- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
ela
tag
válasz SipiBcs #2700 üzenetére
Szia !
Én sem erőltetném szivem és az Intel leirása alapján,de a RAM-ok ,főleg 16 GB ,nem igazán akarnak menni enélkül (néha kevesebb mint 16 GB sem,ha csak nem ez van az 1600 MHz-hez tartozó XMP Profiljukban beállítva gyártóilag).
Hidd el Boltos+Szervizes+User-ként is taliztam már ezzel a problémával akár 2x2 Gb Ram-al is,melynek a gyári (nem ugrik be a norma neve,vagy mégis) JEDEC normája 1,5 Volt mellett 1333 MHz-re szólt.
Azonban ugyanezen 2x2 GB RAM-ok XMP Profilja alapból kérte és kapta az 1,65 Volt-ot az alaplap (gyártó független) BIOS-ából a Profilban beállított XMP 1600 MHz-hez.
Visszavéve e feszt 1,65 Volt-ról 1,5 Volt-ra 1600 MHz Freki mellett (időzítés majdnem mindegy):
Fagyások/Kékhalálok tömkelege és váratlan leállások,illetve újraindulások fordultak és fordulhatnak elő.
Aláírom Néked is és az Intelnek is,hogy ezen fesz a RAM-oknak hosszabb távon a Procba épített MEM vezérlő meghibásodását okozhatja,de akkor is.
A fentebb emlitett tapasztalataim alapján állíthatom Néked,hogy ezidáig (lassan 15-20 év a szakmában ),nem igazán találkoztam hibás Procival sem Intel,sem AMD vonalon.(egyéb HW elemekkel annál inkább)
Mennyi is a Gar egy K-s Procra ?
KB.: 3év
Hol is lesznek ezek már 2014/2015-re a hozzájuk tartozó alaplapokkal és sallangokkal együtt ?
Addig meg él a Garancia Procira+Lapra.
A Ramokra + Life Time ,de minimum 5 év.
Egyébiránt a szakmai leirásodban igazad vagyon és igenis figyeljenek oda a felhasználók a beállításoknál.Üdv:
ela
[ Szerkesztve ]
A jó pap is holtig tanul.
-
SipiBcs
őstag
Csak egy tippet adtam. Mindezek mellett írtam, hogy 16GB rammal még nem próbálkoztam.
Emellett természetesen fejet hajtok a rutinod előtt! Két azonos proci és lap, no meg ram kombó nem létezik!
Persze lehetséges köztes állapot is. Én például 2x4GB ramot (xmp 1,65V) 1,545V-on használom. A VTT beállításom 1,116V.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
ela
tag
válasz SipiBcs #2702 üzenetére
Szia !
Te legalább ügyelsz a részletekre is és kitapasztaltad/utánaolvastál a géped/RAM-od/CPU-d beállítási lehetőségeinek is és a Néked legjobban beváltad alkalmazod.
Sajnos nem mindenki ilyen mint TE,még itt a PH-n sem.
Én is tudom,hogy mindez rengeteg időbe/újraindításba és tesztbe no meg a nálam/nálunk okosabbak tapasztalatainak olvasásába kerül,de végülis megéri.
Azt hiszem ebben is osztjuk egymás véleményét.
Ha az ember tud,akkor segít mindenkinek,bár vannak Parafenomen dolgok is,melyekre nem igazán van logikus magyarázat .
Tán más az EON által szolgáltatott áram minősége,vagy a PC-be épített alkatrészek minősége ?
Na jó felvállalom ,kacagjon ki mindenki,de már hasonlóval is taliztam.
Tudod köszönöm a fejhajtást,de én is ,akár csak Te ,vagy itt a PH-n MINDENKI ,napról napra tanulunk egymástól ,fejlődünk a saját dolgainkban és épp ez a gyünyörúség számomra immárom sok-sok év PH tagság után is az egész PH-ban és + a MI Topicunkban is.
Üdv:
elaA jó pap is holtig tanul.
-
ela
tag
Szia !
Ezidáig csak a Lap hátsó paneljén található Reset gombbal próbáltad a CLRMOS-t ?
A lapunkon jobb alul ,a SATA csatlakozók alatt találsz még 2 db nyomógombot.
Az egyik Restart, a másik CLRM Gomb.
Ez utóbbival próbáldd meg a BIOS-od teljesen resetelni.
A BIOS elemed feszültségét is meg kellene mérni.
Van feszmérőd ?
Legalább 3.0 Voltnak kell lennie a fesznek.
Ha stimmel a fesz a BIOS elemnél és Reseteltél direktben a lap alján,elméletileg normálisan kellene működnie ,indulási problémák nélkül a BIOS újboli beállítása után.Üdv:
-
ela
tag
Asrock P67 Pro3 B3 Tulajoknak,ha Ti sem vettétek volna eddig észre,mint én:
http://www.asrock.com/mb/beta.asp?Model=P67 Pro3
Állítólag Etronra USB3+USB bill+egérre megoldás Drive+ BIOS szinten.
ela
A jó pap is holtig tanul.
-
kribe
őstag
Az a 2 kapcsoló nekem Power és Reset, a hátlapi pedig CMOS Clear. Az elem feszültségét nem mértem, új elemnél nem lenne szabad rakoncátlakodnia. Indulási problémáim továbbra is vannak, de ma pl. CMOS clear nélkül indult el, csak várni kellett kicsit, és az USB eszközöket lehúztam.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
ela
tag
Hi !
Na jó még egy utsó próba ,aztán gariztasd szerintem,ha így sem lesz újfent jó.
Húzdd ki a táp csatlakozódat a konnektorból vagy a gépedből.
Eztán vedd ki az alaplapból a BIOS elemet és várj kb.: 30 mp-et.
Aztán tedd vissza a BIOS elemet és csatlakoztasd újból a géped a 220-hoz.
Indítsd el és állítsd be a TE Bios beállításaiddal (Boot stb) rögtön az indulásnál F2 vagy DEL.
Ha a beállításaid után a BIOS-ban is xarakodik,akkor kifogtál egy ritkán előforduló hibás alaplapot,melyet a Bolt,ahol vetted ,vagy akár a gyártó is cserél GARBAN.
Gondolom a Tiédre is 3 év a Gari.Sok sikert a Resethez.
Néha elöfordul,hogy beesik egy-egy elrontott alaplap is.
Lehet Tiéd pont ilyen.Üdv:
-
ela
tag
Szia XaraX !
Nálam viszont továbbá is előfordulnak a random USB Bill+egér elvesztések.
Nincs USB 3.0-ás külső HDD-m,vagy Pen-em sem egyenlőre.Szinte mindegy ,hogy USB 2.0 vagy USB 3.0 porton keresztül csatlakoznék-e a gépemhez.
Amit használok ,illetve használni szeretnék :
Logitech S520 bill + egér combó.
Tapasztalatom szerint,amikor Őfelsége a GÉP (na jó Deszka) ,úgy gondolja ,eldobja ezen eszközeimet,akár csak egy sima NET,vagy Office használata közben is.
Hard reset vagy a Gép erőszakos (4 mp lenyomva a bejapcsgomb) után újból minden OK,akár hónapokig.
Na ez az a bizonyos Parafenomen effektus,amelyről beszélek.
Nincs rá ésszerű magyarázat és sajna egyenlőre hosszútávon működő megoldás sem,legalábbis nálam.Örülök,hogy Nálad megy minden rendesen,bár az is előfordulhat,hogy a Z-s lapoknál ezt a problémát már javitotta az Asrock (nem tudom,meg kéne kérdezni Őket,hisz nagyon segítőkészek,ahogy hallom).
Üdv:
-
XaraX
addikt
Szia!
Nekem sosem volt gondom az usb2 eszközökkel előtte sem (Asrock Z68 Extreme4, a másik lapom már ASmedia ), egy G5, egyszerű Logitech billentyűzet, usb-s multi nyomtató.
A nyomtató usb3-ra volt dugva mindig.
Aztán szereztem egy 2 terrás usb3 külső hdd-t, kezdésnek egyből kicsit több, mint 1.5 TB cuccot másoltam át rá egyhuzamban, gond nélkül.
Azóta sem fordult elő semmi probléma.
Z-s lap, igaz, de ugyanaz a vezérlő, nem hiszem, hogy módosították volna. -
ela
tag
Hi !
Nálam a sponteanitás a gond.
Mondjuk ez eléggé Xar tud lenni ,lévén USB Bill+egér Kombóm.
A cucc műxik akár 3-4-5 hónapig probléma mentesen,aztán azt mondja,hogy nincs többé.
Látod a Monitorodon a Win7 ,vagy épp megnyitott weboldal képét és nem reagálnak az eszközeid,bármit is teszel.
Csak a HARDRESET/Újraindítás segít.
Aztán mrgint 3-5 Hónapig semmi gáz az eszközzel.
Jujj de nem értem miért is van ez így.
Na mindegy is ,előbb utóbb csak jó lesz.
Köszi.
Üdv:
-
addikt
Érdekes dolgok történnek az én P67 Pro lapommal is. Hónapokig tényleg semmi, aztán egyszercsak valami miatt kékhalál, mint tegnap letöltés közben. Egy darabig kékhalálozott a webkamera miatt is, de mint kiderült a Logitech válasza szerint, nem szereti, ha USB3-ra van dugva. Aztán ott van anyám gépe, szintén ASRock lap, 1-2 havonta, mikor úgy gondolja, akkor kékhalállal indul - illetve nem indul. Tartok tőle, mégis Asus-t kellett volna venni.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
kribe
őstag
Sok-sok net túrás után találtam jó adag külföldi fórumot az én "boot loop" problémámmal, és ott egy fickó megemlítette pontosan ugyanazt a hibajelenséget ami nekem van, vagyis hogy a boot az újraindulás előtt olyan rövid hogy az alaplapi folyamatjelző led nem is jelez semmit (ez azért lényeges mert többféle ilyen "boot loop" hiba is előfordul, mindenféle egzotikus hiba- ill. folyamatjelző kódokkal), és a jelenség többnyire hosszabb kikapcsolt állapot után jön elő.
A megoldás amit talált az a Floppy controller kikapcsolása, és a "Deep Sx" opció letiltása volt, úgyhogy bemásztam az UEFI-be és minden C-state beállítást letiltottam az Advanced/CPU Configuration részben, valamint a "Deep Sx" opciót az Advanced/South Bridge Configuration részben. Azóta több alkalommal is bootoltam hidegen, 10-12 óra kikapcsolás után is és eddig hibátlan, mindig bootol. A boot időm viszont -BootRacer programmal mérve- a megszokott 33-35mp helyett 47-48 lett. Hamarosan elkezdem visszakapcsolni a C-state beállításokat, és megnézem elég-e ha csak a Deep Sx opció van kikapcsolva, illetve azt hogy visszagyorsul-e a bootolásom. Egyelőre nagyon bizakodó vagyok...
A floppy controller nekem már előtte is le volt tiltva, most is le van.
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Fejlesztés előtt állok, nézegettem lapokat amiben lehetne húzni az i7-et és rábukkantam a P67 Pro3-ra. Szerintetek menne ebben a CPU tuning? Jó ez a Pro széria? Nem döglenek meg idő előtt?
Tudom ez nem ide tartozik, de hátha tudok segíteni:
4.5 GHz-ig szeretném felpöckölni a CPU-t és szerintetek ahhoz elég az 1600-as vagy inkább az 1800-as memóriában kellene gondolkodnom.Előre is köszönöm!
További szép napot!
DaniλŁƯ™
-
SipiBcs
őstag
Az általad említett 4,5 GHz kispiskóta az SB szériának. Pláne egy 2600K-2700K-nak. Felesleges 1333MHz-nél gyorsabb ramot vásárolni, csak a tesztekben kapsz eltérést, működés közben nem veszel észre jelentős különbséget. Nincs olyan, mint DDR2-nél volt, hogy nem tudsz lassabb ramokkal tuningolni. Fontos lehet, hogy 1,5V-os ramjaid legyenek, ez az SB hivatalos álláspontja.
A P67Pro3-al nem nyúlsz mellé, de ha a ramon spórolsz, akkor érdemes az ott megtakarított összeget egy magasabb kategóriájú lapra költeni. Ez egy belépő alaplap.
Közben olvasom az adatlapodat. Nem K sorozatú a jelenlegi procid. Ebben a lapban sem lehet azt majd húzni!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Alu
senior tag
válasz SipiBcs #2716 üzenetére
Igen tudom, hogy nem K-s. Ezért írtam, hogy fejlesztés alatt állok, mert ha lap is, akkor proci is jön..
Kingmax Ramom van. 2x 4GB DDR3 1333MHz. Ez lenne az.. Ha a Cpu-t tuningolom, attól a ram nem fog jobban melegedni? Szerinted nem kellene rá plusz hűtés?
Köszönöm válaszod!
Üdv.
DaniλŁƯ™
-
SipiBcs
őstag
Ha nem feszeled túl, akkor nem fog melegedni, mert 1333 MHz-en megy majd a tunning alatt is. Ráadásul 1,5V-os. Nem hinném, hogy gond lenne vele, ha eddig nem volt.
Csak és kizárólag a szintetikus ram tesztekben fog "gyengélkedni" a nagyobb órajelű ramokhoz képest.
Amennyiben nem így van, akkor a nálam rutinosabb kollégák majd megcáfolnak!
-
szmiagor
tag
valakinek nincs eladó ASRock Fatal1ty P67 Professional ?
-
addikt
Nektek stabil a P67 Pro3? Nem sűrűn, havonta 1-2x, de bedobja a kékhalált. Hol NETIO.SYS, hol IRQ LESS OR EQUAL, hol SYSTEM SERVICE EXCEPTION. Játék közben még nem fordult elő, általában, ha megy a torrent vagy letöltök valamit böngészőben. USB3 használat közben is beadja a kulcsot, ha neki nem tetsző driver kerül fel. Nincs húzva semmi, minden auto-n van, vagyis volt, mert most kikapcsoltam a turbo boost-ot, lefixáltam a szorzót 33-ra, valamint a memóriáknak fix 1,5V-ot állítottam be, hátha. Egyéb ötlet? Elég idegesítő, mivel nem volt túl olcsó a gép, de a másik - Prescott 3GHz - gépünk is ezt csinálja, szintén ASRock lappal. Talán mégis Asust kellett volna venni?
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz Dark Archon #2725 üzenetére
Nekem az idióta boot loop problémán kívül más gondom nem volt vele, modern warfare 3 alatt kékhalálozott, ki kellett vennem a Xonar-t és a Killer 2100-at is (ez utóbbi a driver frissítés óta kékezik csak, de a régi driver visszarakásával nem próbálkoztam mert akkor már a boot loop problémát próbáltam megoldani így nem bántam hogy kivettem a gépből hátha az a ludas).
Kékhalál még megesett vga és cpu tuning próbálkozásoknál is ahogy szokás, de mióta megvannak a stabil beállítások azóta semmi ilyesmi. USB3-at nem használok, ram a neki javasolt 1.65V-ot kapja (2 modullal 1.5-ön futtattam, de 4 modullal inkább visszatettem gyári értékre). BF3-at, MW3-at ill SWTOR-t játszom, fagyások, újraindulások nincsenek se ezekben, se win használat közben.
-
Tommee
aktív tag
válasz Dark Archon #2725 üzenetére
Nekem kb fél éve van meg, azóta 1 darab kékhalálom volt, de az ATI driver miatt volt. Enyém "atomstabilnak" mondható, USB3-at nem használom, Etron 105-ös végű verziójú driver van fent, BIOS: 1.90.
Tuning is befigyel: 4Ghz, feszültség offset -0,1V, RAM 1600-on 1,35V(gyári értéke). -
addikt
Hát valószínűleg ezt is szoftver okozza, de a hiba ritkasága miatt nem sok esélyem van belőni a problémát, legfeljebb találgathatok, lecserélhetem a vírusírtót meg ilyenek. A driver irq less or equal hiba mondjuk Logitech webkamera telepítésekor volt - amit végül bevallott a support, hogy USB3-on problémát okozhat - illetve Motorola driver telepítéskor. Azóta nem próbálkoztam USB3 használatával. A többi hibaüzenet meg hálózattal kapcsolatos. EBBŐL kiindulva talán az sem használt neki, hogy 3-4x is visszaállítottam a boot partíciót, ill. SSD vételekor klónoztam a rendszert, nem szórakoztam az újratelepítéssel.
-
Tommee
aktív tag
válasz Dark Archon #2728 üzenetére
Egy próbát megérhet az újratelepítés a sok macera ellenére is.
Én alaplapcsere után sem húztam új oprendszert, semmi probléma nem volt vele(P35-ös lapról váltottam), igaz azóta már sikerült egyszer hazavágnom a win-t. -
addikt
-
mankabeka
csendes tag
Sziasztok,, egy kis segítségére lenne szükségem, van egy Asrock P67 Pro3 alaplapom rajt egy I2500k proci 2*2Giga Kingston HyperX memória 1333MHz ,,, fél éves,,, a memóriát 1600MHz-re felhúzva használtam,, 1-hete olyan jelenséget csinál hogy amikor indítok egy erősebb alkalmazást,, Pl: Nero Vision,, de lehet erősebb játék akkor kék halállal ujjra indul a gép. Memória hibára gondolva lefuttattam többször a memória tesztet ,, még úgy is hogy ki vettem egyesével a ramokat,,de nem talál hibát,...mi a fene lehet vele?? Meghalhatott az alaplap??
-
addikt
-
mankabeka
csendes tag
válasz Dark Archon #2732 üzenetére
Igen köszönöm a választ,, most vissza raktam,, letiltottam a az USB3-at ,, meg vissza vettem 1,5-voltra a memória feszt most nem indulgat ujjra,,,
-
mekex
tag
válasz Dark Archon #2728 üzenetére
"A driver irq less or equal hiba mondjuk Logitech webkamera telepítésekor volt - amit végül bevallott a support, hogy USB3-on problémát okozhat - illetve Motorola driver telepítéskor."
Az nem a Logitech problémája, hanem a fos Etron USB 3.0 host controller hibája.
Más USB 3.0 vezérlőkkel, mint a NEC/Renesas vagy ASMedia nincsenek ilyen problémák. Ezt azért írom, mert kiprobáltam.
"Tartok tőle, mégis Asus-t kellett volna venni."
Amióta Asust vettem, nyugodtabb ember vagyok. Nem azzal töltöm az időmet, hogy driverekkel kisérletezgetek vagy beta-tesztelgetem a fos drivereket.Soha többé Assrock
-
addikt
Most letiltottam az USB3-at, meglátom mi lesz, mert most nincs kedvem 40 rongyért új lapot venni, csak mert kb. heti 1x kapok egy kékhalált. Csak hát így elég megbízhatatlan a gép, nem merem otthagyni letölteni se, míg melózom. Mindenesetre idáig változatosabbnál változatosabb BSOD üzeneteket kaptam, legutóbb a "clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time interval"-ban gyönyörködhettem, ami egyesek szerint CPU hiba, de az egész közös pontja bizony az alaplap.
[ Szerkesztve ]
-
Rider74
tag
Üdv!
Végre elvitték a AMD konfigomat fejlesztést tervezek 1155-re. P67 extreme4 -et szemeltem ki, plusz 2500K/2600K.
De teljesen elbizonytalanodtam, visszaolvasva a hozzászólásokat, úgy tűnik, mégsem javult fel az Asrock úgy mint ahogy gondoltam...Pár hónapja még kifejezettem ajánlott lapok voltak, most meg azt látom, mindenki fagyásokról, kék halálokról, win-ből eltűnt eszközökről számol be...
Érdemes egyáltalán gondolkodni a fent említett lapban, vagy hagyjam, és Asus, Giga, MSI inkább? Fontos lenne a stabil működés, nyilván K-s procival tuningot is tervezek, 4,5-4,7 ig léggel.
Többek véleményét, javaslatát is szívesen várom.
Köszönettel: Jose
-
addikt
-
Gaben01
őstag
válasz Rider74 #2736 üzenetére
Lassan 1 éve megvan a P67 Extreme4 egy 2500K-val,tuning van,minden vacak rádugdosva usb-n és se fagyás,se kékhalál nem volt még (csak tuning tesztelés közben,kitesztelt beállításokkal viszont már nem).Ha most újítasz,akkor érdemes elgondolkodni egy z68-as lapon is,amin van vga kimenet,mert videokártya cserénél jól jöhet.
Z68 Extreme3 Gen3 / Extreme4 Gen3http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Poplacsek
senior tag
Nálam Asrock p67 Pro Fatal1ty, 2600k, 16GB Ram, Seasonic X660 Gold, MSI R6850 Cyclone, OCZ Vertex 3, Win7 Ultimate 64bit, és kékhalál még nem volt
-
Rider74
tag
Köszönöm a gyors válaszokat a feltett kérdésre, úgy tűnik, hogy volt jó néhány esetben probléma, de a többségnek simán működik a lap...
Nyilván akinek problémája merült fel, gyakrabban látogatta/ja a topikot, illetve megértem Dark Archon kollégát is, hiszen az instabil gépnél bosszantóbbat nem tudok elképzelni én sem... -
Pala
veterán
Majdnem mindegy, melyik márkát választod, a négy nagy gyártó (Asus, Asrock, Gigabyte, MSI) közül egyik sem különb a másiknál. Hibák mindenhol előfordulhatnak.
Ha nagyon a megbízhatóságra akarsz gyúrni, akkor én a helyedben ezt venném.
[ Szerkesztve ]
-
Rider74
tag
Még egyszer köszi a megerősítést, valószínűleg p67 Ex4 es lesz a lap.
Esetleg annyi még, hogy mik a tapasztalatok az Etron EJ168A USB3 chippel, néztem, hogy egy csomó beta driver van hozzá a gyártó honlapján, melyiket érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Rider74 #2744 üzenetére
Én is úgy voltam vele, mikor vettem a lapot, hogy nem érdekel az USB3 hibája, adok az ASRock-nak egy esélyt. Az Etron chip-et leszámítva jókat írtak róla. Nos, azóta eléggé átformálódott a véleményem (úgy a 3-4. BSOD után), hogy mindezt az is okozhatja. Hosszútávon majd kiderül, mivel most letiltottam, de én a helyedben elkerülném.
-
Toomy
senior tag
válasz Rider74 #2744 üzenetére
Én ASROCK P67 EXTREME6 B3 -al tolom de még sosem volt kék halál. A 2500k simán megy 4,8-4,9Ghz-et benne. USB3-at még nem használtam a lapon.
Nekem az előző rendszeremnél volt GIGABYTE P55US3L lapomnál memória kompatibilitási gond. De miután kapott bele való ramot ott is megoldódott a "BSOD" -
addikt
EZ mi? Több, mint 8 órán át futtattam, s mire hazaértem ez fogadott. Továbbra is futott, de most elhihetem, hogy hibátlan vagy mi
-
Toomy
senior tag
válasz Dark Archon #2747 üzenetére
Szerintem memória kompatibilitási gond lesz Nézted a lapod oldalán a memória támogatásnál a Corsair-jeidet?
-
boogie84
veterán
válasz Dark Archon #2747 üzenetére
Nálam a Vengeance-ekkel semmi hiba nincs, igaz h nem futtattam 10 órás linxet, sem memtesztet. Ha használat közben nem hibázik, akkor nekem megfelelő. Minek kínozni??
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
addikt
Látod, egy deka Corsair sincs benne, ami 4Gb / 1600MHz modul. De mondjuk nem frissítik azt a listát minden nap ill. ez a lista csak azt jelenti, amikkel tesztelték. Közben utána néztem ennek a memtest hibának, egyesek szerint BIOS hiba, mások szerint memtest hiba, magyarul a franc tudja. De most, ha veszek egy másik lapot, ami papíron kompatibilis, aztán mégse, kitérek a hitemből (bár lehet olcsóbb lenne memóriákat venni, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a hiba).
boogie84: hát de ez az, hogy valami hibázik, mert kb. hetente 1x kapok egy kékhalált a legkülönfélébb hibaüzenetekkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASRock h510 pro btc+
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest