- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Ezt így ebben a formában nem mondta senki. Már csak azért sem mert biztos hogy mindenki töltött már sört!
El tudom képzelni, hogy akár valaki már hurkát is töltött!Egyébként meg a lényeg azon van, hogy a legtöbbünk törekedik a számunkra megfizethető dolgokat legalizálni, vagy open source/free alternatívát használni, mert mi nem csak azért vettünk egy ilyen gépet, hogy legyen egy drága játékszerünk (ami mellesleg nem is játékgép), hanem legtöbbünk esetében munkaeszköz is.
Ha meg mindenképpen warez, akkor szépen csendben.
-
Stoto
tag
Itt van egy egész olcsó, ami bőven elég az 1000hnak:
http://hardverapro.hu/apro/70w-os_szivargyujtoba_dughato_220v-os_atalakito_rakj_konnektort_a_kocsidba/friss.html
-
mg01
aktív tag
Sekli: megkérdezhetem hogy a te gépedre hogy került vista? Mert csak linuxal, és xp-vel forgalmazzák a gépet...
-
mg01
aktív tag
Tudom hogy tudod hogy én hogy értettem... Persze hogy telepítetted, nem is erre voltam kíváncsi, hanem arra hogy milyen lemezről? Megvetted az eredeti telepítőlemezt 50-ért? Vagy hogy? Erre voltam kíváncsi igazán... Amúgy tudom hogy hivatalosan árulják a boltban... Csak nem volt rá zsebpénzem...
-
micro
addikt
Én ilyet láttam.
És akkor nem kell a marha nagy inverter.
Persze akkor csak eee-t lehet tölteni vele, de most az a lényeg.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Flexy90
senior tag
Hihetetlen, hogy ilyen előfordul egy szakmai fórumon..
Ha akarsz, warezolj.. te dolgod, és maradjon is az!! Nem kell másokat arra buzdítani, vagy egyáltalán szóba hozni azt.
Sajnálom, hogy az én kérdésem kapcsán jött elő ez a téma..Xiaomi Fan
-
micro
addikt
Én elvileg holnap veszek egy feher 1000H-t 80GB wincsivel és XP-vel.
Az a kérdésem, hogy mit tartalmaz az alapcsomag?
Ugye a gép, meg a töltő, meg az OS lemeze.
Esetleg valami tok is van a csomagban, vagy azt külön lehet beszerezni?Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
OccsE
aktív tag
ha valaki esetleg Vistan valtani akarna Wlan 2.1.2.0
..egy szep, puha tarto jar hozza...
[ Szerkesztve ]
-
micro
addikt
Ezt a memoriat megeszi a gep: Kingmax 2GB DDRII 800Mhz SODIMM ?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Stoto
tag
-
OccsE
aktív tag
sajnos mar letelt a 8 nap, hogy visszavihessem es csereljek minden "gond" nelkul...
most eppen probalom intezni, hogy ne bevizsgalasra vigyem es varjak x hetet, hogy csereljek az akksijat, mert felek, hogy nem csak az akksi a rossz. Lehet hogy maga a gep is vacak, rosszul tolti az akksit.
Probalom ucsa csinalni, hogy az egesz gepet csereljek.
Vkinek esetleg nincs ismeeretsege a szervizbe? -
Onizuka
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy szeretnék egy ilyen csodát venni a barátnőmnek, de karácsonyra nem sikerült megcsípni egyet sem, mert még nem jött össze a pénz. most nézegetem a hirdetéseket, és azt vettem észre, hogy már nem nagyon kapok atom procisat 80 bruttó körül, pedig rémlik, hogy két hete még találtam. Esetleg én néztem rossz helyeken (árgép, és társai), vagy szimplán várni kell, míg a nagy roham után mindenhol feltöltik a készleteket?
Előre is köszi a segítséget! ;)'am 22 years old and single!
-
mg01
aktív tag
Én kb. november közepén vettem a gépet(sajna a blokkoot nem találom sehol ), és 0% elhasználódást ír az everest, pedig mostanság elég sűrűn használtam aksiról, főleg úgy hogy lemerítettem 5-10-15%-ig az aksit, volt amikor már hibernálta magát játék közbe Meg ha rádugom hálózatra akkor se nagyon veszem ki mostanában...
Sekli, és a többiek, igaz nincs harag?
-
davemac
csendes tag
Sajnos seholsem kapható már szinte, mert asus magyarországi raktára kifogyott (max 1-2 üzletbe maradt még, de végighívogattam kb 20 shopot és mindenhol nemleges választ kaptam).
De hamarosan érkeznek az újak, sajnos bizonyára jóval drágábban, úgyhogy én elgondolkozom az ebay-es vásárláson... -
Flexy90
senior tag
Speedshopban most van ~100ért, a 80GB Xp, de fehér.. :S link
Xiaomi Fan
-
Onizuka
tag
Nos, akkor had legyek egy kicsit OFF-topic, mert szeretnék gyorsan a dolog végére járni; Végül is igen, ez a laptop lett volna a cél, de alighanem félrenéztem/rosszul volt anno kitöltve az árlista. Végül is az asszonynak megfelelne a celeronos HD pajtás is véleményem szerint. Szerintetek van lényeges különbség energia gazdálkodás, tehát üzemidő tekintetében a két gép (és proci) között? Illetve normál használat mellett, mint amilyen a netezés, DVD ripek nézése, és hasonlók esetén szerintetek van mérhető hátránya a celkás versenyzőnek? - és ez esetben annak az áráról is érdeklődnék: mostanság 85ezerért látom mindenhol. Esetleg van olcsóbban is?
'am 22 years old and single!
-
sekli
addikt
válasz davemac #1533 üzenetére
A Celeronnak semmi köze az Atomhoz, pláne nem így..., a Celeron jóval előbb volt, mint az Atom...
teljesítményben elvileg gyengébb fogyasztásban nagyobb...
Atom 2.6W, Celeron 7W
(itt van pár benchmark, itt Celeron220-al hasonlítják össze, ami 1.2GHz-es, 533-as FSB-vel, a HD-ben lévő csak 900MHz-es 400-as FSB-vel)[ Szerkesztve ]
-
Desperados
csendes tag
Valaki hozzáértő mondja már meg nekem, hogy az Asus 1000H az MSI Wind vagy az Acer aspire közül melyiket válasszam?
Előre is köszi.Céltalan hajósnak mindegy honnan fúj a szél
-
Onizuka
tag
válasz davemac #1533 üzenetére
Ez világos. Pont ezért kérdeztem, hogy a fent leírt tevékenységek fényében hogyan teljesít a drágább procival szemben - tehát megéri e ezekre az átlagos tevékenységekre a jobb procival venni dárgábban, vagy erre elég a celka is. (én az utóbbira tippelek)
[ Szerkesztve ]
'am 22 years old and single!
-
sekli
addikt
válasz Desperados #1535 üzenetére
ebben a topikban mindenki az 1000H-t fogja ajánlani..., a Wind topikban mindenki a Windet...stb...
Milyen netbookot vegyek...? bár nyilván nem objektív az sem...
egyébként: el kell dönteni, hogy 10" vagy 9"-kell, fontos-e az akkuidő..., fontos-e az Atom, SSD... legvégén meg a dizájn/márka alapján válaztani... szerintem...
-
Svarcenberg
csendes tag
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata az 1000H-val autóbuszon való utazáskor?
Kinéztem magamnak a gépet, de attól tartok, hogy a napi 4 órányi autóbuszon való használat, gyorsan kinyírná a vinyóját. (A plusz pénzem nincsen SSD-re cserélni a háttértárat.)
Így alternatívaként egy 901-esen is gondolkozom. Szóval kinek van tapasztalata az autóbuszos-notebookos témában?
Előre is köszönöm:
Svarcenberg -
Wajk
addikt
válasz Svarcenberg #1538 üzenetére
szerintem nem nyírná ki, elég jól megvannak már ezek a notiwinyók szerkesztve és amit pl. az 1000H-ba raktak néha kicsit hangosan de szépen parkolópájára rakja a fejet...
szerintem nem kellene aggódni, de várom a további véleményeket. én spec simán használnám buszon...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Cyrin
addikt
nem is értem mi baja lehetne a busztól.
épp most zúgott le a fotel karfájáról vírusellenőrzés közben. (ez volt 3. ilyen alkalom) ha ezt kibírta akkor a buszos téma is felejtős.
-
Svarcenberg
csendes tag
A vinyókban van egy beépített érzékelő, amely a szabadesés észlelésekor azonnal parkolópályára teszi a fejet. Ezért bírnak ki kisebb-nagyobb zuhanásokat.
Én viszont a 35-ös főúton használnám (tehát nem egy sztrádán), ahol folyamatos rázkódásnak lenne kitéve, plusz a váratlan bukkanók, fékezések...stb.
Mókás, de ez sokkal nagyobb túlélőpróba e kis szerkezetek számára, mint a max 1 méter körüli szabadesés. Eddig az elmélet.
De ki használt már akármilyen notebookot hónapokon keresztül autóbuszon ücsörögve? Kiváncsi lennék mennyire bírják a notivinyók ezt a fajta igénybevételt.
Ha vonatoznom kéne, akkor nem aggódnék. De a buszok nem állnak a vasutassztrájk miatt -
Stoto
tag
válasz Svarcenberg #1543 üzenetére
Nekem az eredeti winyó külső tokban van. Nemtudom, hogy a rázkódástól vagy mitől de van már rajt 91 megányi bad sector...
-
sekli
addikt
másold fel egy pen-drive-ra, vagy memóriakártyára a filmet..., már ha azt akarsz nézni..., én csak pdf-et szoktam olvasni a buszon, az kevésbé HDD-kerregtető...
-
Cyrin
addikt
én úgy tudom nem minden winyóban van ilyen szabadesés érzékelő.
A drágább T-s Lenovo-es és Latitude laptopoknál volt csak ilyen, amikor még azokat nézegettem.
-
Desperados
csendes tag
Ha új 1000H-t vásárolsz akkor ne foglalkozz a vinyóval. Van rá két év gari, ha esetleg megadja magát akkor kicserélik. Amennyiben kibírja a 2 évet akkor viszont bírja a buszt. Szerintem egy próbát megér.
Céltalan hajósnak mindegy honnan fúj a szél
-
Tuvok
csendes tag
Helló!
Keresgéltem a neten, de sehol sem találtam képet a magyar billentyűzetkiosztásról. Sajnos mindenhol csak az angol billentyűzetes stúdiófotókat mutogatják.
Szeretnék megkérni egy magyar billentyűzetes 1000H tulajdonost, hogy fotózza le nekem a gép billentyűzetét és rakjon fel róla egy képet.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest