- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello
Ez jo vetel? amoi a928w. most egy iocean x7-em van (1/4).
Vagy esetleg ez: zte v5.most nezem ez nem fullhd Vagy ennyiert lehet jobbat talalni ami fullhd es 2gb ramos?[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
vapega
tag
válasz maross #75555 üzenetére
Itt a ZTE 10$-al rövidebb. Az üzletről eddig jó a vélemény.
Ja látom közben kihúztad a zte-t
[ Szerkesztve ]
MI 10T
-
válasz vapega #75556 üzenetére
Koszi. Kihuztam, de jo hogy irtal, nem ismertem ezt az oldalt, mindjart atturom. Mi az aktualis bestbuy 2gb-s mobilok kozul? Az se baj ha octacore.
es meg egy kerdes, egy ilyen Qualcomm Snapdragon MSM8928 Quad Core 1.6GHz / Adreno 305 megeszi reggelire az mtk6592-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Malamute
tag
Sziasztok!
35K-t megér egy Newman N2?
Újszerű állapotban van, csak tesztelve volt az eladó szerint.Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
-
LantosBerry8
senior tag
Tudom, hogy a két telefon nem 1 kategória, de ha választani kellene a 2 közül, melyiket válasszam?
- Jiayu G4S 2/16
- Xiaomi Hongmi 1Smelyikkel járnék jobban? (minimum 2 évre tervezem valamelyikkel)
-
gipsztigris
addikt
válasz LantosBerry8 #75565 üzenetére
Ha nekem kellene választani akkor egyértelmű, hogy a Hongmi.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
LantosBerry8
senior tag
válasz gipsztigris #75566 üzenetére
milyen érveid vannak mellette?
-
klogw
aktív tag
válasz LantosBerry8 #75567 üzenetére
Ha bele lehet szólni: összminőségében jobb.
-
veterán
Ha az akku, kompakt méret és a kihangosításkor nagy hangerő fontosabb, akkor G4s.
Ha kiforrottabb szoftver, megbízható háttér, akkor Hongmi.GPS-ben jobb a hongmi, mint általában a Jiayu-k (az épp most általam használt G4c is gyenge GPS-ben, de ez a legtöbbre igaz volt a gyártótól), kamerában egyaránt jók.
Az 1GB vs 2BG illetve quad core vs octa core témában megvan a magam véleménye, ami szerint ez nem egy a hétköznapi használatot befolyásoló tényező, de én nem játszom RAM-ot zabáló játékokkal. Így az 1GB RAM az opera miniben 15-20 megnyitott oldallal, sok futó programmal (most épp 13) nem írja ki, hogy memóriatakarékosság miatt nincs betöltve az oldal. Persze ha valami akármittudomén játék futna, akkor előfordulhatna, de nem vagyok már gyerek."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
blade4
aktív tag
Esetleg valakinek nem akadna egy ISA A19 tipusú telefonhoz egy recoverys mentése?
-
gipsztigris
addikt
válasz LantosBerry8 #75567 üzenetére
Ahogy látom Fatelles kolléga már elmondta a lényeget. Korrekt összefoglaló.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Indy1
tag
Szerintem Hongmi 1S
*Kamera jobb
*GPS jobb (sokkal)
*Gyartoi frissitesek havonta
*Olcsobb[ Szerkesztve ]
-
LantosBerry8
senior tag
egy kis finomság:
nézd meg[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
válasz LantosBerry8 #75575 üzenetére
Nem dual sim
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
citkar
addikt
Hát nem olcsó jószág...persze kérdés mihez viszonyítod
-
-Faceless-
őstag
Az intellel már ne igen számolj, az egyetlen gyártó, akivel szerződést kötöttek is elpártolt tőle. A zenphone sorozattal akartak belépni az Eu-ba, és az oroszokhoz, a jólárazott készülékekkel még sikeresek is lettek volna, nagyon sokat adtak volna a pénzedért, de tegnap jelentették be a zenphoneok snapdragon változatát most már s200-al, és s400-al lesznek szerelve (legalábbis a 4, és az 5, a 6 valahol eltűnt).
Rajtuk kívül meg van 2 inteles tablet, és kb. ennyi a piacuk. Ettől még lehet, hogy kínában lesz sikerük, de én már nem sok esélyt látok rá.
-
Upo
addikt
válasz maross #75555 üzenetére
A linkedben van a ZTE v5, a képeken ahol hátlap nélkül van ott látszik sim1 és sim2 foglalat. A sim2-ben van is egy tyúklábas kártya. A leírásban 1 sim-et ír. Akkor most 1sim vagy 2sim??
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
veterán
válasz -Faceless- #75579 üzenetére
Ez nagy kár lenne. Már hetek óta várom, hogy kicsit még lejjebb menjen az 5"-es Zenphone ára (a 2GB-os változaté). Szomorú ez a hír.
Upo:
2 SIM-es"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
beg
veterán
válasz szili.tamas1 #75584 üzenetére
Az én epenisem köszöni szépen, jól érzi magát mezei hd-n 5" kijelzőn. Aki ezen pixelt lát, az menjen orvoshoz.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
citkar
addikt
A 24 colos monitoron nagyon jó volt a fullHD, amíg nem szoktam meg a jobb minőséget, most már a 24 colos (fullHD) monitorra, ha ránézek pixelesnek látom.
Persze 5 colon még mindig több, mint jó a HD, de az, hogy zabálja az akkut és nagyobb teljesítményt szükségeltetik hozzá a mai hardware-eken már mindegy, alig van olyan app aminél pont ekkora teljesítménykülönbség-igény fog problémát okozni.Vagyis azt is mondhatnánk az esetek döntő többségében lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
XmoD
senior tag
Hi!
DG150 magyarositasnal elakadtam. Szoval a lenyeg h. Upo kollega leirasaban DOOGEETITANS-DG150-Android4.2.2-2014042 rom szerepel. De az ami telo nalam van azon pedig a rom DOOGEETITANS-DG150-Android4.2.2-20140402, a tarhelyen pedig Doogee-DG150-20140422 ez van. Merjek nekiugrani vagy inkabb ne ?
-
nagyúr
Hazudik aki azt mondja hogy nincs különbség 5"-on a HD és a fullHD között. Vagy ha nem akkor forduljon szemészhez ettől függetlenül szerintem is elég a HD, de sokkal szebb egy fHD.
-
Nezd, van akinek eleg a 24fps, es boldogan jatszik, en 30 alatt inkabb gyakorlatilag leveszem nullara a grafikat/kikapcsolom a jatekot. Volt hd es fullhd telefonom is, tudom mirol beszelek. Ha te nem latsz kulonbseget, es hd-n ugyanolyan vidaman hasznalod a bongeszot mint fullhdn, csak azt tudom mondani, hogy jo neked, mert eleg a olcsobb telefon.
Falnak tudok menni hogy mindig ez a tema hogy miaf*nak 24fps nel tobb szamitogepen "merafilmisannyivalmegy", meg hd felbontasnal minek jobbat telon, es aki jobbat akar az gyoker/gazdag/idiota/epenisfetisiszta.
[ Szerkesztve ]
-
csiga25
csendes tag
Egyre több dual simes be és simába is látom ezt a konfigot
CPU MTK6582, Cortex A7 quad core, 1.3GHz; GPU: Mali-400
van ahol 1,2 GHz-es...
Kérdésem hogy mennyire energiafelhasználóbarát ez a konfig? Annyit sejtek hogy nem annyira erőbajnok. -
törölt tag
ez már egy klón?
az eredeti 5.5 colos. -
citkar
addikt
válasz csiga25 #75596 üzenetére
Nem fogyaszt sokat, barátságos, az árához viszonyítva, mondjuk 150 dollárnál többet nem (vagy már annyit se) adnék érte, de sokaknak elegendő a teljesítménye. Ha nem játszol, nem hiszem, hogy érdemes erősebbet venned.
#75597) james17408 :
Az árából ítélve Originál, ahogy írták.(#75600) james17408:
Elírás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lesz Stalker 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik