- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Stynki #16444 üzenetére
Volt AX86S, van GT-AX6000
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz Nagymelák #16449 üzenetére
Pont ilyen routerem van, kb 2 hete használom, torrentezek is rajta, 1000-es Digi net, nálam az Internet Detection PPP Echo-n áll, és semmi gondom nem volt eddig. Egész nap megy a router, legfrisebb gyári fw van rajta. Merlin tudtommal még nincs V2-re.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
blakey
titán
válasz Stynki #16454 üzenetére
Megéri az AX6000 a felárat (attól is függ, hogy most épp mekkora), mert ha már van 2,5G WAN, akkor legyen LAN is, illetve újabb, erősebb SoC, de az AX86U is egy nagyon jó router, mindkettő Merlin FW-képes.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sulaco55
kezdő
Üdv! A biztonsági szint WPA2-Personel. Jó ez vagy mást válasszak? Asus RT-AX 58U router.
-
RazoR
veterán
Probáltam bekonfigolni az RT-66N-t de a vodás connect box csoda modem üzemmódban nem működik, bármit csinálok nincs net. Ötlet? Vagy hívjam a szolgáltatót?
-
MODERÁTOR
-
ujtordai
tag
Helló
Lenne pár kérdésem ASUS RT-58U routerrel kapcsolatban.
-hol találom az uptime-ot?
-van-e értelme beállítani az ipv6 ot ill. mi az akonfig amellyel a legjobb performanciát elérhetem? (nem találtam ilesmiről írást)
(Több mint 2 hete vettem 2db. Asus RT-58U routert, és szerencsére hibamentesen működnek MESH ben. :-) szóval királyság)☻♂♫
-
MODERÁTOR
válasz ujtordai #16460 üzenetére
Üdv!
Nincs ilyen routerem, így csak az ASUS emulátort tudom nézni, de az alapján a System Log oldalon kell lennie, ha az 58U-ban is van ilyen. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
ujtordai
tag
válasz Intruder2k5 #16461 üzenetére
Köszönöm szépen, megvan.
(14 days 3 hour(s) 26 minute(s))
Ez nagyon jó kb. "gondozásmentes" a router.☻♂♫
-
RazoR
veterán
válasz Intruder2k5 #16459 üzenetére
Nem próbáltam de megnézem majd
-
MODERÁTOR
-
RazoR
veterán
válasz Intruder2k5 #16470 üzenetére
Megpróbálom így, köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! AX58U esetében korábban írtam itt, hogy amíg a szolgáltatós ONT esetében a nyomtatóm wifiről és kábelről is elérhető volt, addig itt csak wifiről. Ez megoldódott kpityu2 javaslatára.
Hasonlót tapasztalok most az ONT-ra kábellel kötött Android boxok esetében: ezek Chromecast-képesek. Az ONT-ot használva ezek látszottak PC-n Chrome-ban, ha valamit ki akartam küldeni rájuk. Most ugye már nem. Gubek-Einste írta anno, hogy a nyomtató is akkor menne a korábbiakhoz képest, ha AP-módban menne az Asus. Kipróbálnám, de a kérdés az, hogy ilyenkor érdemes visszaállítani a routert gyárira vagy a beállításokban elég, ha AP-re állítom az üzemmódot? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hátha találkozott már valaki ilyen esettel.
Adott egy otthoni hálózat aminek a végén a szolgáltató fele egy gt-ax6000 van. Elötte egy Cisco volt és annál ez a gond nem volt. Szóval Van egy QNAP NASom és egy asztali PC (Giga lap) és amikor a NAS nem megy a net megy a PC-n. Amikor bekapcsolom akkor meg néha kilövi a PCn a netet, de ping szerint van kapcsolat viszont az oldalak nem jönnek be. Biztos hogy valamit a QNAP zavar be de nem értem miért csak ennél a PC-nél. Minden DHCP-n van. Állandóan bújom a router-t mi lehet a gond, meg a QNAP-ot is de nem találom.[ Szerkesztve ]
Eki - az eredeti
-
Topikgazda
válasz tylerddd #16473 üzenetére
Kipróbálnám, de a kérdés az, hogy ilyenkor érdemes visszaállítani a routert gyárira vagy a beállításokban elég, ha AP-re állítom az üzemmódot?
Elég csak az üzemmódot átállítani.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
EkSYS
senior tag
válasz Gubek-Einste #16477 üzenetére
hát most lefixáltam..és már el is ment csak megint visszajött
Eki - az eredeti
-
Nagymelák
senior tag
Kezdek kifogyni az ötletekből a Asus-Diginet párosnál, DNS probe beállítással 2 napig szuperül ment, ma viszont dobálta a netet megint. Jobban megvizsgálva a dolgot most azt találtam hogy lehetséges-e az hogy a kábel vége ami a szolgáltatói eszközből jön a routerbe csinálja a problémát, a rögzitő pöcök le van törve róla, így szerintem minden csak nem stabil. Ebből következik a kérdés, van itt olyan aki Kispesten lakik és van hozzá eszköze, meg egy kis ideje hogy a csatlakozót kicserélje rajta.
-
tylerddd
veterán
Átkapcsoltam AP-módba az Asus-t. A beállításaiban egyértelműen látszik, hogy AP módban megy. Korábban, amikor automtikus IP-re nyomtam az Asus-t és nem adtam meg a Telekomos user/passw párost, akkor is ment. Akkor azt mondták itt néhányan, hogy valszeg AP-ben megy, de most látom, hogy nem abban ment. Most ugye kérdés, hogy miként használhattam router módban nem megadva a user/passw párost.
Jelenleg egyébként az van, hogy router módba tettem vissza. Az Android boxok csak akkor castolhatóak, ha kábellel használom a laptopot. Ekkor látszik mindkettő. Wifis eszközről (mobilok) viszont csak az egyik látszik és működik is, ezt sem értem. Az ONT-ot használva minden volt. Nem tudom mit kellene állítani.
-
Bacusuz
addikt
válasz Nagymelák #16481 üzenetére
veszel egy ilyet vagy hasonlót, csati lecsíp, megnézed hogy van szerelve a kábel és bele tudsz dugni egy szerelt utp kábelt
kész
ez csak egy a diy megoldások közül ja és szerszámmentesÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #16482 üzenetére
No, végül átnyomtam AP-be, most mindenki lát mindent, kábelről, wifiről. Ami érdekes, hogy most az Asus menüjében (amit egy konkrét IP-ről érek el (gondolom ez nem változik majd) és nem a router.asus.com-ról), maga az ONT is feltűnik és tényleg minden eszköz, ami ebben a hálózatban van.
-
félisten
Merlin alatt mennyire konfigurálható a tűzfal?
VLAN-ok létrehozását tervezgetem (az alapos hálózati topic iránymutatása lapaján), amelyek között szabályozni kellene az átjárást.
Arról van esetleg valakinek híre, hogy van-e elérhető leírás a Merlin FW VLAN-ozásáról? Állítólag működő és elismerten nem működő szkripteket látok felbukkanni, de valami útmutató lenne az igazi.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
mazso1988
csendes tag
Sziasztok.
Létezhet,hogy már nem lehet kapni Asus RT-AX58U V1 verziós routert?
Már mindenhol csak a V2-t találom arra meg ha jól tudom nem lehet Merlin firmware-t feltenni. -
Topikgazda
-
mazso1988
csendes tag
válasz Gubek-Einste #16492 üzenetére
Remek.És valóban erre nem lehet Merlin-t tenni?
-
Topikgazda
-
osonte
őstag
válasz mazso1988 #16493 üzenetére
Amikor megjelent a V2, akkor azt nyilatkozta (Merlines), hogy "jelenleg" nem tervezi a támogatását. Viszont a V1 verziót is kb. 3 évig értékesítették, gondolom a V2-vel sem 1 évre terveznek. Szerintem ha sok eladott darab lesz a V2-ből, akkor megfontolja a támogatását, mivel jelenleg már mást nem lehet venni és egy népszerű modellről van szó.
Honor 200 Pro
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van vagy volt itt közületek valakinek ASUS 4G-AC68U LTE routere?
+
Ha igen, használta-e azt mobilnettel internetezve?
+
Ha igen, azt THome hálózaton keresztül tette?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Kicsirics77
veterán
válasz wolfman #16496 üzenetére
Igen
Igen
Nem, mobilnetes SIM-el van itt az asztalon most is, illetve van telekom optika is bent, megy rajta rendesen. Ha az a kérdés,hogy vált-e mobilnet meg vezetékes között, akkor a válasz igen..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
félisten
AX86S, Merlin
Ha a DHCP-szervert kikapcsolom a routeren (másik eszköz venné át a funkcióját), az vajon mennyiben befolyásolja az egyéb szolgáltatásokat, mint pl. biztonság, VPN, AImesh?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
wolfman
veterán
válasz Kicsirics77 #16497 üzenetére
Bajom van vele, nem kicsi. Említett THome mobilnettel használom és a készülék netkapcsolata folyamatosan megszakad meg időnként lassan tölti be a következő oldalt, ami már ha megvan, utána gyors, de új oldalaknál gondolkozik vagy 2-3 mp-et. De ez utóbbi hagyján, de ez hogy rákattintok valamire majd nem tölt be, aztán látom, hogy a térerő ledek kialudtak a 3G/4G led villog 6-7mp-ig majd visszajön a net, de van hogy vissza se jön egyáltalán, újra kell indítani.
Na ez miért lehet? Ott tartok, hogy mindjárt felgyújtom a g..ibƏ!!!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest