Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    Nem kicsit kiakadtam az EON-os gázszámlámon, az őket adópénzekből etető kormányzat is elmehet a búsba: a január 1-22 időszakra azt mondják 16,2penny/kWh amit nagykegyesen állami pénzekből "levisznek" ~10p/kWh-ra. De eközben a tőzsde (az itt látott számoz osztani kell 29-el, hogy p/kWh legyen belőle) ahonnan veszik, SZEPTEMBERBEN járt ilyen szinteken utoljára, akkor is elég rövid ideig. Hálózatra meg külön fizetünk évi 100 fontot.

    Nem magas a végösszeg, mert extrém spórolunk-fagyoskodunk, de a k.rva életbe már, a mocsok kapitalista HÁROMSZOROS árat számláz ki ahhoz képest, amennyiért veszi és van pofája az államnál is sorban állni nem kevés adópénzért. Ezeket a sz.rzsákokat bezzeg nem adóztatják, én meg szívjak az évek óta érdemben nem emelt allowance-al - pont azért, hogy az ilyen mocskok zsebét tömjem kamu állami támogatások formájában :(((.

    Amikor meg ráklikkeltem, hogy valami warm home discount járna-e, egy nagy lóf.sz jár 2 gyerekkel és kb másfél minimálbérrel. Drogozzam el a megtakarításaimat és kérjek UC-t, akkor majd jár... Grantek (napelem, stb): na arra már ELVILEG lenne esély de minő véletlen: a mi postcodeunkig ők már nem jönnek ki. Érdekes, túlárazott gázt tudnak nyomni, de egy napelem-kitet már nem tudnak leszállítani...

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák