Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djzsolt12

    csendes tag

    válasz Milka 78 #4972 üzenetére

    lehetséges de a ramokon a memtest lement, és azóta kezdődőt a dolog mióta lecseréltem az az athlon 250-es procit errre az 1090t-sre. A 250-essel soha nem volt ilyen kb 4-5 hónapig ment, és volt hogy úgyment hogy elegszépen meg volt hajtva 3800 környékére és nem volt ilyen. Azóta van ez mióta a phenom proci van és még csak mostanába volt áramtalanitva a gép ugyhogy csak most tudot jelentkezni a probléma.
    Egyenlőre meglátom mikkor tudom kicserélni a ramokat hogy lepróbáljam.
    a ramokat amugy voltak kivéve, és össze is letek cserélgetve minden foglalatba,de ugyse indul de még a hiba kód sem változik pedig szerrintem ha a procin kivűl mindent kiveszek csak észre kellene vegye hogy valami más nincs, vagy valamerre kellene hogy lépjen az a hibakód, de semmi azonnal a 00-át vágja ki.
    mit gondoltok mi lenne ha már a procit megpróbálnám kivenni az eladó azt mondta vegyem ki de megkérdeztem egy pár embert és azok pedig nem ajánlják szerintetek, anélkül elindulna a gép ugyhogy a lapba ne essen kár, mert ha úgy tényleg eltudnám inditani és akkor is marad a hiba akkor szerintem a lap lesz a problémás.Mit gondoltok róla?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák