Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz WhiteWalker #38295 üzenetére

    Megértelek, viszont pl. nekem ideális a legális BL. nyitás, MIUI-mentesítés és custom rom. Valamint az ezzel járó gyári bloatware mentesítés. Azt teszi a telefon amit én szeretnék, elvárok tőle.
    Ezt nem ilyen egyszerű a zászlóshajókkal elérni.
    30 éve Winezek, 10 éve Androidozok (Linux pár éve) és egyik rendszeremen sem szerettem ha okosabb nálam, amit én le akarok tiltani (mert az életbe nem használom) azt hagyja és ne bombázzon számomra felesleges üzenetekkel. És ezt legkönnyebben custom rommal lehet elérni. Azt meg legálisan nem sok gyártó biztosítja.
    Ez is egy érv, az átlagfelhasználót persze ez nem érdekli.

    "Most veszek egy jóval drágább készüléket , kell a 2 év garancia , a megbízható szoftver , a kiváló kamera stb.."
    Ezt is teljesen megértem, igazad van.
    De nekem a 2 éves Redmi Note4 teljesen elég, munkaeszköz, párszor leesett, többször takarítottam ki a fémforgácstól mert csak ledobtam a satupadra, hagytam a kocsiba 37 fokba a napon, fényképezni meg ott a tükörreflexes. A nemegyszer 70 órás üzemidőről szó se essék.
    És ha véletlenül kettévágom a flexszel, nem 200 hanem csak 40 ropi ugrott.
    Mások az igények, ezt én tiszteletbe tartom, de aki nem tud egy feloldómintás zárat beállítani, meg az új telefonját bejelentkeztetni a saját G. accountjába, pedig papírra le van írva menete, annak nem mindegy...?

    És nemegyszer volt nálam megmagyarázhatatlan hibával, semmire sem reagáló, flesselhetetlen, valószínűszeg flashmemória hibás 2 éves neves telefon. Javíthatatlan volt mind.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák