- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiax Rex
csendes tag
válasz Tommmmka #7694 üzenetére
Szia Tommmmka!
Jó néhány kínai webshop dugig van ilyen telefonokkal, tehát a lehetőség nálad van. Dupla magos processzorral szereltből leginkább az MTK6577-et találod. Több weboldal is szűrhető képátlóra,
normális szoftvernek pedig ott van az Android 4.0. A "nézzen ki valahogy" szempontot Rád bíznám!
Néhány weboldal címét átküldöm, de Te is találsz a hozzászólások között.pandawill.com
ttmalls.com
tmallbox.com
etotalk.com
mixeshop.com
cellphonemic.comJó böngészést! Ha konkrét kérdésed lesz, biztosan segít valaki majd konkrét válasszal. Látom Xhege már fel is sorolta neked az általa és általam is legjobb ár/érték arányú készülékeket.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz Mathiax Rex #7705 üzenetére
Köszi! Nyugtával dícsérjük a napot! HA a kezemben lesz majd beszámolok
-
-
thumb
aktív tag
Igen, én is csodálkozom rajta. Bár felnőttem még mindig hiszek a csodákban (néha). Van alternatíva még nézegetek másik oldalt ahol még olcsó az a termék amit meg szeretnék venni de akkor kezdődik előlről hogy ahol jó áron van az az oldal vajon megbízható-e stb. stb. Itt a pandawill-ről sem olvastam olyan jókat, meghát ez tényleg annyira alacsony hogy ennyiért boldog lennék a termékkel de többért már nem biztos. Ha becsődöl a bolt az is bebizonyosodik hogy ami túl szép hogy igaz legyen az nem az.
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
berigazek
őstag
válasz easymail #7640 üzenetére
Nagyon sajnálom,kiváncsi leszek.Amint mondtam 1 percen múlott,hogy onnan rendeljek én is,csak hamarabb jött a paypal számlám az e-bayről egy másik eladótól és azt fizettem ki.
Ma adták fel a DHL-el és holnapra elérhető lesz a Tracking is.Erre is kiváncsi leszek,mert először rendeltem tőlük a THL W3+ telót.Ígértek egy csomó ajándékot.Először kifizettem a 25,-USD -t a 32 GB -os Class 4-es kártyájért (nem tudtam,hogy Class 4-es,de 10 percre rá Refundolta a 25,-USD-t.A telóra kiváncsi leszek,megéri-e a pénzét,a 269,-USD-t?(Jó...belőle 30,-USD a DHL!),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
nagyúr
válasz Tommmmka #7694 üzenetére
ZTE v970 tulajként merem ajánlani egyik fórumtársunk blogját.
Ő magyarított hozzá ROM-ot.
Szerintem nagyon szép telefon. De hát ez már erősen egyéni.Kb mindegyik mtk6577 hasonló tudással rendelkezik, de a spec. alapján neked kell döntened, hogy milyen ár/érték/tudás kompromisszumháromszöget engedsz meg magadnak.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
feca81
aktív tag
no a svájci barátunk ismét írt a ripoff reporton:
Hootablet said it was a mistake when I got a plastic screen protector foil instead of the mobile phone I ordered and promised to make it all right by sending the phone. Guess what I received? Another screen protector.
Hootablet.com is a big ripoff. They are selling NOT A SINGLE PRODUCT they show on their website, the prices are not real and so are the products. All you'll get is a screen protector, that way hootablet has a proof that "your order" has been sent to you with even a tracking number.
Hootablet currently offers DHL shipping for USD 10 only. This is just another trick to convince people to order.
kell valakinek egy jó screen protector?
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
ÁrPi2
senior tag
Nem olvastam én félre amit írogattok, csak éltetem magamban az illuziót hogy ha valamelyik itteni fórumtárs
-sokakat meglepő módon- megkapja amit húú Wang-éktól rendelt, akkor hey belevágok én is hogy onnan vásároljak.Érted , - volt két svájci aki a védőfólia kipostázása miatt fraut-site-nak jelenti de ezt Nálam esetleg kiegyenlítené itteni fórumtársak Pozitiv jelentése.
-
GIJoe
addikt
kezd tetszeni a ZTE V970, csak nincs front kamera, + kicsi az aksija (nekem)
-
Mathiax Rex
csendes tag
Sziasztok! Az oklot.com-ról van valakinek tapasztalata?
-
-
ztibor
senior tag
A többi webshopból megkapod a telefont, még ha kis késéssel is, mert trükköznek a készlettel, de a hooo-tól most már biztos nem.
Hihetsz a csodákban, de néha higgy a szemednek is, és hallgass az eszedre.
Napok óta nem válaszolnak, pedig eddig 10 perc alatt megvolt a válasz. Volt root, magyar nyelv olyan telefonokra is rögtön, amiken biztos nincs.
Több kolléga rendelt DHL-el, eddig még senki nem kapott tracking numbert se.
Jönnek a rossz hírek egyéb fórumokról.
Mi kell még hogy elhidd hogy kamu volt az elejétől? -
osztraksajt
őstag
Mostmár én is kíváncsi vagyok mit kapok, nem tudom mennyi ideig vámolják a csomagot.
Mondjuk a leggyönyörűbb az lenne ha még áfát/vámügyintézést is kellene fizessek a kijelzővédő fóliára a fizetett érték alapján.
-
feca81
aktív tag
válasz osztraksajt #7721 üzenetére
én ettől nem félek. megkérdem mire kell kifizetnem, kibontják megnézik.aztán már ott kiderül a turpisság...
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
smilecat
aktív tag
nekem ez van jelenleg a hooooo-s rendelésnél:
2012.10.15
05:23Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs proceduretehát valószínűleg holnap v holnapután nálam a cucc és kiderül mit kaptam.
holnap nem dolgozok, de ha megjön bemegyek érte a melóhelyre és leírom mi van mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz cappa72 #7723 üzenetére
A front camera, a családdal való érintkezés miatt kell, 1 éven belül már nem akarok még a kontinensen sem lenni. A nagy aksi miatt is szurkoltam a hootabeltről rendelőknek (G3 2750 amperke, (az E52 elkényeztetett 2 év után is 10 naponta töltöm
smilecat: várjuk, szurkolunk[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Még tárgyalom a kínai kapcsolatommal, de nagyon úgy tűnik, hogy például a JiaYu és a Xiaomi is csak limitált mennyiségben gyártja a készülékeit.
Ha megnézitek, akkor a Gizchina.com ismét késésről és csúszásról beszél.Amennyiben jól értelmeztem kínai barátom által mondottak alapján a helyzetet, akkor a JiaYu úgy működik, hogy legyárt egy kisebb mennyiséget, aztán kinyitja a webshop-ját és miután az utolsó darab is elfogyott, le is zárja.
Október 10-én kiszórta az aktuális mennyiségét, aztán "Viszlát".
Ez a legközelebbi alkalommal is így lesz. Örülhetek, ha magamnak szerzem egy G3-at.Holnap még egyeztetem a csávóval, mert ma nem sokat tudtam vele beszélni, mert a kínai ünnep miatt fáj a feje még.
Kaptam még érdekes infókat, de nem akarok senkit se felcsigázni vele előre, amíg nem tisztáztam és nem tudok biztosat mondani.
A héten mindenre fény derül ez ügyben és akkor jelzem itt a fórumban mindenkinek, akit érdekelhet.
Addig is további türelmet kérnék.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
sasa311
veterán
ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN!
2012.10.14
16:43
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.14
16:48
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.10.15
05:21
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureÚgy látszik pár napon belül itt a Hootabletes cuccom (képernyőfóliám )
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
F.Kornél
csendes tag
Én is Nokia E52-ről tervezek most váltani Androidos okosra, és az akkuidő biztosan fájó pont lesz, de valamit valamiért...
Tudja valaki, hogy a V12-t és társait milyen kábellel lehet tölteni? Szabvány USB / mini USB? Szeretnék majd egyet fixre beüzemelni a munkahelyemen is, hogy ne legyen gond ha napközben fogy el a kraft.
-
nagyúr
Sziasztok!
Átlagfelhasználó esetén nagy jelentősége van, hogy 512 MB, vagy 1 GB RAM-mal van szerelve egy készülék. Telefonálás, sms, net, mail, navigáció, ezekre lenne használva a készülék. Idáig csak 1 GB-vel szerelt telefonokat nézegettem, de ha nincs túl nagy jelentősége ennek, akkor nagyobb lenne a paletta, amiből szemezgethetnék.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
szpali
addikt
Azért én ezt lehet, hogy megcáfolnám
Nekem a Defy+-ban 512 van, amiből 475 használható, és meg-meg tud akadni 1-1 task váltásnál.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
sasa311
veterán
Szerintem még átlagon felül is bőven elég.
Én még nem tudtam az enyémet úgy hajtani, hogy ne legyen min. 200 mb szabad memória, pedig volt, hogy telepítettem és közben baszogattam a telefonon az SW-t egyszerre
Szvsz bőségesen elég mindenre az 512 ram.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
osztraksajt
őstag
Nekem is levámkezelt a státusza.
Ez nem valami jó hír, mert a tapasztalatok alapján jellemző hogy 3-6 napot is ülnek a csomagokon, igencsak kicsik lehetnek ezek ha ennyi időre akadt csak fenn a vámon...
-
smilecat
aktív tag
válasz osztraksajt #7747 üzenetére
nekem az előzőnél sem ücsörögtek rajta... egy nap vámügyintézés, másnap nálam volt a teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest