- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz tom_tol #1001 üzenetére
Valami nem OK a lap vezérlővel. vagy nemtudom.Olyan lassan másol egyik winyóról a másikra,hogy iszonyat.Maj még megnézem mi lehet a nyűgje.
A Raid tömbön belül 80-100 K-val másol a két partíció között.
Viszont a WD-ről a raidre alig megy.
Letesztelem a winyót.Lehet azzal lesz gond?
Vagy nemszereti a WD-t?[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Rusher
őstag
válasz SimonYana #1002 üzenetére
Hmm....nekem volt hasonló gondom amikor új volt a lap...már a win telepítésnél észrevettem, hogy mintha nagyon lassú lenne aztán a bootoláskor is legalább 2 perc kellett mire felállt a rendszer és a másolás meg kb.5MB/s volt....na mondom mi lehet? Átdugtam másik portra ott is ugyanez...aztán az egyik sata porton jó lett Aztán kb. 1-2 óra múlva ugyanez....hát nem derült ki a végén mitől volt ez...azt csináltam, hogy egy másik vinyóm volt otthon arra át tudtam szerencsére másolni minden adatomat és leformatáltam az egészet...aztán rátelepítettem egy win-t és jó lett, de fingom nincs mitől lehetett ez sosem találkoztam a jelenséggel ezelőtt.....ha másképp nem megy és ilyen marad akkor ezt próbáld ki már én is feladtam eleinte, hogy biztos a hdd rossz aztán mégsem......
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Akkor én is átmásolom és megformázom.
Hátha.Samsung F1 van 2 db Raid0-ban és tökéletesem műxik.
Viszont a Buffalo 4#1 Gb nem akar menni benne szinte csak 800-on.Így betettem a csoda ramomat.
TEAM Xtreem 800-as CL3-asok.
Ez megy mindenhogy.Nem hiába jók ezek a ramok.
Majd nyüstölöm kicsit,csak legyen időm.Eddig 1080-ig jutottam 4-4-4-10-ben.
De vannak itt jobb eredmények is.
Még azt vettem észre,hogy autón sokkal több feszt ad a procinak,mint a DS5.
Tehát rákell szánnom az időt majd faszául beállítani.
4000Mhz-n akarom hajtani (Q9550).
A 2 fekete sata mire való pontosabban és hol lehet azt bekapcsolni?
Majd bele mászok a biosba csak meglesz az valahol.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Rusher
őstag
válasz SimonYana #1004 üzenetére
Persze próbáld meg nekem is csak így oldódott meg a probléma....valahol a biosban talán az Onboard Devices-nél(asszem) van egy olyan opció, hogy Speeding HDD közben találtam egy képet is róla [link] 2 hdd-t rákötsz és itt kiválaszthatod, hogy Safe vagy Speed mód legyen (Raid1 vagy 0) és kész....reboot és elvileg kész a raid tömböd...én nem próbáltam ki, de nagyjából ennyi.....
Jah jók a Team-ek nekem is van 2x1gb csak az 800@CL4, de 1125@CL4 viszi és ha jól emlékszem 1250@CL5....igazából ebben a lapban még nem is tesztelgettem őket, de sort kerítek majd arra is[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Én pillanatnyilag az első 2 db kékre tettem a raidet.Az az ICH10.
Namost vajon ugyan ez műxik ha a feketére teszem és beállígatom,vagy kűlön driverrel megy rá egy rendszer vajon?
Próbáld ki a ramokat,mert úgylátom szereti a lap.
Buffalot nem is próbáltam még 2×1gb-val,csak 4db-al.Nem ment és nem is erölködtem.Majd megnézem,mert ha jó akkor meghagyok belőle.® SimonYana ®
-
Rusher
őstag
válasz SimonYana #1006 üzenetére
Sztem annak nem kell raid driver külön vezérlőröl megy, de nem tudom biztosan...én azt mondanám, hogy nem kell neki...
Persze próbáltam már ebben a lapban is csak úgy nem, hogy külön a 2x1 Team milyen órajeleket megy milyen időzítéssel megy, de a Cellshockkal imádják egymást 4-esben [link][ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz SzlobiG #1011 üzenetére
De igaz Nekem van egy Samsung F1 320Gb és egy Samsung 250Gb (F1 előtti széria) és egyikről a másikra 80-90MB/s-el másol az nem rossz
Na figy csináltam egy mérést a cpu fogyasztásra szóval:
CPU 1.0v (0.999v) Idle ~6W Everest szerint. A teljes rendszer fogyasztása fogyasztásmérővel mérve Idle 115W gyak. stabilan nem nagyon ingadozik max. ~0.5W-ot. 30 percen keresztül járattam nem lett több sem kevesebb. Prime alatt CPU Everest szerint 25.22W , fogyasztásmérővel nézve a rendszer össz.fogy. 143.5W-ra emelkedett szinte stabilan itt is max. ~0.5W ingadozással. Terhelve a CPU 28.5W-ot fogyaszt, Everest szerint 25.22W tehát mondhatni -+2-3% eltéréssel, de majdnem pontosan mér az Everest. -
SimonYana
addikt
-
Rusher
őstag
válasz SimonYana #1015 üzenetére
Legalább megoldódott...én is kezdtem aggódni, hogy beszereltem a lapot szépen átpasztázom meg minden aztán szedhetem szét, mert valami baja van aztán megoldódott
SzlobiG Mad még megnézem magasabb feszeken is ha lesz időm...jah én is örülök neki, hogy keveset fogyaszt tök jó
-
SimonYana
addikt
Akkor itt vannak az állítási lehetőségek.
Eddig minimális dolgon állítottam.
CPU fesz auton van.A gigabite sokkal kevesebet adot auton.
Alapórajelen 1.19 Volt körül van a fesz.Asus Maximus II. Formula Bios beállítások
CPU Level Up : Auto
Ai Overlock Tune : Manual
OC From CPU Level Up : Auto
Ration CMOS Setting : 8,5 (Q9550)
FSB Frequency : 400
CPU Clock Skew : Auto
NB Clock Skew : Auto
FSB Strap to North Bridge : 333 Mhz
DRAM Frequency : DDR” 801 Mhz
DRAM CLK Skew on Channel A1 : Auto
DRAM CLK Skew on Channel A2 : Auto
DRAM CLK Skew on Channel B1: Auto
DRAM CLK Skew on Channel B2 : Auto
DRAM Timing Control : Manual
CAS# Latency : 3
DRAM RAS# to CAS# Delay : 3
DRAM RAS# Rrecharge : 3
DRAM RAS# Activate to Rrech : 8
RAS# to RAS# Dealay : Auto
Row Refresh cyce time : 60
Write Refresh time : Auto
Read to Rrecharg time : Auto
Read to Write Dealay (S/D): Auto
Write to Read Dealay (S) : Auto
Write to Read Dealay (D) : Auto
Read to Read Dealay (S) : Auto
Read to Read Dealay (D) : Auto
Write to Write Dealay (S) : Auto
Write to Write Dealay (D) : Auto
Write to PRE Dealay : Auto
Read to PRE Dealay : Auto
PRE to PRE Dealay : Auto
ALL PRE to ACT Dealay : Auto
ALL PRE to PRE Dealay : Auto
DRAM Static Read Control : Disabled
DRAM READ Training : Disabled
MEM. OC Charge : Auto
AI Clock Twister : Moderate
AI Transaction Booster : Manual
Common Performance Level : 10
Pull-in of CHA PH1 : Disabled
Pull-in of CHA PH2 : Disabled
Pull-in of CHA PH3 : Disabled
Pull-in of CHA PH4 : Disabled
Pull-in of CHA PH5: Disabled
Pull-in of CHB PH1 : Disabled
Pull-in of CHB PH2 : Disabled
Pull-in of CHB PH3 : Disabled
Pull-in of CHB PH4: Disabled
Pull-in of CHB PH5 : Disabled
PCI Frequency : 100
******************** Please key in numbers directly *************************
CPU Voltage : Auto
CPU PLL Voltage : Auto
FSB Termination Voltage : Auto
DRAM Voltage : 2.25
North Bridge Voltage : Auto
South Bridge 1.5 Voltage : Auto
South Bridge 1.1 Voltage : Auto
************************ Please select voltage directly **************************
CPU GTL Reference (0) : Auto
CPU GTL Reference (1) : Auto
CPU GTL Reference (2) : Auto
CPU GTL Reference (3) : Auto
NB GTL Reference : Auto
DDR2 ChA Reference Voltage : Auto
DDR2 ChB Reference Voltage : Auto
North Bridge DDR Reference : Auto
----------- CPU Configuration (ide belépni) ---------------
Ration CMOS Setting : 8.5
C1E Support : Disabled
Max lCPUID Value Limit : Disabled
Intel ® Virtualization Tech : Enabled
CPU TM Function : Disabled
Execute Disable Bit : Enabled
Load-line Calibration : Disabled
CPU Spread Spectum : Disabled
PCIE Spread Spectum : DisabledITT még szinte semmihez nem nyultam.
Jöhetnek Uraim a jótanácsok.® SimonYana ®
-
keIdor
titán
válasz SimonYana #1022 üzenetére
Én ezeket állítanám be a helyedben, teljesen jó 24/7. Arra figyelj, hogy nálad eltérhetnek a Skew meg a GTL beállítások.
CPU Clock Skew : Delay 300ps
NB Clock Skew : Delay 300ps
FSB Frequency : 470
Ration CMOS Setting : 8,5 (Q9550)
FSB Strap to North Bridge : 400 Mhz
DRAM Frequency : DDR2 1200 Mhz
CAS# Latency : 5
DRAM RAS# to CAS# Delay : 5
DRAM RAS# Rrecharge : 5
DRAM RAS# Activate to Rrech : 15
MEM. OC Charge : Enabled
Common Performance Level : 08
CPU Voltage : 1,35V
CPU PLL Voltage : 1,5V
FSB Termination Voltage : 1,10V
DRAM Voltage : 2,25V
North Bridge Voltage : 1,15V
South Bridge 1.5 Voltage : 1,5V
South Bridge 1.1 Voltage : 1,1V
CPU GTL Reference (0) : +30mV
CPU GTL Reference (1) : +20mV
CPU GTL Reference (2) : +30mV
CPU GTL Reference (3) : +20mV
NB GTL Reference : -5mV[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SimonYana
addikt
Úgynézki lépésről lépésre kell minden eddigit próbálgatni.
Nekem ment ez a proci 500-as FSB-t is,de ha jelenleg 450 felé megyek akkor vége.
Valaminek tolni kell a fesz úgylátom.® SimonYana ®
-
rammstein88
csendes tag
Hali, hasznalja vki a laphoz kapott hangkártyát ? nekem vannak olyan gondjaim h elinditom a winapot és ha közbe megy egy video akkor a videon egyáltalán nincs hang, szal eccerre két olyan progi nem működik ami hasznalja a hangkártyát, ja és az nembaj h a procim csak 15fok ?
-
Szuperboci
senior tag
Hellosztok!
Most vettem új gépet,és eme csodás lap valamiért nem akar 400fsb fölé engedni..mi lehet a probléma?(Gépem adataimnál) Bios frissités segitene?Viszont azt nem tudom hogy fogom megoldani,mivel az update progi(Afudos BIOS update tool V2.36 ) nem indul el vista64 alatt
Music!!!
-
Rusher
őstag
válasz rammstein88 #1028 üzenetére
Hogy érted, hogy winamp+egy videó? Másik lejátszóprogiról vagy honnan? Én nem használom nem tudom mi lehet a baja, de alapállapotban ha két forrás szól szólnia kell mindkettőnek....amúgy egyszerre zenéthallgatsz+nézel egy filmet? ....próbáltál új drivert? Hátha.....v10 a legfrissebb X-Fi
Nem baj a 15 fok mivel az nem a maghőfokot mutatja és nincs 30 fok sem így a kupak lehet 15°C nálam is annyi...a magokat nézd meg az biztos nem lesz 15°C...Szuperboci Biosfrissítés első körben mindenféleképpen ajánlott....pendriveod van? Arról a legegyszerűbb...töltsd le a legújabb biost(1307) rámásolod a pendrivera a .ROM fájl és biosban a Tools fülnél ASUS EZ Flash Utility belépsz onnantól egyértelmű lesz....ha ez nem akkor ASUS Update a legegyszerűbb win alól ASUS Update v7.14.02
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Hi allz!
Hétfőn jön meg a MAXIMUS II FORMULA lapom, olvasgattam róla meg minden, elég szimpatikus lap, de azért gondoltam megkérdezek 1-2 személyes véleményt is ilyen lap tulajoktól
Tehát a téma adott akinek ilyen lapja van pls írjon már 1-2 sort , lehet pozítív is meg negatív is , hogy mit tapasztaltatok neg stb , tudjátok ti[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Rusher
őstag
válasz menalcas #1032 üzenetére
Mit szeretnél tudni? A lap hibátlan gyakorlatilag semmi problémája nincs (kivéve 1-1 kisebb problémája volt valakinek ramokkal, de az új biosokkal már az sincs) gyönyörű szép, hűvös, elég korrekt bios, kiváló tuningpotenciál ja és van egy lcd kijelző is hozzá Negatívumot nem tudok mondani......ha átnézegeted a topikot találsz jópár eredményt a tulajoktól...
[ Szerkesztve ]
-
M_zolee
csendes tag
Sziasztok!
Én is alaplapváltás előtt állok, ezért engem is érdekelne a véleményetek a Maximus 2 Formuláról. Főleg az érdekelne, hogy miért és miben jobb, mint pl. a P5Q-Deluxe?
A válaszokat előre is köszönöm! -
menalcas
őstag
És megéri az árát ? Persze ez nézőpont kérdése , de általánosságban véve , mondjuk giga lapokhoz képest
-
Szuperboci
senior tag
válasz menalcas #1035 üzenetére
nemtudom én személy szerint 43 ért vettem bécsbe.(ditech)
A hűtésről annyit hogy újra kellett pasztáznom az egészet,mivel 80 fokos volt alapon az NB.Így mostmár 40 körül mozogEzek az új 4 magos procik mennyire melegszenek?szal mi az optimális hőfok terhelés alatt?Mert szerintem elbasztam valamit a pasztázásnál vagy felszerelésnél a silent sqaure pro nál mert 40 fokos alaphelyzetbe.vagy ez normális?
[ Szerkesztve ]
Music!!!
-
Rusher
őstag
válasz M_zolee #1034 üzenetére
Egyértelműen tuningban jobb....több beállítási lehetőség van benne, finomabban hangolható a bios és tuningnál is stabilabb....nincs benne Exgate, de van cserébe dupla bios+flashback, külső hangkártya X-Fi szoftverrel szép fekete masszív hűtés rajta stbstb....ha egyértelműen nem szeretnél mondjuk azzal szórakozni, hogy kifacsard a rendszeredből a legtöbbet vagy nem nagyon akarsz tuningolni akkor jó a Q-is(bár azt is lehet elég rendesen) de tartós tuning alatt ez a lap stabilabb....
menalcas Persze, hogy megéri attól függ mit szeretnél egy alaplaptól......szimpátia alapján döntsd el...meghát mihez hasonlítva DQ6? Mindkettő jó lap szóval ez egy nem egyszerű kérdés.....
Szuperboci Q9450-nél idle reális
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
válasz Szuperboci #1038 üzenetére
everestnek inkább az nekem is 10 fokkal többet mutatott (45nm miatt fos) , nézd meg realtemp-el
-
Szuperboci
senior tag
válasz menalcas #1039 üzenetére
Jó hír ,kb 5-6 fokot csalt az everest.
Rossz hír,valami még mindig nem stimmel,egyszerüen 400 fsb fölé nem enged.még 7.5x szorzoval se,sehogy se.Valami kevés feszt kap?Vagy mi lehet a gond?Ramokat alapon hagytam.Procira adtam feszt 1.35 öt is,de semmi befolyása nincs.Valami ötlet?Music!!!
-
Rusher
őstag
válasz Szuperboci #1041 üzenetére
Az Everest is jól mutatja az a lényeg, hogy a Tjmax 100C legyen igazából mind1, hogy RealTemp vagy CoreTemp vagy akármi...ugyanazt mutatja A magokhőfokokat érdemes nézni...nálam ugyanannyi biosban mint Everestben a CPU...
Valami biztos nem stimmel akkor....ezt töltsd ki ahogy nálad van jelen pillanatban és megoldjuk [link][ Szerkesztve ]
-
rammstein88
csendes tag
Köszi a segitséget, am nem a video + winamp hanem a winamp és guitar pro a lényeg és a cubase mivel gitarozok és szükségem van rá h egyszerre fusson mindkettő, mivel akkor se megy csak egy ha a masik meg van nyitva, de lehet h ezzel jó lesz, de asszem cserélek egy komolyabb x-fi-re mivel ennek elég nagy a válaszideje 110ms és nekem olyan 5-6ms kéne , hát a maghőfokok télleg nem annyiak az olyan 30-40között terheléstől függ , jo ez a ultra120-extreme, felér egy olcso vizhűtéssel
-
menalcas
őstag
Tudnátok feltenni 1 everestes memória olvasás/írás/másolás tesztet (jah persze azt is hogy mien rammal, hány mhz-n, időzités,fesz.)
-
5@$
aktív tag
sziasztok
aki ért hozzá és nem a levegőbe beszél és látott már p2esné erősebb lapot is nemcsak topik ész az irjon kérem, nagyon köszönöm!
szóval tegnap összeraktam a maximus 2 formulát, e8500, 2x1gb kingston hiperx 1200mhz LETT VOLNA ha nem szivat szét
legfrisebb bios fel, csak a dominatorral volt hajlandó menni, régebbi, régebbi régebbi bios, és most megy benne eddig a hiperX
az asus azt irja az oldalán hogy mennie kell benne az 1200 nak, de a mem qvl listájában nincs benne csak 1066os ram a legnagyobbnak, akkor ez most hogy van?
és nem *OC re irja az 1200at...kezdek megfeszülni és össze fogom taposni az egészet
valamint a 4x1 gigára akkor ne is tegyek tétet hogy menni fog benne?:S:S:S
(xp-t használok)Telefon:0670-2094610
-
ImI87
őstag
"aki ért hozzá és nem a levegőbe beszél és látott már p2esné erősebb lapot is nemcsak topik ész az irjon kérem, nagyon köszönöm!"
hát ez elég gizda és oltogatós beszólás volt, ha már kérdezel valamit, szerintem nem illik így kezdeni, de te tudod ........ (általában egy topikban azok írnak, akiknek olyan cuccuk van, vagy érdeklődnek vásárlás előtt. na most ezek alapján nem tudok olyan p2-es prociról, ami menne ebben a lapban ) de azért válaszolok
először is, mit értesz az alatt, hogy nem megy? bios post-ig eljut, vagy se kép, se hang, vagy egyáltalán ventik elindulnak, vinyók felpörögnek?
meg nem nagyon értem az alap kérdést. úgy érted, hogy a dominator-ral megy, de a hyperx-szel meg nem? (én ezt tudtam kihámozni)igaz, hogy a qvl listában nincsenek 1200-as ramok, de ez nem nagyon mérvadó.
a megfelelő ramok simán mennek 1200-on, 4*1 felállásban is, van itt több ember is, aki úgy használja, köztük én is. nem ismerem a te ramodat, de ha jól tudom, ezeknek a ramoknak alapból sok fesz kell (2,3-2,4V), így lehet, hogy a lap default beállítással nem ad elég feszt a ramnak, és emiatt el sem indul el. a működő ramoddal állítsd be a megfelelő feszt, és utána tedd át a hyperx-eket. az is lehet, hogy v.melyik rammal kapcsolatos beállítás (időzítések, performance level, ai clock twister, stb........) nagyon dúrvára van állítva, és ezért nem indul. a működő rammal ezeket is vedd lazára, mielőtt berakod a hyperx-eket.az utsó kérdésre pedig az a válasz, hogy 4 giga ramot csak 64 bites windows-zal érdemes használni, mivel a 32 bites windows-ok nem tudják kezelni a 4 gigát. látni látják, de effektíve nem tudják kihasználni. az XP 64bit elég szar, ezért marad a Vista 64bit. semmi baj nincs vele, nálam is az van, és minden tökéletesen működik (progik, driver-ek, játékok, stb....)
Esetleg még annyit tudsz tenni, hogy a 32bit-es XP-ben valahol a registry-ben be lehet kapcsolni, hogy 3 gigát is kezeljen.
remélem tudtam segíteni, és ne vedd sértésnek, de az a csúnya első sor eléggé megütötte a szememet...............
-
ImI87
őstag
sorry, dupla volt
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
Talán nem így kéne megszólalni első körben milyen szöveg már ez......"nem csak topik ész...."...az ilyeneket inkább hanyagold légyszi a jövőben...kösz
1: Minden ami nem szabványnak megfelelő egy ramnál időzítés/órajel/fesz az már OC-nak számít...alapból a lap a szabvány szerinti SPD-vel indul tehát akár 1066 vagy 1200-at kézzel kell utánna beállítani és az is FSB függő szóval simán el kéne indulnia a 2x1gb Kingston-al ráadásul minden ram tuning opció alapon(Default/Auto) indul tehát ezzel sem lehet nagyon probléma.
2: Millió olyan ram van ami nincs feltüntetve a QVL listában, de ez nem azt jelenti, hogy nem fog működni az alaplappal egyébként ha utánaolvasnál látnád, hogy minden bios update-nél a memória kompatibilitáson javítanak a leginkább......a lap hibátlanul kezel 4GB ramot....más kérdés az oprendszer amit ImI írt....
3: Ha utánanéztél volna, hogy mit teljesít általában az 1200-as HyperX akkor valszeg nem vettél volna olyat...az egyik legproblémásabb ram amiről valaha hallottam...korábban még 965 chipsettől kezdve Asus lapokban akinek ilyen volt annak mindig problémája volt vele....kérdezhettél volna előtte, mert annak a ramnak az árából lehetett volna jobbat is venni...[ Szerkesztve ]
-
Szuperboci
senior tag
na itt van így msot stabil,csak hát ez a 3ghz lo**sz nem kéne nekem sokkal több,de egy 3,2-3,4 ghz et kiakarok hozni belőle
Asus Maximus II. Formula Bios beállítások
CPU Level Up : Auto
Ai Overlock Tune : Manual
OC From CPU Level Up : Auto
Ration CMOS Setting : 8 (Q9450)
FSB Frequency : 375
CPU Clock Skew : Auto
NB Clock Skew : Auto
FSB Strap to North Bridge : 333 Mhz
DRAM Frequency : DDR2 1200
DRAM CLK Skew on Channel A1 : Auto
DRAM CLK Skew on Channel A2 : Auto
DRAM CLK Skew on Channel B1: Auto
DRAM CLK Skew on Channel B2 : Auto
CAS# Latency : 5
DRAM RAS# to CAS# Delay : 5
DRAM RAS# Rrecharge : 5
DRAM RAS# Activate to Rrech : 15
RAS# to RAS# Dealay : Auto
Row Refresh cyce time :Auto
Write Refresh time : Auto
Read to Rrecharg time : Auto
Read to Write Dealay (S/D): Auto
Write to Read Dealay (S) : Auto
Write to Read Dealay (D) : Auto
Read to Read Dealay (S) : Auto
Read to Read Dealay (D) : Auto
Write to Write Dealay (S) : Auto
Write to Write Dealay (D) : Auto
Write to PRE Dealay : Auto
Read to PRE Dealay : Auto
PRE to PRE Dealay : Auto
ALL PRE to ACT Dealay : Auto
ALL PRE to PRE Dealay : Auto
MEM. OC Charge : Auto
Common Performance Level : 10
Pull-in of CHA PH1 : Disabled
Pull-in of CHA PH2 : Disabled
Pull-in of CHA PH3 : Disabled
Pull-in of CHA PH4 : Disabled
Pull-in of CHA PH5: Disabled
Pull-in of CHB PH1 : Disabled
Pull-in of CHB PH2 : Disabled
Pull-in of CHB PH3 : Disabled
Pull-in of CHB PH4: Disabled
Pull-in of CHB PH5 : Disabled
PCI Frequency : 100
******************** Please key in numbers directly *************************
CPU Voltage : 1.2V
CPU PLL Voltage : 1.5V
FSB Termination Voltage : 1.1V
DRAM Voltage : 2.10V
North Bridge Voltage : 1.15V
South Bridge 1.5 Voltage : 1.5V
South Bridge 1.1 Voltage : 1.1V
************************ Please select voltage directly **************************
CPU GTL Reference (0) : Auto
CPU GTL Reference (1) : Auto
CPU GTL Reference (2) : Auto
CPU GTL Reference (3) : Auto
NB GTL Reference : Auto
DDR2 ChA Reference Voltage : Auto
DDR2 ChB Reference Voltage : Auto
North Bridge DDR Reference : Auto
***************CPU Configuration **************
Load-line Calibration : Disabled
CPU Spread Spectum : Disabled
PCIE Spread Spectum : Disabled[ Szerkesztve ]
Music!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest