Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz matteo_szg #5080 üzenetére

    Hatóság honlapja egyértelműbb:

    "Kipróbálhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?
    Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].

    Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé. "

    Hatóság lesz a vége, még szerencse, hogy mögöttem vannak a Telekom jogászai, ha akarom. Azt tuti megkérdezem az Aqua-tól, hogy jött ki a 10%-os értékcsökkenés és milyen jogszabály alapján számolták ki. Ha ezt nem tudjk megmagyarázni, akkor én meg nem fogom elfogadni. Szerencsére, nekem nem sürgős az az 530.000 Ft ellevelezgetek én a hatsággal és velük.

    (#5081) Pocok256: Ja :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák