (vsftpd).
Adminként be tudok lépni és az általam létrehozott userként is.
Viszont ami gondot okoz hogy nem tudok az usernek jogokat adni.
A másik dolog amit nem tudok hogy hogyan lehet másik partíción lévő könyvtárat kijelölni az FTP-nek.A válaszokat előre is köszönöm
TmS
-
klambi
addikt
szevasztok
a portokat hol tudom engedélyezni, utorrentnek, dc-nek??
meik menüpontnál?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
r3pl4y
aktív tag
A virtual server menupontnál...
MÁS:
Ki tudja megmondani h ez mire jó 1általán és hogy hogy lehet módosítani a méretét...mert ha jól gondolom akkor nálam ezzel vannak gondok, amikor kiírja h file chunk error...cannot allocate memory...
"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
r3pl4y
aktív tag
Na most olyan kérdésem lenne, hogy...
ugye azt megcsináltam a lighttpd confban, hogy ha a phpmyadmin könyvtárra akar vki menni akkor kérjen jelszót meg felh nevet...na most ezt meg akarom csinálni egy másik mappával is, tehát azt szeretném h megmaradjon ez is meg legyen egy másik is, de nem jöttem rá h miképp kell ezt belőni lighttpd-be, vagy másik megoldás az lehetne ha a phpmyadmin-ba be lehetne állítani h alapból kérjen jelszót... ezt nemtom meg lehet e valósítani...de vhogy biztos... gondolom egy ilyen phpmyadmin rendszernek csak kell lennie alap biztosnági rendszerének nem? csak nemtom ezt se h hol kell beállítani vagy hogy... na mind1 vmelyik módban segítsen már valaki...
vagy lighttpd-vel, hogy 2 mappát tudjak jelszavazni a szerveren, vagy ugy h a lighttpd-vel más mappát, de akkor a phpmyadmin-ba kéne vmi jelszót varázsolni...
Kösz előre is...
Szerk:
vagy még érdekelne olyan lehetőség is, hogy az oldalamon egy lapra kellene két olyan mező ami bekér egy felh nevet meg jelszót és ha ezt megadtad csak azután lépjen egy másik lapra (a lényege h csinálni akarok egy admin oldalt ahova olyan linkeket akarok amit mások nem tudnak elérni és ezt az oldalt lejelszavazni...) de természetesen ne lehessen megkerülni a jelszó kérő oldalt... értitek remélem...
még olyat is akartam h az egész oldalra egy login rendszert csak aztán nem láttam annyi értelmét neki h komolyabban foglalkozzak vele, nameg nem is találtam semmi értelmes loginrendszert, pedig csak annyi kelett vna h feljh név jelszó, regisztráció, meg esetleg elfelejtett jelszó... szóval ennyit kellene tudnia de nem találtam semmi normálisat...
namg méég mindig akarok sambát is jelszavazni de méég senki nem írta le 1xerüen h mit kellene tennem... ott a lényeg annyi lenne h kellene 1 felh név meg jelszót hozzárendelni, hogy csak ennek megadásával lehessen az mshome -on belül a routerre rákattintani... értitek...
[ Szerkesztve ]
-
balage25
senior tag
Sziasztok!
Végre sikerült összehoznom a routerrel azokat a dolgokat, amiket szerettem volna (hp1020-as nyomtató, mc, nfs, lighttpd, rtorrent, ntorrent ,ftp, ssh, azt hiszem ennyi).
Csak 1 problémám van, hogy az rtorrent nem indul el bootoláskor. Ha utána belépek ssh-val, akkor az /opt/etc/init.d/S99rtorrent start-tal szépen elindul.Mi lehet a probléma?
Minden más S-el kezdődő script elindul.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
r3pl4y
aktív tag
pontosan nem tudo mi lehet a probléma, de probálj meg chmod +x -et adni az S99rtorrent -nek
chmod +x /opt/etc/init.d/S99rtorrent
de lehet h nem ez a baj...
amikor beírod h ps akkor mit ír ki (mármint restart után)?
ott van a screen rtorrent nemtom mi?
és mi az az NFS (mármint godnolom nem need for speed-re gondolsz ?
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
memoriahasznalat alatt az rtorrent aktualis memoriahasznalatat latod
a maximalis memoriahasznalat pedig (e fole nem mehet az rtorrent, legfeljebb ennyit fog hasznalni) a rendszerbol jon, ulimit -m, vagy 1GB (asszem amelyik kisebb ertek, de fuggetlenul attol, van-e annyi memoria a gepben - nekem 96MB ram es 256 swap mellett is ugyanigy 819.2)
ha akarod, ezt az erteket az rtorrent.rc-ben kulon beallithatod a max_memory_usage = ... sorral, de vigyazz, mert byte-ban kell megadni (en elso korben megadtam neki 64 byte-ot es nem ertettem, miert nem megy egyetlen letoltes sem)
viszont ha tul alacsonyra allitod, dobalhat az rtorrent olyan hibakat, hogy "file chunk error: cannot allocate memory" (vagy valami hasonlo)p.s.: unofficial hibajavitas a "letoltesnek latszik a feltoltes" problemara letoltheto innen (ha megnyitna, akkor jobbklikk, mentes maskent)
most csak emiatt uj release-t nem akarok kidobni (a themes/default_ajax mappaba kell bemasolni (es felulirni az ott levo, azonos nevu file-t) -
r3pl4y
aktív tag
Hu na ezt az NFS-t ki tudod fejteni nekem jobban? érdeksnek hangzik mi is ez mi kel hozzá stb?...
ÉS:
ISTEN ÁD MEG VladimirR -t
de remélem még itt vagy... szóval igen nekem is ez a bajom h mikor több letöltést indiítok el egyszerre legyen ez pl 3... akkor ezt írja ki hogy file chunk error...cannot allocate memory... szóval ezért akarom ezt módosítani... nagyobbra .. a kérdésem h mekkorára lenne érdemes? 3 giga 5 giga?
-
balage25
senior tag
A router webes kezelőfelületén állítottam be, az "USB Aplications" menüpont alatt.
Exportáltam "/tmp/harddisk *(rw,async,no_root_squash)"az egyik partíciómat. A kliensben pedig felcsatoltam: NFS mount 'ipcím/tmp/harddis /var/mnt/nfs'.
Sambát nem használok, ezt használom helyette. Azt olvastam kevesebb erőforrást igényel, mint a samba, és se a router se a müholdvevő nem egy erőgép. -
r3pl4y
aktív tag
Gyerekek a bandwich management azt hogy működik megy 1általán?
mert a letöltésnél láttom h be kell lőni egy IP-t egy portot meg min max -ot ... ha azt akaorm h pl hugom gépét jól bekjorlátozni akkor azt kell tennem h beirom az ip-jét és nem adok meg portot vagy 0 -át írok a helyére és megadok egy MAX feltöltés minimumnak meg nem irok be semmit vagy 0-át?
és a feltöltésnél? ott nincs IP beírás lehetőség... akkor azzal mit lehet kezdeni az midenkit korlátoz? vagy ha a letöltéshez berakok vmi ip-t akkor az ott is megjelenik? de annak mi értelme lenne akkor külön csak feltöltést nem is lehet korlátozni?
és valaki írjon máár arra is vmit amit pár HSZ fejebb kérdeztem a security dolgokra... vki biztos tudja csak lusták vagytok válaszolni... nézzétek meg én nem vagyok lusta kérdést írni nah mind1 majd ha ráértek légyszi segítsetek már ezeket a security dolgokat is összehozni...
meg még egy... a logoknál láttam a port forwarding résznél h vmi ismeretlen ip-nek is vannak ott nyitott portjai ... azok mik lehetnek? vagy az honnan jön... 192.168.1.93 -as IPröl beszélek... esetleg nemtom azt megnézni h ki csatlakozik a routerhez valahogy?
már csak azért kérdezem merzt ilyen IP-vel elvileg senki nem csatlakozik a hálon belűl főleg mert én perpill otthon se vagyok... a gépem is ki van kapcsolva... hugom meg wire-n kapcsolódik de most perpill az se megy...
-
MrTmS
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni akinek sikerült az FTP (vsftpd) belőni.
Tudok csatlakozni meg usert hozzáadni de a jogosultság megadása nem megy.
Sajnos a linux nem az erősségem.
Valaki help!!!! -
kingfred
csendes tag
Hali! DD-WRT van és rtorrent. Működni működik, csak nem tökéletesen(le is és fel is tölt de!). amikor nézem a torrent-szerver oldalán azt írja h passzív üzemmódban vagyok. Mit kell tennem h aktív ként ismerjen már fel végre
[ Szerkesztve ]
-
r3pl4y
aktív tag
válasz kingfred #3339 üzenetére
vsftp -ről annyit, hogy mindent be lehet lőni webes felületen... jogosultságokat is tudsz állítani benne, hogy csak olvasás, csak írás, csak nézhető...vagy mind1ik asszem...
ha meg nem azt az olget használod amiben alapbol benne van a vsftp akkor nemtom... de gondolom vmi konfig fálja annak is van és abban gondolom meg lehet adni... de ha meg stupid-ftpd van alapbol a firmware-ben akkor meg használd azt nekem azzal se volt semmi bajom...
AKTIÍV mód:
ki kell engedned aztokat a portokat amiket beállítottál az rtorrent configban...
ehhez módosítanod kell a post-firewall-t...
nano /usr/local/sbin/post-firewall
ha nincs nano:
vi /usr/local/sbin/post-firewall
olvass visszább pár oldallal (nem sokkal) le van már írva h hogy kell...
DE vki az én security-s kérdéseimre is írhatna valamit...
[ Szerkesztve ]
-
kingfred
csendes tag
Nem OLEG-em van így nincs post-firewall. értem én h mi lenne a lényeg de sehogyse megy ki port, mintha az rtorrent nem akarna fogadni. a legfrissebb 0.8.2-1 nem lehet h valami bug van benne mert az oldalán néztem ez még nem stabil verzió. És olvastam és mindent próbálgattam már
-
klambi
addikt
hát nem a legjobb de látszik azért
jó hűvös lett odabent!
kép!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
Valaki tudna abban segíteni,hogy aW500gp V2!! routerben hogyan tudom megcsinálni a 9 pin resetet? Amit én találtam azon a v1 látható...:-(
Előre is köszönöm..
-
ux1
addikt
válasz kingfred #3341 üzenetére
Hi!
Ajánlom figyelmedbe:
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Tutorials
Itt választ találsz a firewallra is.
2.4 -es ddwrt-t raktad fel? Hogy szuperál? Én is gondolkozom rajta. Írd meg kérlek a tapasztalataidat. Mindenki esküszik az Olegra, de ez az új egy kalap .... . Nagyon sokat szívtam vele.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
vbbb
addikt
Tele van a tököm az Oleg firmware-el. Újra leformáztam a pendrive-ot ext2-re de a változatosság kedvéért megint nem tudom elérni ftp-n keresztül.
Eddig símán t.commanderrel elértem. Ha azonos munkacsoportban volt a gépemmel név/jelszó nélkül elértem az \\xx\disc0_1\ (pendrive) könyvtár teljes tartalmát most meg nem. Új Ftp kapcsolatot eddig sose tudtam létesíteni, hogy miért nem tudom.Pedig elvileg működik az ftp, a webconfigban minden engedélyezve van:
[xxx@xx root]$ ps | grep "ftp"
191 admin 376 R grep ftp
[xxx@xx root]$Mi a f*** van, hogy egyszer normálisan működik egyszer meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k