Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz Quqesz #66349 üzenetére

    Elárulok egy titkot. de psszt.... az Imei fel van ragasztva a doboz oldalára. :D Konkrétan csak a kedvedért néztem meg az én telefonom dobozát. :) Azon, mivel két sim-es két imei is van.
    A Telekom minden esetben bontatlan csomagolású készüléket ad. A garancia is elektronikus, nem kell hozzá a papír sem, mert megkapod digitális formában. Amelyik üzlet bontott dobozt ad, az nem jár el tisztességesen, ugyanis onnantól semmi sem garantálja, hogy manipulálták a csomag tartalmát, és nincs gyártói garancia sem, az ilyen eseteknél. Mert nem bizonyítható, hogy nem a kibontás után sérült.
    Egy idő óta paranoid módon mindig videóra veszem a kibontást, mert régebben itt a fórumon olvastam egy MacBook kálváriát, ahol a hatodik készülék is sérülten érkezett.
    A saját gar. levél is aggodalomra ad okot, mert az is lehet, hogy nem tisztességes úton került az üzletbe az adott készülék. Pl. Sony fényképezők esetén van régió kód is, így, ha nem hivatalos EU viszonteladótól veszel Sony alpha fényképezőt, akkor nuku garancia. Pedig azoknál pár euró pluszért ki is terjeszthető akár öt évre is a teljes körű gar. (az megint más dolog, hogy szürkén mennyivel olcsóbb, most a hivatalos változat a lényeg)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák