-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Egy nagyon rövid trailer:
Asphalt Xtreme (by Gameloft)
https://www.youtube.com/watch?v=pEAbDLiIKog -
törölt tag
Vívós játék, szerintem nagyon jó!
-
kemotox
addikt
Népentyű!
Sixaxis enablerrel vaj' működne a Redmi Note 3 Pro-mmal egy DualShock kontroller, ha pl egy XBOX360 nem képes rá OTG? Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de ha jól értem az utóbbi valami layout cucc hiánya meg a kernel támogatás mellőzése miatt nem működik, nem tudom, hogy a PS kontrollernek kellenek-e ilyen cuccok, vagy az előbb említett progi látni fogja és már mehet is a móka. -
Maxtreme
addikt
Srácok van arra lehetőség hogy az eddig vásárolt cuccaimat kilistáztassam a play áruházban? Legyen az játék, vagy más applikációk.
-
zozyk
addikt
válasz Maxtreme #24956 üzenetére
A Google Payments tranzakció fülön ott az összes megvett cuccod elvileg.
-
törölt tag
bocsi, este volt már, de gondoltam mást is érdekelhet a játék, mert tényleg meglepően élvezetes, még amatőröknek is, én azt se tudtam mi az a vívás, mégis két perc alatt elmutogatta a játék a szabályokat, ÉS VAN BENNE MAGYAR BAJNOKSÁG, magyar játékosokkal stb.....köszi a link javítást.
-
hatpersze
tag
válasz kemotox #24955 üzenetére
Gondolom ez a program direkt erre való (sixaxis compatibility checker). Sok sikert, a ps3 kontroller messze a legkényelmesebb megoldás (bár a p4 kontrollert még nem próbáltam).
-
Saccco
nagyúr
Alap:
Cloud Chasers
Last Horizon Last Horizon
Tomb Raider 1 Tomb Raider 1
Tomb Raider 2 Tomb Raider 2Pay $5 or more to also unlock!
Space Grunts Space Grunts
Cosmonautica CosmonauticaPay more than the average of $4.34 to also unlock!
Always Sometimes Monsters Always Sometimes Monsters
Shooting Stars! Shooting Stars!--------------------
Más:
Akciós a Braveland sorozat (149Ft).█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
válasz oAcido #24964 üzenetére
Az első 2 részét játszottam végig a Braveland-nek. Azok nehézségi fokozattól függően, olyan 3-6 órásak, vagyis nem túl hosszúak, de annyit bőven megérnek, mint amennyibe most kerülnek. Na meg vannak achie-k is, szóval az is hosszabbítja a játékidőt, ha meg akarod szerezni mindet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
-
törölt tag
Szerintem is nagyon jó, tv-ben nem igen néztem, csak tudtam, hogy erős magyar sport, de ez a játék segít megérteni a lényegét, pedig még csak angolul sem tudok a szabályokat meg főleg nem ismerem, mégis könnyen érthetően elmutogatja a játék, hogy mit kell csinálni, egyenlőre maradós ez a játék, playen kommentbe írták, hogy hamar kijátszható, kérdés, hogy mit hoznak még ki a játékból. Mindenesetre nagyon hamar elérte a milliós letöltést, szóval mindenképpen megéri szerintem fejleszteni .
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz akooos #24962 üzenetére
Nálam egy iPega PG-9033 teljesít jó szolgálatot. Igazából azért is ezt választottam, mert kompatibilis a Windows-al is, szóval akár PC-n is játszhatok vele. Van egy PG-9052 is a fiókban, de azt épp a PC-vel való kompatibilitás hiánya miatt nyugdíjaztam. Na meg a legelső iPega-m, ez PG-9017. Na, az se volt semmi.
-
hatpersze
tag
"Látszik, hogy még nem használtál iPega vagy Moga kontrollert. "
Kettő ipega van itthon, a moga már nem érte el az ingerküszöböt. A ps3 kontrollert évek óta használom. Szóval van összehasonlítási alapom.
De kinek a pap, kinek a papné. Vagy sós gizi...
Hm, az ipega vagy a moga használható érintés szimulálásra, van hozzá valami okosság? Mert tény, ezt nem próbáltam velük... Ha van, akkor már csak a "silányabb" műanyag érzést kell leküzdeni hogy hasonlóan jól használható legyen mint a ps3 kontroller....
Az xbox360 kontroller használható vezeték nélkül? Ezt se tudom mondjuk...
-
Bozek
nagyúr
válasz hatpersze #24971 üzenetére
Szerintem az kényelmesebb, hogy akár fekve is tudsz játszani, mert összekapcsolható a telefon a kontrollerrel. De igazad van, kinek a pap, kinek a papné.
"Hm, az ipega vagy a moga használható érintés szimulálásra, van hozzá valami okosság?"
Root-tal simán megoldható, az iPega saját alkalmazása is tudja, de vannak rá a Play-en programok."már csak a "silányabb" műanyag érzést kell leküzdeni hogy hasonlóan jól használható legyen"
Engem nem zavar, szerintem jól össze van rakva. Legalábbis a PG-9033 és a PG-9052 biztosan.Akkor én is kérdezek: a PS3 kontroller működik egér üzemmódban?
-
törölt tag
Dámajáték, csak gépi ellenfelek vannak, de szerintem nagyon jó játék.
-
Tibko8
senior tag
válasz #27441408 #24974 üzenetére
Így helyes a link
Hiányzott egy : a https után.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
hatpersze
tag
A ps3-hoz is lehet kapni telefontartó klippet, de egy kis kreativitással simán házilag is megoldható, én is úgy használom. Ha jól "csalódom" az egyik ipegám 9052, de nem biztos... Ha fontosnak tartod holnapra megnézem.
Igen, tud egérként viselkedni a ps3 kontroller.
Talán egy "hibája" van, mindenképpen kell root a használatához. Ez engem nem érint, én szeretem ha én uralhatom a saját készülékemet, alap az azonnali root mindegyik telefonomon.
-
Bozek
nagyúr
válasz hatpersze #24977 üzenetére
Bootloader nyitása nélkül nem lehet a Z5 Compact-ot root-olni, amit meg még akkor se tennék meg, ha lehetne. Mivel szolgáltatós a telefon, így még kísértésbe se esek. Szóval ki is esett a PS3 kontroller. Egyébként alapból tud egérként működni, vagy valami külön program kell hozzá? Mert neten rákeresve a DS3 alkalmazást láttam.
A külön felszerelhető klip meg megint egy cucc, amit cipelni kell, ha úgy akarod használni. Az iPega telefontartóját meg csak behajtod, ha nincs rá szükséged.
(#24976) Giinos: Nem értem a kérdést. Amúgy hátránya, hogy nincs rajta L2 és R2 gomb, ami néhány emulátornál szükséges lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz interstate76 #24981 üzenetére
Ahogy a tegnapiból is.
silver star: Hogyan linkelsz? PC-ről, telefonról?
-
törölt tag
Eddig is így tettem be linkeket...
más a vívós játék a Románia verseny után nem korlátlanul játszható, hanem mint sok játék kicsi villámokat ad, 1 villám 1 energia, 5 van én úgy látom jelenleg 8 perc 1 töltés. Csak azért írtam be mert becsapós a leg amatőrebb szint vagy nem tudom hogyan hívjam korlátlanul játszható.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
-
hatpersze
tag
Mindenképpen kell a sixaxis controller apk és a root, ezek nélkül nem tud mit kezdeni az android vele. Egyáltalán semmit...
Viszont tudomásom szerint a Sony telefonok (már a z3 is pl) alapból kezelik a ps4 kontrollert (root, meg minden ákombákom nélkül). Nem tudom biztosra, az utolsó sony telefonom egy Ultra volt (mivel nem lett folytatása, nekem se lett több sonym), lehet érdemes lenne körbejárni ezt a témát.
A külön felszerelhető klippet nem kell leszerelni mindenáron... Akár rajta is maradhat végleg, jól ki van találva (: én az enyémet elajándékoztam, most (lassan második éve...) egy drótból hajtogattam rá tartót. Soha nem veszem.le róla, csak telefonhoz használom, xbox360 az otthoni konzolom.
Na mindegy, nekem speciel a "sós gizi"...
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a Non Stop Knight kb a 4. ascend után kezd érdekes lenni
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz WhiteWalker #24990 üzenetére
a 10-edik után meg unalmas.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #24991 üzenetére
Nahhh b+ , igy már el is ment a kedvem tőle
Kezdem azt észre venni hogy ezek az iap-os játékok unalomba fulladnak egy idő után.
Már nem azért mert fizetni kell érte , de állandó farmolas stb...konkrétan semmi innováció nincs bennük.
Nem úgy mint egy GTAval szemben.[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Ha szeretitek a kvízjátékokat, akkor töltsétek le a PENGE nevű játékot. Magyar nyelvű, valós ellenfelekkel lehet játszani.
PengeRedmi Note 9
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest