Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Robotics;Notes

    Ez a harmadik kettőspont vesszős feldolgozás, S.G közelébe nincs, Chaos;Head-nál jobb. De még se akkora durranás. Hibák:
    1. sablon: na jó ez minden animébe elő fordul, de itt néha a rosszabik fajtából volt
    2. túl sok minden akart a kiadó bele gyömöszölni, nem fejteném ki, de sokkal jobban meglehetett volna csinálni. Amit később már hanyagolt, majd 3-4 rész múlva újra neki esett.Vagy épp olyan dologra pazarolta az időt ami nem kellet volna.
    3. a 20. rész közepe...öszíntén megvallva az mi….azt hittem, hogy ott nyomok egy esc-et, de nem nyomta.
    Tovább nem is írom, még a végén senki nem kezdene bele. Ami pozítivum, op1/ed2 zenéje, grafika, kis mecha, kevéske humor, viselhető/elfogadható történet. Amiért lényegébe végig néztem az Kai stílusa és mert ; anime. Meg az utolsó 5 rész érdekel. Aki megnézni, ne várjon sokat, de sokkal jobb mint a C;H, de nincs közelítő viszonyba az S;G-hez. Lényegébe jó, volt, de nagy-nagy-nagy csalódás volt nekem…áldott a jó szívem kap egy 6,5/10-et.
    SPOILER

    a vége meg no comment, kapunk egy olyan véget amire senki nem kiváncsi….YEY űrbe mentek, de hárman….hm nem is tudom kik….faceplam.
    Vége

    Psycho-Pass SPOILEREK várhatóak benne

    A történet nagyon jól indított, egy olyan téma amit szeretek kis sci-vel. És nagyon jól pörgött a történet, és animációba se lehet bele kötni, és folyamatosan kaptuk az információkat. Ez volt az első évad (1-12 részig), és ekkor történt az a wtf amit írtam, egy olyan lényeges történés ami ott helybe lezárta volna a történetet, de csak tovább nyújtották. Igaz, még meg is érthető a lépés. Még innen két részig pörgött az anime, és onnantól gyökeres változás történt, számomra vontatott lett, túl hamar kapott meg az ember minden információt. A animáció minősége csökkent, és túl sok szöveg lett, kevés akció helyébe, ez nem is lenne gond…csak rosszul lett megoldva. A történet maga tetszett, de nem tökéletes…igaz olyan nincs is, de az a lényeg olyan problémák ,amiket nem tudtam figyelmen kívül hagyni. A grafika tetszett, az animáció is, kivéve amikor romlott a minősége de a BR-be gondolom orvosolva lesz. A zenék nagyon jók lett, OST is. Karakterek kidolgozottak,mindenkiről megtudunk mindent. Az ábrázolás egyedi, és tetszett.
    Összességébe a hibákkal együtt kap egy 8,5/10
    A vége elégé folytatás esélyes…..őszintén remélem nem kap. Az nagyon vontatott lenne lejátszaná ugyan ezt más felállásba….

    Naruto Shippuden Movie 6 Road to Ninja

    Eddig nem néztem egyetlen naruto filmet, meg mert csak side story és elég hosszúak, meg annyira nem is jó. D ez érdekelt, nagyon…túlságosan épp ezért kicsit csalódott vagyok. A grafika tetszett, sokkal jobb mint a tv változat, de kb. ott volt mint a chakra filler-nél. Csak szerintem az jobb volt ennél.
    A történet, egyszerű, de elvolt kicsit húzva…DE
    A harcok eszméletlen jók lettek, és épp emiatt csak kicsit vagyok csalódott, ez nagyon felhúzta nálam. És remélem azért van ennyi filler most mert jól megakarják a harcot animálni. Azért egy ilyen minőségű nem kicsit lett lenne jó. A másik ok a naru/saku service lett volna, mivel azt írták sok volt…hát…szerintem nem. Sőt, 1 db volt talán ami tényleg annak nevezhető…hiába shounen ,voltak már jobb naru/saku pillanat.
    Szerintem aki szereti a Naruto-t az nézze meg, megéri az a 1 óra 40 percet. De, ha csalódott lenne utána ajánlom a Chakra fillert.

    7,5/10

    Death Note SPOILER TALÁLHATÓ BENNE

    Előre leszögezném én a második szakaszt 27-37 se éreztem gyengének csak más volt. A történet nagyon kidolgozott volt és karakter egyensúly is megvolt. És ez mind nagyon jó egyensúlyba volt egészen a 27. részig onnantól nyújtva voltak dolgok, nem volt annyira egybe és kevesebb dolgok történt. Ami nem rossz, csak mást kap az ember mint előtte. Én végig Light-nak szurkoltam, de sajnos a vége fele nagyon sokat gyengítettek a karakterén, hogy letudják zárni a történetet….ami szerintem elrontotta. Vagy zárják le jól, de ne a szereplőket gyengítsék. A végére szétesett az egyensúly, nagyon sok karakter „kiesett”, de nem meghalt, csak egyszerűen mert nem került előtérbe előtte meg sokat szerepelt. Szóval én is osztom, hogy gyengébb lett a második szakasz, de annyira mégsem. A történetből nem mindig tudtak meg mindent így teljesen nem lehetett ki találni mi fog történni, de így jó volt mert volt izgalom.
    Történet tetszett, grafika rendbe volt…igaz kaphatna egy br-t… OST nagyon jó, hangulat teremtő. 2 OP/ED nagyon jó.
    Én ajánlom megnézését. Szakaszokra bontva a pont
    1-27-> 10/10
    27-31 -> 8/10
    31-33-> 9/10
    33-36-> 10/10
    37-> 7/10 (és még jó szívű vagyok)

    Én megadom a 9/,5/10-et, mert volt benne elborult rész amit imádok…de a karakter gyengítést nem szívleltem benne…
    OVA-t érdemes nézni? Mert én nem úgy láttam, de ha megéri írjátok.

    Hanasaku-Iroha

    Hamarabb végezetem vele mint akartam, cserébe most várhatok a filmre.:DD Egy kiemelkedő slice of live anime, kevéske szerelemmel, sok humorral. Ami tetszett, a történet és megvalósítása, a grafika nem tudom, hogy tv is ilyen szép volt vagy br csinálták meg ennyire, de eszméletlen jó lett. OP1/ED1 nagyon tetszet OP2/ED2 már csak tetszet. A karakterek szerethetőek, és mindenki múltjába beletekintünk(majdnem mindenkiébe). A történet nagyon jól indított, igaz később bele került egy két megszokott dolog, de engem különösebben nem zavart várható volt. Lényegébe semmi komolyabb dolgot , nem tartalmaz az anime ,jó karakterek, jó történet közepes volumenű történések, épp ezért szerethető meg annyira. És egy biztos top 10-be bekerült nálam igaz, ezzel nem azt mondom tökéletes csak, hogy egy nagyon jó darab. Nagyon, élveztem igaz vannak hibák, de
    10/10

    SPOILER
    ami kicsit nálam, bezavart a végén az a főtörténeti szál….mindenki tudja, hogy kezdődőt az eleje…és azt szépen tovább is viszik, de egyszer csak elfelejtek azt a bizonyos szállat és inkább egy másik kapcsolatot virágoztatott fel, 2 rész múlva miután szünetre küldette az egyiket…..
    meg a 25. rész első 14 perce…tudom miért került bele, de az egész levett a hangulatából ami, megadja, hogy mi lesz a filmbe .azaz valaki megkapja, a…

    Ergo Proxy

    Elsőnek leszegezném, hogy a 2006-ba elképzelt fejletséget látni elég érdekes volt, főleg a telefon és egyéb dolgokat.
    A történetre vissza térni, igazából nem tudok bele kötni, voltak kiemelkedő részek, volt 2 darab filler-nek nevezhető dolog…vagyis én annak nevezném. De, átlagba kicsit több mint átlagos volt. Igaz, a 16. részig nagyon epic hangulata volt. Utána túl hamar lőttek el mindent…szvsz. Igaz, a vége felé még kavartak egy kicsit, hogy kevésbé legyen érthető. De én még értettem szerencsére. A karakterek a fő karakterek nagyon szerethetőek Pino, egy nagyon eltalált karakter. Re-L is. De a főszereplőnk is.
    A történet felépítése tetszett, a hangulata megnyerő volt, és a grafika is illet hozzá. Az EPIC OP/ED-ről már nem is beszélve.
    Én mindenképpen ajánlanám mindenkinek, aki nem shounen b*zi. De, hiába kavartak egy kicsit, nekem a vége vontatott volt, így sajna nem kapja meg a max. pontot és a top 10-ről is lecsúszott.
    9,5/10

    Dusk Maiden of Amnesia Special

    Jó volt újra látni a szereplőket, egy két poén fa viccnek sikerült a többi hozta a sorozat szintjét. Érdemes megnézni, a sorozat után.

    Chuu Lite, Ova 1-5
    Jó volt várom a második évadot.

    Haiyore! Nyaruko-san

    Huh, ezt már egyszer dobtam mivel nem elég pihent fejjel ültem neki. Mivel ezt a poént nagyon komolyan próbálja átadni és később teszi viccesé. Meg, olyan is a humor, hogy csak pihent fejjel érdemes neki kezdeni. Anélkül szó nélkül dobná az ember. De szerintem, a főszereplőt most cseréljék le mert szegényke buzi. :DDD Nem, baj csak akkor ecchibe nem rakják már bele. Na jó, a végére mutatott egy kevéske „fiú” hajlamot , elsőnek férfit akartam írni, de annak közelébe sincs.
    A történet egyértelmű rúgója a service, ami vegyes valami jó, de nem mindegyik akkora durranás. A yuri részek tetszett. De, hogy egy kis yaoi elemet minden 3 ecchibe tesznek….FŐLEG OLYAN SZINKRONSZÍNÉSSZEL hát a anyukájuk…..biztos jól van.
    Igaz, szerintem mint főszereplő lányt érdemes, kiemelni, elégé őszinte , több mint egy sablon, de nem azt mondom, hogy újdonság. Csak, hogy jobb mint a átlag. Shana-kun meg aranyos volt:DD
    A fárasztó poénok, valami bejött valami nem.
    7/10

    Hori-san to Miyamura-kun

    Manga-t szeretem, így sokat vártam, összefoglalva:
    - szinkronszínészek jók , igaz kb. így is képzeltem el
    - a történet feldolgozás jó
    - a grafika csapni való
    - a karakter ábrázolás egy hányásnak felel meg…
    4/10

    Kono Naka ni Hitori Imouto ga Iru OVA

    Röviden, elégé gyenge lett, sorozathoz képest….na jó szerintem kifejezetten sz*r lett.
    Semmi történet ide-oda rohangáltak a szereplők….mindenki kapott 2 percet, egy bizonyos személy meg többet…mekkora ötlet….facepalm…
    Az a 1 egész service az jó volt, de kevés volt.
    5,5/10

    To Love-Ru Darkness

    Mivel a manga-t is olvasom, így vártam az anime-t. De ami magába a darkness-be nem tetszik az a történet felépítése. Az, az mellék szereplők nagyobb szerepet kap mint a fő szereplők Lala, Haruna…igaz, értem miért, de remélem változik. Ami negatív számomra az a túlzott fanservice…pl séta közbe olyan szögbe mutatni, hogy látszódjon a bugyi avagy a vízcseppárnyékábóllátszódóbugyi na jó túlzok, de kicsit eltúlozták. A többi fanservice még mindig epic, nagyon szeretem. A grafika nagyon tetszet az ábrázolás változott, nem rossz még kicsit szokatlan. A történetből elég keveset dolgozott fel, valamit nem mutattak annyira, de érthető mivel 12 rész kevés, kb. 21 fejezetett dolgozott fel. És innentől pörög fel.
    Az OP, nem jött be, de az ED nagyon jó lett, most simán mondanám, hogy kedvenc. A karakterfejlődés jól meglett csinálva. Egyes részek, jobban meglett csinálva, mint manga-ba. Jobban át jött, meg persze a zene miatt is. Ritkán mondom ezt, de ez egy nagyon jó feldolgozás lett. A grafikáról meg, nem tudom mi történt a készítőkkel, de BR egész pofás lett, 1x tudnék bele kötni, de a többi rész mind nagyon egybe volt, sőt inkább azt mondanám, hogy szép.
    Folytatást várom, de még kevés az anyag.

    9,5/10

    Natsume Yuujinchou

    Huh, az elején nagyon leírtam, de a végére megszerettem a szereplőket, és az egészet. Elégé kellemes hangulata van az anime-nek. AZ OST megérdemli a csillagos ötöst, a főszereplőnket a kedvenc szinkronszínész adja, szóval külön öröm. A történet tetszett, de gondolom, ez csak felvezetés volt, a főtörténetbe. ED nagyon jó lett, OP nem volt rossz, de az ED mellett eltörpül. A karakterek jól átvoltak gondolva. Ötletem van mi lesz a következő évadokba, de kiderül mennyire lesz igazam. Kedvencnek még nem mondanám, csak esélyesnek. Érdemes, megnézni nem hiába szeretik az emberek.
    A pontot nem tudom eldönteni, egyenlőre szerintem egy kilencest kapna, de majd a többivel együtt pontozom.

    Claymore

    Egészen sokat lehetne írni róla, de ami engem megfogott benne az, hogy mindig meglepett kivétel nélkül. Hiába láttam, sok animét, mindig rácáfolt a gondolatmenetemre az anime, és ezt nagyon szeretem.
    Igaz volt, olyan, hogy a azt hittem igazam, van de pár perc múlva megint rácáfolt. Egy biztos nagyon élveztem, egy kérdésem van ennek mégis hol a francba a folytatása ?!
    Erre ne lenne igény….
    Történetről nem beszélnek egy sort se, szerintem érthető minden. Egyet bánok a sorozatba a kedves kis férfi szereplőnket fel kellet volna darabolni…. és, hogy a végére tettek bele vagy 6-7 klissét…. Ennyi negatívum , de inkább az első idegesített, a második nem zavart, csak feltűnt.
    OST nagyon pofás, hangulat teremtő, a rajzolás tetszik, még most is megállja, a harcok jók voltak. Kötelező darab, tény, de én kezdő animésnek nem ajánlanám. Most jobban élveztem mintha az elején néztem volna meg ez biztos. És végül a pontozás megint kap egy jó hülye pontot:

    9,8/10

    ef a tale of memories/melodies
    Már korábban leírtam, nagyon tetszett, a memories tudtam bele kötni, SHAFT kicsit ügyetlen, volt,de még így is jó volt. OST nagyon szép, karakterek szerethetőek, és logikus volt, újdonságot hordozott.
    Igaz, a vége olyan „happy end” volt, hogy mindenki olyan, de olyanra boldog, hogy majdnem dobtam a végén. Nem kellet volna ennyire túlozni.
    9,5/10
    Ezzel szembe a melodies….
    SPOILER

    A fő téma Kuze kapcsolata volt, ami úgy el volt rontva... :U hogy biztos volt benne az elején arról fog szólni az egész…. Mivel mindenki megmondta, hogy neee..

    3. részbe ki is derült az igazam és onnantól eszméletlenül zavart…a vége fele, már erre csak annyit mondtam mindig:" aztaa… kérem a következő jelenetet…ez sz********r …".
    De, a másik két téma az nagyon egybe, volt nem is értem miért nem az azok voltak, a legfontosabbak… 6. rész ütött, de nem olyan nagyot mivel előre kitaláltam, mi fog történni. De, még így azt mondom arra kellet volna a több idő. De, ami ott volt az nagyon jó volt.
    Shaft, itt már jóval ügyesebb volt, az OST, ugyan olyan szép ED-k jók voltak. A befejezés, ugyan az mint elsőnél..olyan happy mindenki, hogy már dobni kell… annyira.
    SPOILER alatt megírtam mi volt a bajom vele. Az ne lett volna sokkal jobb lett volna…

    7,5/10

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák