Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kovács84

    aktív tag

    válasz hyyy #4028 üzenetére

    Semmi különös, első alkalommal az akku fel van töltve a Biosban csináld meg az akkukisütést van egy olyan menüpont, ekkor azt kéri, hogy hagyd lemerülni majd ha megvan akkor töltsd fel (kb. egy éjszakán át legyen a töltőn). Ált. ezt szokták javasolni, bár nem tudom, hogy mi az alapja, mert nekem az első notim vásárlásakor senki sem szólt, nem is csináltam meg és a mai napig semmi baja az akkunak.
    A másik, hogy a power4gear helyett, jobb progi a NHC (Notebook Hardware Control), bár ha ezt rakod fel akkor értelemszerűen nem működik a Power4G gombja, viszont állíthatod a processzor energiafelvéfelét és az órajelét (nem tunning), így magasabb akkuidőt tusz elérni, akkor jó ha csak olvasol, vagy dokumentumot gépelsz.
    +Személyes tipp: elvileg kapsz hozzá táskát, viszont az nagy. Én úgy voltam vele, hogy a noti (tekintve, hogy egész nap zakatol) éjszakára megérdemel egy kis pihenést, vettem egy Dicota Perfectskin táskát (kb. 4-5 ezer, vékony simulós táska) ésha nem használom akkor csak belebújtatom (kikapcsolt állapotban), viszont akkor is töltőn van, így nem porosodik. Érdemes csinálni egy rambővítést tekintve, hogy piszkosul olcsóak (4500 Kinsgston). Ha rákattintasz, a nevem alatti piros logout blog címre, akkor láthatod, hogy hugicámnak az F5-ébe milyen rammot raktam, nagyon könnyű megcsinálni bárki könnyedén, hiba nélkül megteheti (nem tudod fordítva berakni, ráadásul a ramhoz mellékelt ábrán részfázisaiban mutatják a folyamatot). Azt hiszem ennyi :K Jó szórakozást.
    A leendő gépedet perpill itt láttam a legolcsóbbnak, így a 170-es büdzsébe belefér a ram is és a táska is. Ja ez talán nettó, sőt biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák