- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
Nem jár errefelé senki mostanában?
Szóval a gyári home-on még sajátgépből el lehetett indítani a kamerát.
Azóta hogy a win7 van rajta egyszerüen nem találom hogy lehet elindítani a kamerát.
Vagy esetleg nem telepítettem vmit fel?
Msn-en símán megy a kamera, de egyébként nem tudom elindítani.
Felraktam az Ecaps-ot is de azzal sem megy,hibaüzenettel indul: Nem található videorögzítésre alkalmas hardver. Beállításoknál meg ott van a kamera is meg a mikrofon is. Valaki esetleg tudna segíteni? -
szp1
addikt
válasz domojko #2701 üzenetére
Helo
rajta van az EeePC Tray Utility?
Ez egy gyári progi, az eredeti telepítőn rajta van...
Innen lehet ki-be kapcsolni egy csomó dolgotAz erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Wajk
addikt
ezt írta, hogy "Msn-en símán megy a kamera, de egyébként nem tudom elindítani."
szóval a kamera be van kapcsolva, de a gyári Ecap amivel lehet nézni saját magad az nem megy.
domojko: akkor indítsd el az MSN-t aztán onnan csinálj magadról képet.
Vagy nézz valami Webcam progit Win7-re, Google.re fel.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
domojko
senior tag
Történetesen nem az enyém a gép hanem a kislányomé, nem a saját fotó készítése lett volna lényeg ahhh de mindegy. Köszönöm az enyhén gúnyolódó segítséget , ha gondolod elhívlak téged is és rólad is készítek. Tehát ha msn-t elíndítom akkor hallani a hardver hozzáadása hangot, amikor bezárom hardver leválasztást lehet hallani. Gondolom ez lehet a kamera. Ennyit szerettem volna hozzáfűzni.
Köszönöm a lehetőséget. -
Mymelody
aktív tag
Sziasztok, beszart a kis gép. Nem lehet kikapcsolni, csak a power hosszú nyomásával, és nem indul semmi. Rendszer leáll hibaüzi amikor újra bekapcsolom, de nem áll le, csak úgy marad mozdulatlan. Ez gondolom gari
Cheers
-
Wajk
addikt
válasz domojko #2707 üzenetére
hej-hej. azt remélem tudod, hogy a neten hsz-t olvasva te magad adod a hangsúlyt a szöveghez, szóval én egyeltalán nem gúnyolódón írtam, csak te olvastad úgy, ezért bocsi ha kétértelmű voltam, mi van ha pl a nagymaminak akartok képet, szóval egyeltalán nem néztem le
naszóval azt írtad MSN alatt megy, de akkor ott se megy ha jól értem.
Amit meg tudsz nézni gyorsan az az, hogy lépj be a BIOS-ba. (gép bekapcsol és F2 nyomvatart) és ott nézd meg, hogy a Webcam be van-e kapcsolva. Ha nincs, akkor kapcsold be. ha be lenne akkor esetleg kapcsold ki és egy Windowsbelépés után újraindulva kapcsold vissza, hátha.
Ez a Vistas Webkamera driver de ha nem herélt volt a Win7-ed, akkor alapban benne kellene lennie, szóval ezzel már csak akkor próbálkozz, ha más ötleted nincs. Mennie kellene e nélkül is.
(én most elhúzok egy hétig nem leszek, szóval reakciót ne várj, remélem sikerül összehozni, jó hétvégét.)
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
-
domojko
senior tag
Én kérek elnézést ha félreértettem vmit.
Most kb két hétig én sem vagyok a kisgép közelében.
Alaplapi hardverek mind be van kapcsolva bios-ban.
Msn alatt megy a kamera videobeszélgetést tudok folytatni. Msn indításánál hardver csatlakoztatás hangot, msn leállításánál hardver leválasztás hangot lehet hallani.
Ezért gondoltam azt hogy az msn csatlakoztatja és leválasztja a kamerát. De hát a rendszernek kéne alapból csatlaoztatnia. Vagy rosszul gondolom? -
kuszal
tag
válasz Mymelody #2711 üzenetére
Szia!
Miért kellene külső meghajtót venned? A gépre simán lehet oprendszert installálni pendrive segítségével is. Az pedig gondolom van a háznál :-)
13.000 forintból elég sok használhatóbb dolgot tudsz venni a gépet.
De persze mindenki maga tudja, hogy mi kell neki, de a pendrive-ról installálás lehetséges, magam is megcsináltam csak én xp helyett win7-et raktam fel. Tökéletesen működik igaz cserébe az akku egy órával tovább bírja :-)
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
illusiON
őstag
heeelló emberek
adott ezesetben ismerősöm gépe, ilyen cuccokból áll össze
"
CPU típusa Intel Atom N270, 1600 MHz (12 x 133)
Alaplap neve Asus Eee PC 1000H
Alaplapi lapkakészlet Mobile Intel Calistoga-GSE i945GSE
Rendszermemória 2039 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
DIMM1: Melco 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
BIOS típusa AMI (03/03/09)
"
ha mindegyiknek ez a tartalma és fölösleges volt leírni ne haragudjatok : ) nem vagyok otthon a témában tehát, lehetséges lenne megoldani hogy ilyenek mint bf vietnam meg thief 3 meg hasonlók rendesen fussanak? ugyanis, eléggé akadnak még minimum grafon is vagy ezzel a géppel érdemes elfelejteni? ilyenekre gondolok hogy bios csere vagy valami program ami felpörgeti neadjisten, vagy jobb driver létezik? nincs semmi trükk ehhez a kis vashoz? : )[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
Cyrin
addikt
Elég szomorú, hogy ezt még magyarázni kell.
Aztán ebből adódnak a csalódások, és a netbookok fikázása, holott csak arra kéne használni amire való, és amire teljesen jó is.
-
illusiON
őstag
értem én no, a tulajdonosa is érti csak ha valakinek sikerült tenni vele valamit, akkor tökjó lenne azért köszi
( : no woman no cry : )
-
eryca
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövidke kérdésem lenne
Minap néztem egy jó kis laptopot; Asus eee1000 netbook...DOTHAN CPU-ja van...meg tudnátok mondani, hogy az mi a szösz, hány Ghz, meg ilyenek?:S KösziLegyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...
-
eryca
csendes tag
Nagyok köszi a segítséget!
További szép napot!Legyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...
-
M.B
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek ezekről az akksikról?
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=24040
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=24042Nem vagyok otthon akksi témában, de olvastam híreket eldurrant példányokról (általában, szóval nem erre a típusra értem ).
Arra használnám, hogy ha lemerül a gyári akkor egyszerűen kicserélném erre.
Köszi!
-
OccsE
aktív tag
eddig meg nem hasznaltan a dragaszag bluetooth-at, ki is volt kapcsolva.
Most szeretnem osszeloni egy telcsivel, bekapcsoltam felraktam a BLUETOOTH-5.5.0.4400_drivers_only.exe nevu drivert, de azt mondja a bluetooth konfoguralasnal, a diagnosztikai fulnel, hogy a kijelolt eszkoz leallt. Nem mukodik. Nincs is a kis kek karika az ora mellett. Mi lehet a baj?masik kerdesem, hogy lehet a kartya olvasot rabirni, hogy miniSD-t olvason? kellene vmi atalakito?
-
Flexy90
senior tag
Xiaomi Fan
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok, megmentettem a windowst egy külső meghajtó beszerzésével. 13ezerért nekem megérte(pendriveos nekem bonyolult) mert később is kelleni fog, meg nem csak recovery-re jó
Viszont most mindegyik bekapcskor 1024x768ban indul, át kell tenni 1024x600ra. Hogy lehet megoldani, hogy ne kelljen manuálisan állítgatni mindig
kösziCheers
-
Wajk
addikt
ha még kell itt vehetsz, 800 fitying, de persze szétnézhetsz, lehet olcsóbban is van valamely aukciós oldalon....
-
mg01
aktív tag
Nem tudjátok, hogy van e valamilyen program, ami kiírná a gép jelenlegi fogyasztását? Az everest kiír valami ilyesmit, de csak akkor ha benne van az aksi...
-
mg01
aktív tag
Nem olvastad el rendesen a hsz-em! Én arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit fogyaszt a gép! Az everest az energiagazdálkodásnál ír valami ilyesmit, de csak akkor, ha be van rakva az aksi! És igen, ha töltöd az aksit többet fogyaszt a gép, pontosan 36W-ot. Ha fel van töltve, vagy ki van véve az aksi, elvileg 15-20W-ot fogyaszt a gép... De itt nem az aksin volt a hangsúly, hanem a fogyasztáson.
-
mg01
aktív tag
Nekem elvileg a végleges verzió van fent, csak nem a mostani, hanem ami korábban kijött a telepítés meg nagyon egyszerű én a 2.5"-os külső vinyómat megosztottam, egy 2.5Gb-ás partíció+maradék, és a 2.5Gbás partícióra, ami az elején van, felmásoltam a telepítő dvd-t, és telepítettem róla 3gigás pen pedig nem létezik XD
-
shteer
titán
És igen, ha töltöd az aksit többet fogyaszt a gép, pontosan 36W-ot.
azért gondold át. ha fel van töltve az akksi, miért fogyasztana többet? hiszen töltés emgáll, váltóáramról megy.
nincs ilyen program, külső fogyasztásmérőre kell tenni, abban pedig benne lesz a tápegység vesztesége is
szerintem jónak tűnik..
-
mg01
aktív tag
Ajj.... Ezt nem hiszem el... Én is ezt mondom, ha tölti az aksit akkor többet fogyaszt, ha feltölt, vagy leveszem, akkor kevesebbet, de amúgy sem érdekel a nyamvadt aksi! Én csak azt mondtam, hogy az everest akkor ír ki több adatot az energiagazdálkodásnál, ha észleli hogy csatlakoztatva van az aksi, ennyi... Nem értem mit nem értesz ezen... Eggyáltalán nem az aksin volt a hangsúly.
-
kuszal
tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket. Szeretnék egy egeret vásárolni az 1000H-hoz.
Három jelöltem van:
1. Logitech V470
2. Logitech M305
2. Logitech V45 Nano
Ami fontos, hogy kis méretű legyen és a vevőegység se lógjon ki a gépből vagy ne is legyen. Ebből a szempontból a V470 lenne az ideális, de bizonytalan vagyok, hogy a Bluetooth folyamatos használata jelentősen lecsökkentené az üzemidőt.
Vagy ez hülyeség mert nem fog többet fogyasztani mint a másik kettő vevőegysége az usb portban?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
SzabolcsAzt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Intel Atom processzer, tudom egymagos de a technologiának köszönhetően lényegében kétmagos vagy azért látni kétmagosnak, mert kétszálon használja?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Wajk
addikt
válasz Brucehun #2740 üzenetére
igen, HyperTrading
-
zsazsatax
csendes tag
-
szp1
addikt
Hali!
Érdekes jelenség tapasztalható.
Ha a kisgép lemerül és kikapcsol utána visszakapcsoláskor (a be gombbal) a boot megáll, és F2.t kér nyomni. De nem ez a baj, hanem a rendszeridő visszaáll 2001 01 01-re.
Természetesen a vírusirtó rögtön sikoltozik, úgyhogy kézzel kell mindent beállítani, ami nem nagy gond, csak kellemetlen.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Tippek?
1000H, XPsp3, minden gyári......
előre köszAz erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs