- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt mi a következő lépés?
-
Beretvás
veterán
ennek fényében gondolom ezt a témát bebuktam.. keresek ujat ha valaki elkésziti nekem.. igérem nem lesz ennyire nehéz..
-
Beretvás
veterán
Mivel kiderült hogy az elözö karakter foglalt csak nem volt benne az adatbázisban igy ezt lehetne e? [kép]
-
S e t h
nagyúr
Üdv néktek mágusok!
Imhol az engedélyem.[link]A kérdésem egyszerűségében pedig rejlik a bonyolultsága, mivel évek óta sem találtam egyik kedvenc karakteremhez megfelelő avatárt, vélhetően a nem túl széleskörű elterjedésének köszönhetően.
Ő Raylan Givens lenne(Timothy Olyphant) és igen, bármennyire hihetetlen is, de most is az ő avatarját viselem, de egész egyszerűen évekkel ezelőtt sem volt megfelelő forrás.Hogy megelőzzem a találgatásokat, ténymegállapításokat, igen, ez egy átalakított kép, ennél többre egyszerűen nem mentem, pedig egy éve még saját magam is megpróbáltam a rajzolással, de ez kb. olyan mintha Győzikét kérdeznénk a szorzótábláról.
Szóval ennyire futotta, akiben van kellő elhivatottság az tegyen boldoggá, vagy jöhet a kíméletlen őszinteség és esetleg javaslatok.
Ha vki lenne olyan elvakult, hogy azt mondja igen, megpróbálja, akkor a sárgaságot lehetne minimalizálni és bőrszerűbbé tenni, de egyelőre nem szaladnék ennyire előre.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ati888
senior tag
Hello!
Itt az engedélyem, a szabad képek közül szeretném a Pampalini, vadász avatart.
Üdv
Ati
Róla beszélünk szerintem: . -secret-
[ Módosította: -secret- ]
-
cashzoli
aktív tag
válasz cashzoli #39821 üzenetére
Lemaradtam a szerkesztési időről; képnévhez a "mordecai" és/vagy "regular show" címkéket javasolnám
Ilyent nem kell csinálni. Miután megkaptad az arcképet és beállításra került utána kell megnevezned itt. -secret-
[ Módosította: -secret- ]
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
pikszel
addikt
válasz -secret- #39507 üzenetére
--» »
Az arc jobb lenne kevesebb árnyékolással. - Tamoo
Meg nagyon nagy is az egész. - Wyll
___________________________________Kicsit megmoddoltam. Megpróbáltam kisebbre is vagdosni (anélkül, hogy homály legyen), meg kicsit a szinteket is rendberaktam. Kész GIF-ből ennyi ment. Szerintem így már jónak kell lennie. - vond
Ugyan nem értek a ps-hez de kicsit tompítottam az árnyékokat sajátkezűleg. Vond ne haragudj de ez kevésbé felismerhető mint a Pikszel által készített sok árnyékos. Esetleg így? Nagyon örülnék neki. -secret-
-> --> --
Egyéni arcképe lecserélve. - 2016-12-15 - Tamoo
előző: nagy | kicsi[ Módosította: -secret- ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
lemusz
addikt
Üdv!
EngedélyemKonkrét képem nincs, de a tiszteletre méltó Al Pacino-ra gondoltam avatárnak, amolyan gengszteres, keresztapás feelingben, ha lehetséges. Köszönöm.
-
Wyll
őstag
Nova96: (Pablo Escobar) [link]
Tök jó lett. Viszont szerintem méretben az utolsó (legkisebb) a jó. De ezt majd a modik eldöntik.feri1014: (ork) [link]
Ahogy koxx is írta, a csuklya körül körbevágva nem esélytelen, habár egy kicsit kicsi. Amúgy van már három fajta ork is készleten. Szólj ha esetleg az egyik megfelel!szemesi69: (Zöld ördög) [link]
szerintem nem jó. Ezt elolvastad? Nehogy válaszolj! Majd egyszercsak jelenj meg egy jó képpel!M@rdel: (hook kapitány) [link]
Hook kapitány karaktere jó lesz. Majd aki nekiáll, az keres róla egy ideális képet, van bőven.Beretvás: (Mugetsu)
Szerintem nem buktad a Mugetsu-t, mivel nincs még ilyen karakter (Azt én csak úgy odaírtam az offtopikba, hogy jé dehasonló!) Ráadásul végül nem is ezt hanem ezt a verziót kérted véglegesre megcsinálni. Végül hiába rajzfilmes, én ezt a kis düddőt némi fenntartással fogadnám arcképként... Szóval szerintem a baby-mugetsu legyen.Obyboy: (bukósisakos fecske) [link]
Nem tökéletes, de azért meg lehet próbálni a bukósisakos fecskét. A megnevezéssel viszont totálisan el vagy tévedve. Olvass utána légyszi!S e t h: (Raylan Givens) [link]
Annyira nem borzalmas ez a forráskép véleményem szerint. Már-már majdnem rajzfilmszerű. Szerintem Ndruu jó eséllyel tud varázsolni belőle valami jót.
Amúgy, most komolyan nem ironikusan mondom, de ha valakinek nagyon fontos egy karakter, talán beleférhet, hogy pár dolcsiért készíttessen belőle magának valakivel egy rajzfilmszerű változatot... És azt mi már nagyon könnyen meg tudjuk csinálni arcképnek.ati888: (pampalini) [link]
Pampalinivel nem hinném hogy probléma lesz.cashzoli: (mordecai) [link]
Szerintem kb ez az első tökéletes forráskép a topik történelmében! Jó lesz!
Viszont a megnevezéssel te is el vagy tévedve!Mr X: (Hawkeye chibi) [link]
A kép jó, bár már mintha lenne/lennének ilyesmi nagyfejű chibi figurák már.. De amúgy tényleg jó.lemusz: (Al Pacino) [link]
Egy Don Corleone -s arckép már van őróla..Szólj ha ez is megfelel!Azazhogy foglalt már elnézést.______________________________________
Türelmeteket kérjük, kedves igénylők!
Ti nagyon sokan vagytok, mi meg nagyon kevesenÚgyhogy ne is írjon légyszi senki semmi feleslegeset,
szorítkozzunk csak a lényegre!
Köszi!______________________________________
Ez alapján frissítettem az összefoglalót, és időrendbe tettem a kérvényezőket, hogy átláthatóbb legyen számotokra. Amint összejön megint jó pár ember ismét frissítem de szerintem felesleges állandóan mert nagyon sok ember van várólistán így is (18). -secret-
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
csaszi72
senior tag
Üdvözlet!
Ímhol az engedély.
Valami ilyesmi megoldható?
szerk: neve legyen mondjuk "Bigyó"Előre is köszöntem.
--------------------------------
Sajnos már foglalt a karakter.[ Módosította: pikszel ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
feri1014
senior tag
válasz feri1014 #39794 üzenetére
Akkor lehet kezdeni valamit ezzel a képpel vagy keressek mást?
Ketten is megírtuk neked, hogy bár nem a legjobb forrás, de nem esélytelen. Ha megfelel neked valamelyik készleten lévő ork, akkor szólj, amúgy meg végy magadhoz két vödör türelmet plz!! - Wyll
[ Módosította: Wyll ]
-
szemesi69
addikt
Ez nem megoldható [link]
Mivel az elöző képem, nem felelt meg, teszek még egy próbát, állítólag fórum avatar [link]
Remélem ebből már lehetséges elkészíteni, ha ez sem jó, feladom._____________________
Márpedig egyáltalán nem jó. Elolvastad amit kértem? Ugye nem
Akkor most feladtad, ugye?[ Módosította: Wyll ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
caindwan
aktív tag
Bocsi, nem számoltam vele, hogy nem vagy Bleach fan A final getsuga tenshou = Mugetsu. Csak más a megnevezés
____
Fúúb@zmeg Ez olyan mint mikor Gandalf szintet lépett szürkéből fehérbe? És akkor most ugyanaz vagy nem ugyanaz? Sztem inkább a modik döntsék el, hogy mehet-e a bébi-mugetsu! Tőlem mehetne.
[ Módosította: Wyll ]
-
Tarill
őstag
-Secret-: Igen az a forráskép
[ Szerkesztve ]
-
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Ímhol az engedélyem. Ha lehet, Batfleck-ből szeretnék egy új képet, pl. ez, ez vagy ez (ez utóbbit picit megdöntve, hogy vízszintesen nézzen) akár jó lehetne.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget
üdv,
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Automata kávégépek
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs