Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Újabb fejlemény:felhívtam a boltot ahol vettem a lapot.Elmondtam hogy hogyan jártam a gari papírral,viszont valamit jó lenne csinálni a lappal.Azt mondta vigyem be a lapot,megnézi mit tehet.Holnap beviszem nekik.
-
tarsoly74
tag
Kedvenc állatom a rántott csirke ! :DDD
-
Pros
tag
válasz kukinyo #4100 üzenetére
Sziasztok bocsi hogy a fura kérdésért, de egy olyan óriási problémával találtam szembe magam amit nem értek. Van nekem egy Corsair HX 520W ,Asrock890GX extreme4, PhenomII x4 965Be+Corsair H60, 2x2GB Mushkin 1600Mhz, Gigabyte 6850 gépem és kb. 2 hete kifagyot játék közbe, és azóta azt a hibát produkálja hogy van amikor elindul és egész nap megy van amikor kifagy már win boot-nal. stb. prime95 blend tesztet 40 secig birja gyári mem időzítéssel 4 percig, viszont ha csak az A1ben van 1 ram modul mindegy hogy melyik akkor 30-60 perc között én állítom le mert már sztem fölös várni, hogy hibázzon.
Hoztam barátomtol már G.Skill ramokat és azzal meg el sem indult a lap csak 1x a setup-ig.
Teljesen tanácstalan vagyok mivel kb 1.5 hónapig hibátlanul ment. Ti mire tippelsz? Most az van hogy veszek bele 2x4GB Kingstone hiperx-et ami a gyártó honlapján is rajta van.
Ha tud valaki érdemben segíteni elöre is megköszönném.Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
_DiEGO_
őstag
Mielőtt beraktad barátodtól vitt ramokat , Elötte Autora kellett volna tenni időzítéseket ... illetve még a Memória órajelét is Auto -n hagyni ... majd fokozatosan belőni , előbb 1333MHz-en futtatni és RAM fesz is maradjon Auto-n ...
Netán CR1-ről vissza CR2 -re a megoldás
[ Szerkesztve ]
-
Pros
tag
válasz _DiEGO_ #4856 üzenetére
Minden auton volt CR2-n van végig.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
04ahgy
nagyúr
1333MHz az AMD CPU-k hivatalos RAM órajele, azon próbáld a sajár RAM-jaiddal. Memtest86+ futott? Javaslom egy éjszakára tedd be azt is.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
tarsoly74
tag
Nézd meg a másik csatornát, hogy ott mit produkál.
[ Szerkesztve ]
-
Pros
tag
válasz tarsoly74 #4860 üzenetére
El sem hiszem milyen nevetséges baja volt a gépnek és még most is alig hiszem el hogy mitöl produkált ilyen hibát és egy sima proci kivétel - betétel megoldotta ezt a problémát. Eszméletlen köszönöm mindenkinek és leginkább tarsoly74 fórumtársnak, hogy privátba erötette a proci ki-be helyezést. Megcsináltam és azóta semmi hibakód a lap led kijelzöjén és dualba mennek a ramok már 20 perce prime95 blend tesztben.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
_DiEGO_
őstag
De meglepődtem pár perce lekellett szednem kedvenc online játékom frisebb kliensét és persze nem figyeltem és C Download szedte le , na mondom átkell másolnom a megszokott helyére ... E meghajtó. Mostanában nem másolgattam és ezért tátva maradt a szám... eddig olyan 120-140MB/s volt a másolásom , de nem figyeltem meg valamit... azt érzem hogy gyorsult minden, de nem erre gondoltam .... vagy 10x megcsinátam a másolást , mondom ez nem lehet és tessék íly sebességel tolja AHCI SATA módban :
AHCI for Windows 7 [Download] -
Shady313
aktív tag
válasz _DiEGO_ #4868 üzenetére
Szép eredmény... Ezekszerint 3 másodperc alatt áttolta? Milyen winyó? Biztos, hogy megfelel a valóságnak a kiírt eredmény? Nekem RAID0 nem megy ennyivel csak azért Természetesen az AHCI/RAID drivereket mindig telepítettem, mióta az eszemet tudom.
C és E partíciók egy merevlemezen vannak?
-
_DiEGO_
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Shady313
aktív tag
válasz _DiEGO_ #4870 üzenetére
Tény és való, hogy az 5. havi driver van fent nekem, mert windows reinstall volt betervezve, csak azóta se volt időm Mindjárt feldobom a legfrissebbet, hátha tényleg átírtak valamit a srácok, mert a RAID driverek tavaly óta nem változott.
Nekem 2x500GB Samsung F3 van.
Everest v Aida64 meghajtó sebességtesztet tudnál csinálni?
Lapom: Asrock 880G Pro3
Win: Windows 7 SP1 X64 UltimateSzerk: Áhhh azt hittem 7. havi driver, de látom még csak a 6. van kint
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Akkor itt mindent megtalálunk, ami a 8.71-es AMD All in 1 driverben van az ASRock oldalán, kivéve a HDMI-t, ha nem csal a szemem. Akkor már csak abból kell megtalálnom a frissebbet, már ha van.
Egy viszont tény, már a boot messze gyorsabb az új 11.6-os AHCI driverrel, mint a 8.71-ben lévővel.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Shady313
aktív tag
válasz Dracula #4876 üzenetére
Én mindig a legfrissebb drivereket használom.
Integrált VGA:
Windows 7 & Vista 32bit
Windows 7 & Vista 64bitWindows XP 32bit
Windows XP 64bitAlaplapi driverek:
Windows 7 & Vista 32bit & 64bitDiszkrét VGA:
Windows 7 & Vista 32bit
Windows 7 & Vista 64bitWindows XP 32bit
Windows XP 64 bitTovábbá a többi illesztőprogramot is mindig a megfelelő gyártó honlapjáról töltöm le.
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
Feltettem énis az új AHCI drivert amit linkeltél, kösziszépen Nálam az SSD-m sokkal jobban teljesít tőle(úgy 20-30 mbyte/sec-al pluszban, ami azt jelenti,hogy szekvenciálisan ~220mb/sec írás,és ~160mb/sec írási sebesség()) Ezek az adatok nagyon jók az ettől az ssdtől,főleg,hogy oprendszerként üzemel. Amúgy egy Kingston SSDNow V+100 64 gb-os meghajtóm van.
Aláírás
-
_DiEGO_
őstag
Nos egy gyors minden ami kéznél van mert már nem is vagyok kicsit sem sietek de talán kinézhető a lényeg belőle milyen verzió ... de én a megjelenése óta ezt , vagyis mindig az uj drivert használom... de már megyünk is el ...
AMD .NET Framework 4 legyen fenn mindenkinél
AMDSystemMonitor
-
tarsoly74
tag
-
tarsoly74
tag
-
tarsoly74
tag
sata 3 -as ssd-k tényleg tudják ezt :
a-data s511
60GB Performance
Read : Up to 550MB/S
Write : Up to 500MB/Svagy csak paraszt vakítás ?
-
-
Vigneau
félisten
válasz Shady313 #4885 üzenetére
Ááá, csak azért érdekel, mert a régi 8.71-es is tartalmazta. De mivel az új AHCI driver messze jobb, így már azt használom, nem az ASRock oldaláról valót. Ezzel az a csomag már okafogyottá is vált a számomra, csupán ezért kerestem volna önálló HDMI drivert. De ha a mezei Catalystban is benne van, akkor nem szóltam.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #4886 üzenetére
A 11.7-es SB driver még OK, de a 11.7-es AHCI driver nem jó a Windows 7-hez. Legalábbis nem telepít semmit, nincs meg benne az AHCI csomag. A fene se érti ezt. Persze botor módon kivételesen ma letöröltem 11.6-os drivereket a vinyóról - nem kellett volna. A neten meg nem találom a régebbi 11.6-ost... Technikai K.O.
-
Vigneau
félisten
Igen, innen szedtem le és nekem nem jó. Csak a 7xx szériához való drivert találtam meg benne, mikor az almappáiba belekukkantottam. A 8xx szériához valót RAID-nek tünteti fel, pedig arra külön ott a 2. telepítőfájl.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Vigneau #4889 üzenetére
Valóban
És ahogy utánakerestem szinte sehol sem lehet letölteni már
Esetleg még valami adat-helyreállító progival visszahozhatnád a törölt mappát
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #4895 üzenetére
Megszületett a mű: http://data.hu/get/4079186/11-6_win7_32-64_ahci.exe
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
smiti
veterán
Új hozzászólás Aktív témák