-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
közeledik a karácsony, illetve december 23.-án eszek 10. éve tagja a PH! közösségének így szeretném meglepni magamat egy új arcképpel. Zöld utat kaptam, és az OFF topicban is rábólintottak az elképzelésemre.
Őt szeretném de jól jönne a véleményetek. Mit gondoltok, a testéből mennyit érdemes megtartani? Meg tudnátok mutatni hogy fest a kis sárkányt zöld és kék színben?
Nagyon szépen köszönöm.
ps.: Itt az egész Tom és Jerry rész (Youtube, 2,5min, 1080p) ahonnan ez a kisállat származik talán hasznos lehet.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Wyll
őstag
Tessék, csináltam +három mégkisebbet:
>>>
Beállítva:
A kiskép remélem maradhat:
__________________________________Utolsó. A kiskép pedig nagyon ötletes.
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2016-12-16
[ Módosította: radi8tor ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
válasz #05304832 #40156 üzenetére
Légy erős, lehet hogy nem lesz könnyű megemészteni, de csak olyan fog tudni neked egyedi arcképet készíteni, akinek....
...basszus, nem is tudom, hogy mondjam...
szóval...
...szóval akinek Arcképgyáros rang olvasható a neve alatt!Tudom, kell ehhez ilyenkor egy kis idő. Vonulj el,
dolgozd fel, just take your time,
and come back later![ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz SpongyaBob #40122 üzenetére
Közben tegnap este SpongyaBob-nak is kész lett az arcképe.
Azért ilyen gyorsan (a többihez képest), hogy ösztönözzek mindenkit az ideális forrásképpel/figurával történő igénylésre. Kicsit önkényes, tudom, nem is gyakran fordul elő, de néha kell a törődésVan egy olyan érzésem, hogy méretben még lehetne kisebb.
Ha amúgy oké (kérnék megerősítést/véleményt), akkor este hozom gif-ben, + a kisképet!
________________________________________________________________Nem kell kisebb, ez így pont jó.
-
MODERÁTOR
Csorikamnak levagtad kezet, labat. Nekem igy eleg furanak tunik.
Így kérte a kolléga. Amúgy meg ott van a keze, csak szorosan a teste mellett. Nekem kicsit olyan, mintha vigyázzban állna. - Wyll
[ Módosította: Wyll ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
caindwan
aktív tag
válasz falijja #40154 üzenetére
---->
_______________________________________Mehet a javított.
Ha egy kis tanácsot elfogadsz: Úgy általában egy kis fekete-, vagy szürkeszint emelés ráférne majdnem az összes arcképedre. esetleg próbáld majd ki, kevésbé kontrasztosan, kicsit világosabban sokkal PH! kompatibilisebbek lesznek a képek. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2016-12-16
-
skitzoo
senior tag
válasz #05304832 #40164 üzenetére
Megelőztek.
[link] Kerestem neked egy talán megfelelő képet.[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Arcképgyáros
Megint összegyűlt jó pár tennivaló, idáig frissítve az összefoglaló!
-
caindwan
aktív tag
válasz LedyGyuszi #39973 üzenetére
_________________Minőségre jó lesz, de legyen nagyobb a feje, és vékonyabb a nyaka. - vond
Osztom a véleményt. - crey
[ Módosította: crey ]
-
Kanczy
veterán
válasz #05304832 #40185 üzenetére
Azt ugye, tudod, hogy ez neked nem JÁR, hanem egy gesztus, amit a fórum bizonyos felhasználói kedvtelésből és szívességből csinálnak meg neked INGYEN? Nem biztos, hogy ekkora pofám lenne, már ne haragudj.
Ha nagyon zavaró, elnézést az offért az illetékesektől, de már rohadt sok ember idegesít a topikban, és nem tudtam megállni. Vagy két hete írni akarok valamit...
Vond: Nem siettetni akarom a dolgokat, csak kíváncsi vagyok, hogy idén még várható esetleg arckép-beállítás? Köszi
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
vond
MODERÁTOR
válasz Kanczy #40186 üzenetére
Lesz, persze. Mindjárt be is állítom a tiédet. Kész is van.
A többit pedig már véleményeztem. Oda még kellenek pecsétek.[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Engedelyt kaptam ( ), szeretnek avatarkepet cserelni.
Ezt lehetne ugy, hogy a szemek kornyekerol a vastag fekete reszt eltavolitani, szurke lenne a fej, es a szemek zoldes kekek legyenek?
O lenne a masik alternativa, ugyanigy szurke fej, es kekes zold szem.Elore is koszonom, es elnezest a varialasaimert!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Meghivott
addikt
Amennyiben lehet, szeretném módosítani korábbi kérésem. Úgy látom, még egyik Mester sem kezdte el azt. Új választottam Vardy lenne. Természetesen csak a fej... Remélem, hogy egyikőtök lát benne fantáziát és elvállalja, köszönöm
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt, és lenne egy pár verzió amire gondoltam.
Egy játék karaktert szeretnék amihez ezt ezt, és ezt a rajzot láttam. Az első kettőben kevés a kontúr, de szerintem a 3. stílusban, és kontúrral is közelíthet egy profilképhez azonban nagyobb felbontásban nem tudtam megtalálni.
Viszont ha megoldható az itt, vagy itt látható vicc alapján szeretném rá ezt az arcot ha megoldható.
Ha nem megoldható, akkor az előbb linkelt verzió is jó lenne, csak nagyon szeretném ezt az arcosat.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest