- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Tegnapelőtt vettem egy nexus 4-et, feltettem rá a legújabb szoftvert. (5.1.1 - LMY47V)
Most produkált olyat, hogy a 3 szoftveres gomb nem működik. Program alig van rajta (ingress, total commander, warspear online, locus). Van valami ötletek, hogy mit lehet tenni? Találkozott más is ezzel a hibával?"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
dmgbr
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kínai LANDVO L500S telefonom 4.4.2 rendszerrel. Beállítottam személyre szóló csengőhangokat, melyek szuperül működnek is mindaddig, amíg nem kötöm össze PC-vel a telefont. A kapcsolat bontása után minden csengő- és értesítési hang visszaáll alapértelmezettbe. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Segítő válaszokat előre is köszönöm! -
GEPESZ66
veterán
A Play áruházban fizetési eszköznek belehet-e állítani a Pay Pal-t?
-
air
nagyúr
Ezzel azért komolyan lehetne vitatkozni, de hagyjuk.
Ha neked megfelelő, akkor használd. De nem szabad csodálkozni, ha ilyen készülékek nem teljesen ugyanúgy működnek, mint az 5x annyiba kerülő minőségi társaik.@Gepesz66:
Magyarországon nem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dmgbr
csendes tag
válasz aprokaroka87 #20209 üzenetére
Nem, hanem a belső 4GB-os flash memóriában.
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #20204 üzenetére
Szoftver újratelepítés után sem működik... Ötlet?
Szerk: most látom, hogy van újabb 5.1.1 LMY48I felrakom hátha..[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
aprokaroka87
nagyúr
ilyen gondom nekem is volt
igazábol ezt a médiatár tárolja le,de mivel sd kártyán van így elfelejthetiAz SD/Ringtones vagy Notifications mappában vannak a hangok?
Esetleg SD/Media/Ringtones vagy Notifications mappában?
Ha nem ott vannak,akkor elöször is másold vagy helyezd át oda.
Értelemszerűen a Ringtones mapábba csak a csengőhangot rakd bele.
Utánna inditsd újra a telefont.
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #20212 üzenetére
Ezzel sem megy, sőt a 5.0.1 (lrx22c) és a 4.4.4 (ktu84p) sem.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
dmgbr
csendes tag
válasz aprokaroka87 #20214 üzenetére
Köszönöm az ötletet! Mindent úgy csináltam, ahogy tanácsoltad, de sajnos a probléma megmaradt. Ez valószínűleg az "olcsó húsnak híg a leve" történet.
Beletörődöm, hogy vagy nem használok egyedi csengőhangokat vagy nem kötöm össze PC-vel többet a telefont.
Még egyszer köszönöm! -
dmgbr
csendes tag
válasz aprokaroka87 #20217 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, de készülék specifikus leírás hiányában nem merek belevágni.
-
Mr Dini
addikt
Szia!
USB módot tedd át mass storageről mondjuk MTP-re. (Ha van egyaltalán ilyen lehetőség, azt a beállításokban valahol megtalálod USB beállítások néven)
Gondolom Mass storage van beállítva(ha gépre dugod a telón feljön, h usb csatlakoztatása (ilyenkor a telefon nem éri el a kártyát, ezért történik zavar))
Nálam volt már hasonló eset egy gb-s eszközzel, ott vmiért ha a csengőhangot nem a gyári tallózóból választottam(hanem TC-vel{total commander}) nem volt gond HA másolás közben nem hívtak fel.
Roottal valóban egyszerűbb lenne a történet. Ha van egy kis hely a systemen, akkor ugye csak simán átmásolnád(esetleg előtte konvert kell neki oggre) azt csá, vagy pedig behelyezel egy symlinket ha nincs sok tár.
Root framaroottal valószínűleg már nem fog menni KK-n, de a superflash nevű programmal esetleg megpróbálhatod. Legbiztosabb módszer keresni rá egy megfelelő cwm-t és azzal rootolni.
Amúgy automatizálóval(pl tasker, e-robot) meg lehet oldani a csengőhang beállítását, én először azzal próbálkoznék, ha nincs root.
Szerk.: Rootra ugyan én sem találtam leírást, de itt egy cwm rá:
http://www.needrom.com/download/landvo-l500s-recovey-cwm/Ha nem ismernéd ezt a recoveryt, nagyon hasznos cucc, többek közt le tudod menteni vele a teljes rendszert, tudsz telepíteni (flashelni) zipeket, amiket nem kell aláírni, van benne adb insecured (root) módban stb stb...
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz Mr Dini #20219 üzenetére
Húúú... Sorry... A linkben az van, h 1. Lépés a root.
Ez egy MTK-s telefon ezek szerint.(a mobileuncletools-ból következtettem ki)
Ebben nem vagyok profi (nekem csak snapdragonos telóim vannak) de itt már sokszor szóba került, h flashtoolal lehet rootolni. Biztos vagyok benne, hogyha beírod a fenti keresősávba, tuti dob ki találatokat mtk-s rootra.
[ Szerkesztve ]
-
-PLevi-
senior tag
Ez csak a szokásos "hiszti" ugye?
A képkivágás WIndows Defenderből van, Virustotal észlelési arány 23/54.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Ezt a hozzászólást még kiegészíteném azzal, hogy már van opcionális cwm/twrp, próbáltam pár root.zip-et, de egyik sem nyert hangszórót. Van valaki fiókjában intel z3735f droid 4.4.4-et szerető flesselhető root.zipje?
Mindegyik lefut, mindegyik succes, de a boot után a su bináris frissítést nem tudja megoldani a supersu.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Mr Dini #20224 üzenetére
Igen, tudja írni. Az adb push is sikeresen lefut. Mindenki a helyére kerül.
A cwm módszernél is hibamentes.Snapi és mtk még nem szívatott meg ennyire, mint ez az intel
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Jelenlegi helyzet:
Titanium backup kap root jogot, jegel és töröl a system/app alól bármit.
Betterbatterystats kap root jogot, át is tudtam konvertálni rendszeralkalmazássá.
Sd card fix is sikeres.
Adaway működik, host fileokat frissít.Viszont:
Terminal emulator fityiszt mutat su-ra.
Root checker szintén azt mondja, hogy nincs.
ES file explorer is megtagadja a root explorer funkciót.Akkor most van, vagy nincs?
-
vicze
félisten
Részletek Stagefright-hoz. Google ma adott ki frissítést minden Nexus-hoz, gondolom eddig erre várt a cég.
-
vicze
félisten
Jaj, amit elfejtettem a tesztelő progi hozzá.
-
EnergyCoke
tag
Sziasztok! Nem biztos hogy jó helyre írom ezt ... ... )
Tudnátok ajánlani Androidos okos telefonokat
35ezer forintom van rá (ajándék lesz)
min 4,5col kijelző meg normális hátsó kamera az elvárás.Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
air
nagyúr
válasz EnergyCoke #20231 üzenetére
Valóban rossz helyre írtad.
Melyik okostelefont vegyem? topik.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
teo77
őstag
Valaki tudna ebben segíteni? Tudtommal ez az egyetlen, létező megoldás, ami működik androidon, hogy az ember felvegye az android belső hangforrását. (a videó nélkül!) Fontos lenne nekem az archivált radio adások utólagos rögzítésére, de én sajnos nem boldogulok a megértésével az angol nyelv miatt. Köszönöm!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
air
nagyúr
válasz aprokaroka87 #20236 üzenetére
Gondolom valami online médiatárból lehet újrastreamelni őket, és ezt szeretné rögzíteni.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ice&Lime
veterán
Pc-n usb-n keresztul is bele lehet turkalni/szerkeszteni a root konyvtarba valamilyen win.-es programmal vagy ezt csak magan a telefonon lehet?
-
beg
veterán
válasz Ice&Lime #20238 üzenetére
ADB-n keresztül a windows parancssorból például, push paranccsal.
Ha egynél több az ismeretlen szó, érdemes utánaolvasnod mielőtt nekifogsz.
[link]
[link]You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani alap hasznos alkalmazásokat kezdő androidosnak? A play store-ban annyi app van hogy nem tudom melyiket érdemes használni. Nektek mik váltak be?
A telo nincs root-olvan, nem is szeretném. Fájlkezelő, zenelejátszó, offline navi, stb érdekelne, illetve létezik-e olyan app ami a hívásnál a kapcsolat létrejöttekor/bontásakor rezzen?
Amit biztos feltelepítek: viber, locus."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
törölt tag
válasz Freeman007 #20240 üzenetére
Eltévesztetted a topikot. Android alkalmazások topik. De, ezekre ott is változatos válaszokat fogsz kapni.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség növelni a 10-es korlátot ami a wifihotspotban van?
Tehát több készüléknek akarnék netet adni.
Köszi! -
törölt tag
válasz Tav-Csoves #20243 üzenetére
Ha lehetne is, sztem letérdelne tőle a vas.
-
Freeman007
senior tag
válasz #79335424 #20242 üzenetére
Elnézést, köszönöm
Remélem ez nem off: az alkalmazásokat be lehet pakolni mappába?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Ice&Lime #20241 üzenetére
Ha lenne, azt ajánlottam volna elsőként. Van még egy módszer, CWM/TWRP alól aroma installeres fájlkezelő. Azt sem 2 kattintás felrakni.
Azért nem egyszerű, mert ha az lenne, mindenki szerkesztene benne eszetlenül és 0 hozzáértéssel. Attól meg összeborul a telefon, ergo sz.razandroid és sz.ratelefon .
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz aprokaroka87 #20236 üzenetére
Igen! Vissza lehet hallgatni a korábbi adásokat. (falshplayer-es tartalom)
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az audio kimenetet akarom "capture - ölni" mp3 - ban.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Mr Dini
addikt
válasz Ice&Lime #20248 üzenetére
Ki mondta, h nincsen...
Kedvenc wines programom a droid explorer. Van benne rootos fájlkezelő és még sok hasznos nyalánkság! (Adb kell hozzá)
Illetve én azt szoktam csinálni, h felcsatolom a gyökeret az egyik sdkártyán lévő mappámra(symlink), fixálom a jogokat és ennyi. Wines explorerrel tökéletes a dolog! (Már amikor volt winem, akkor még ment)
beg:
Nektek hogy sikerült az aromát működésre bírni? Én mindent végigbogarásztam, mondta is, h kész a zip, de nem találtam sehol és ha utána tettem fel romot akkor sem működött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest