- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
nos pár pillanatra már teszteltem is a lapot.
9x400-on adtam poén kedvéért biosban 1.5vcort
prime full loadban 1.472 de ami érdekesebb idle is pont ennyi
meg se rezdül -
skoos
őstag
Rossz hír. Nem tápegység problémája van konfigomnak.
A proci, kiszedtem, semmi szembeötlő, jól néz ki. Ramok szintúgy. Semmi szag, semmi korom, semmi ránézésre. Holnap kitesztelem mindegyiket, hogy tutira kiszűrjem.
Az alaplapot a Lord Computers -nél vettem...milyen esélyeim vannak gariztatásra, ha 400 on ment a 3750es? -
bigdigit
addikt
3.7 load 1.472
mára elég
kezd elfogyni a tápom szvsz.. -
nagyúr
No szóval a P5b Deluxe-om megy a f@szba. Nagyon felbaszott elegem van belőle.
Veszek P5K-t.
Most azon vacilálok melyiket vegyem.
P5K-C vagy pedig P5K Premium. Melyiket vennétek?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
szacsee
nagyúr
Tom nem Ph-s ár, de itt van.
Spéci Computernél van raktáron elvileg, csak ne kapjatok rajta össze. -
Jonatán
tag
Sziasztok
Vettem egy P5K-E alaplapot amit én raktam össze, a gép működik de lenne néhány kérdésem.
Jelen pillanat nincsen hangfalam hozzá, de a fülhallgatóval a számítógép elején van hang, de hátul nincsen hang, gondolom az megoldható hogy mind elől mind hátul legyen hang?
Rosszul kötöttem volna be a hangot, vagy bioszban kell engedélyeznem? Az AC97 engedélyeztem!!
Ja és a mikrofon sem muxik! Ja és kaptam a számítógép házhoz egy fekete fém gyűrűt ami szintén nem tudom hogy mihez van
Kérlek segítsetek!!!! Mindenki hozzászólását szívesen veszem és KÖSZÖNŐM!!!!!
-
bigdigit
addikt
ha belövök 1vcore feszültséget és bekapcsolom a voltage dampert az mindig ezt a vcore-t stabilizálja vagy ha állitgatom folyamatosan mindig azt próbálja stabilizálni?
azért kérdezem mert még este 1.5vcore és 1.5125 vcore mellett is 1.472 volt idle-ben és full loadban cpu-z szerint.
lehet ha 1.6-ot adok akkor is 1.472 lesz?
lehet már csak ennyit bir adni a tápom -
ent
őstag
válasz Jonatán #1420 üzenetére
"Vettem egy P5K-E alaplapot amit én raktam össze" - ez tetszik.
Van minden újabb alaplapon egy front panel csati csoport ( ) abba kell bedugni a házad front csatijait. A fekete gyűrűt meg ezekre a vezetékekre kell ráfűzni, állítólag zajszűrő funkciója van.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz bigdigit #1424 üzenetére
az túlzás, hogy rendest, 0.1-0.2v-t vagy fel vagy le random csal néha
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Raúl 7
csendes tag
Hali
Szerintetek megéri elcserélni egy MSI P35 Platinumot egy Asus P5B Premium-ra??? -
Achill3uS
nagyúr
válasz bigdigit #1426 üzenetére
a voltage damper a vdroopot (load alatti vcore esés) kiküszöbölésére beépített funkció ami a premium/deluxe lapokban szo szo valamit ér. szóval hagyd bekapcsolva.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz bigdigit #1430 üzenetére
annyit mindig fog droopolni amig meg nem moddolod, azért irtam amit irtam, hogy ha megnézed 1.472-t kap idle-ben, és a damper be van kapcsolva, load-ban is annyi lesz kb, már ez is haladás
-
bigdigit
addikt
válasz Achill3uS #1431 üzenetére
kicsit elbeszélünk egymás mellett
a lényeg kicsit drasztikusabban:
ha 1.5 helyett 1.6-ot adok biosban lehet akkor is csak idle 1.472?
este már ezt nem néztem csak azon csodálkoztam kicsit több bios vcore mellett is ugyannyi maradt az idle.ha igy van akkor a táp ennyit tud még leadni..gondolom
-
Achill3uS
nagyúr
válasz bigdigit #1432 üzenetére
há ezt mondjad
igen, ez nem normális jelenség, szvsz is táp.. lap kétlem h xar lenne.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
-
-
WiZARD
addikt
clock overcharging mode > erről tud valaki valamit, hogy mit számít, mit jelent, mire érdemes állítani?
dram static read control-t disabledre raktam, így a transaction booster +3-mal megy, így picit gyorsult tőle a cucc. (quad, 8*440, ram: 1056 mhz 4-4-4-8)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest