- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egérpad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
No azt csiripelik a madárkák hogy juniusban jöhet az első kínai hexa LTE-vel, ráadásul nem full noname hanem iNew, erre beleronditanak a sztoriba egy lopott designnal
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
nagyúr
válasz milordatya #75154 üzenetére
A Rom toolbox-ot nem ismerem, így nem tudom, hogy az okozhatott-e gondot vagy sem. (Régebben volt róla szó, hogy a ROM manager - tudom, ez nem az - okozhatott gondot MTK platformon.)
Ami a build.prop visszaállítását illeti, fontos volna tudni, hogy hogyan csináltad, a jogosultságok beállítása megfelelő-e, és valóban csak annyi a különbség a két build.prop között, amit tesód módosított.
A recovery amiről írsz, az a gyári recovery (bizonyára 3e jelölésű).
Ott nem biztos, hogy a power az enter, lehet a hangerő fel is, és pl. a home gomb is. Ez attól függ, hogyan csinálta meg a gyártó.
Ezt jó eséllyel le lehet cserélni, akár MTKDroidTools-zal is - mivel van adb elérésed, és root jogosultság.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Na ilyet sem hallottam még, az Ahappydeal nevet változtatott, itt in stock: Doogee DG550 -
485
aktív tag
sziasztok, visszaküldtem Pandának egy telefont, mert kb 1 hét után nem töltött. most rákérdeztem, hogy áll a dolog, azt válaszolták, hogy:
we just get some information about your device sku50546.
your device need to replace a new Vice-plate end plug ,but they said it is beyond the scope of maintenance for free
they could only repair without replacing any repair parts
you have to pay $18 for replacing a new Vice-plate end plug.
and you can pay in our paypal account pandawill.com@gmail.com .
after you pay , please tell us the transaction ID ,
then we will inform the factory repair your device quickly
thank you for your understandingmi lehet az a Vice-plate és miért nem garis?
-
nagyúr
Ez azért lehet, mert megvizsgálták, és azt találták megállapítani, hogy az alaplapon az usb csati nincs a helyét, és gondolom fizikailag vissza kell forrasztani.
Lehet, hogy elengedett a forrasztás? Fizikai sérülésnek számít, így nem garanciális hibáról van szó.Ezért 18$-t kérnek a javításért. Ha azt rendezed, akkor írnak a gyárnak, hogy javítsák meg.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
485
aktív tag
válasz cappa72 #75206 üzenetére
ez érdekes, mert a telefon sértetlen volt, nem ejtettük le, nem csaptuk semminek. kb 4x lett feltöltve. nem érzem azt, hogy a mi hibánk. és ez azért kellemetlen, mert a telefon áfával együtt 22ezer volt. most kiküldtem +3ezer, ha kifizetem +4 ezer. majdnem 30nál vagyok. eléggé csalódott vagyok, pláne a gyökér pandawillben csalódtam. eddig két rendelésem volt tőlük, mindkettőnél 2-4 hétig könyörögtem, hogy postázzák. most meg ez. durva. megyek a fogyasztóvédelemhez azért köszi.
klogw : azért megpróbálom a refundot.
[ Szerkesztve ]
-
esztam
csendes tag
Nem tudom ki mennyire használta a Singapore Post app-ját, amivel lehet tracking numberre is keresni, valamint meg is jegyzi azt. Eddig elég lassú volt, viszont ma jött ki rá egy frissítés, amivel szerintem már elég vállalható, és még olyan opció is van, hogy értesítsen, ha valami történt a csomagoddal. Egyszerre több TN-t is tud kezelni.
[SingPost App]szerk: inkább kicseréltem a képet linkre..
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz esztam #75210 üzenetére
Ez mondjuk pont nem az a topic.
Egyébként a trackitonline.ru-ra, ha beregisztrálsz e-mail címmel, akkor fel tudsz vinni akármennyi TN-t és amikor ezek státusza változik, automatikusan küld a rendszer egy mailt. Szerintem ez jobb megoldás, nem kell hozzá semmiféle app..
-
Komplikato
veterán
válasz cappa72 #75206 üzenetére
Azért telefonszervizben az USB csatlakozót megvizsgálják, mert ha elengedi a forrasztás, akkor nyilván nem deformálódott semmi, de ha ki lett tépve, akkor meg igen. És ugye az előző meghibásodás sokkal ritkább ...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
beg
veterán
Előttem a kép, ahogy két goromba fogyvédős felül a
malévizésólyomvagyis repülőre, majd shenzenben egy jófajta szusi elfogyasztása után jól odamennek a Pandawillhez és felvezetik a problémádat.
Ejj de kemény csata lesz.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
RVR400
veterán
válasz Komplikato #75212 üzenetére
Konkrétan volt nálam egy tablet, amin izomból be lett nyomva az aljzat. Egészen addig én is azt hittem, hogy nem lehet deformálódás nélkül egy ilyen műveletet végrehajtani. Szétszedtem, visszaforrasztottam, mintha új lenne.
-
tolvaj!
őstag
válasz aytukabozs #75218 üzenetére
ahogy szusi is, de valahogy a balatoni halakból nem ugyanaz
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
gyuszito
senior tag
válasz tolvaj! #75219 üzenetére
Igaz, a radioaktív Fukushima-i vérpontyból finomabb
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Laza...
addikt
- Apa, vegyél nekem egy légyszi hightech, 3G-s, USB-s, bluetooth-os, 20 gigás HD-vel és integrált kamerával rendelkező okostelót, amivel Mp3-at, PDF-et és java appokat lehet letölteni?
- Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?Never give up!
-
sajtjani
tag
válasz ejnyebejnye #75220 üzenetére
Nem vagyok képben hogy a Tinydeal mennyire kamuzik készlet ügyben.
Laza.... : Ez télleg laza volt
Ez hogyan szedett össze 35 ezer feletti tutu pontot FHD-vel? CHUWI VX3
Ezen a videon 3;24-nél még csak 28083, de amikor át vált a kezelő ranking-ba akkor már 35083. Hogy lehetséges ez?[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
tanácsot kérnék :manapság mit ajánlanátok ebben a kategóriában
ami fontos/abb/ lenne elfogadható optika/kamera ,jó akku,szép kijelzővel 5" környékén
P780 van kinézve eddig ,de ha javasoltok jobbat megköszönném************* censored
-
dlaj
őstag
Szerintetek tölthetem a kínai telefonom samu galaxy tabhoz adott töltővel? Elvileg a feszültség ugyanakkora, viszont az áramerősség a többszöröse. Nem fog tönkremenni a telefonom?
-
Dominó85
addikt
Lenovo S660, S860-at is érdemes megtekinteni szerintem. Utóbbi lehet már túl nagy.
dlaj
Nem fog tönkre menni, mivel a telefon microUSB aljzata xy nagyságú áramot (A) képes felvenni. Hiába tolja neki a töltő, ha a telefon csak (hasamra ütök) 700-750mA-t képes felvenni óránként, akkor annyit is fog felvenni.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Cyborg #75230 üzenetére
Ne legyen igazam, de kicsit gyanús nekem ez a hirtelen Thl és ultra nagy aksik. Először jön a 4000, majd a 4400 és végül az 5000mAh aksis telójuk. Na hiszi a piszi. Főleg úgy hogy mind a háromnak azonos a kasznija... Én óvatosságra intek mindenkit.
* Péter - 06302461862 *
-
dlaj
őstag
batanyo, Laza.., Dominó85 köszönöm a segítő válaszokat.
-
gipsztigris
addikt
Nyugodtan! Tegyél fel egy Elixir2 appot és meg tudod nézni, hogy pontosan hány mA-t vesz fel a készülék.
A névleges áramfelvételt csupán pár másodpercig veszi fel a készülék, utána visszaesik a töltőáram, majd a terhelés, proci hőmérséklet, stb. függvényében változik a töltőáram mértéke.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
prodata2
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne (MIJUE) M10 5.0" telefonnal kapcsolatban, ezt a márkát nem ismerem annyira valakinek véleménye esetleg tapasztalata van azt szívesen meghallgatom. Esetleg ajánlani tudna másik telefont ebben az árban és tudásban azt megköszönném
-
aytukabozs
addikt
válasz Dominó85 #75231 üzenetére
Nem lesz (már igazad úgyértem ).
Olvass utána a szilícium anód akkumulátoroknak (az 5000-ben már az van).(#75234) prodata2
Bár én sem ismerem de szerintem válassz más márkát (ismertebbet), pont a napokban érdeklődött valaki a kistesóról (M7), és arra jutott hogy gyakorlatilag nincs hozzá semmi (se gyári, se közösségi támogatás, se romok, se semmi)
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz aytukabozs #75235 üzenetére
Ebben az esetben üdvözölendő a Thl lépése és jó ha nincs igazam. 4000-es újféle aksit a Hongmiba is de rögtön...
* Péter - 06302461862 *
-
Zeki
nagyúr
Aki sok telót tesztelt, attól kérdezném, melyiknek a legjobb a térereje, vagyis a beépített antennája?
-
aytukabozs
addikt
Anyám, jön a candy pink, és a limonádé színű hongmi,
ez olyan cukker hogy mingyárt öngyi leszek!És ahogy látom mindkét HW változatban
(#75236) Dominó85
Jaja, ez volt az első gondolatom nekem is hogy elterjedhetne a régi telefonok akksijaináll akár origi, akár utángyártott változatban. Vagyunk páran akik szeretik a telójukat csak az aksival nincsenek kibékülve...[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #75239 üzenetére
[sry, francos szerk. idő]
-
terra052
őstag
-
klogw
aktív tag
válasz aytukabozs #75235 üzenetére
Vajon passzolna-e a 5000es akksija a 4400ba? A FHD-nak sok értelme nincs (az, hogy van benne OTG, NFC meg Sony kamera az viszont tetszik).
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #75240 üzenetére
Pfőjj, erre mást nemtudok mondani. Kérem kapcsojja ki
Never give up!
-
MODERÁTOR
Csajoknak úgy látom, elég a 4*1,3 MHz -MTK-verza.
Mármint arra utalok, hogy a Hongmi alapból 4*1,5 MHz, ugye.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
beg
veterán
Sőőőőőőőőn, ahogy a művelt német mondaná.
Gyereknek, asszonynak tuti nyerő. 4x1,3 meg elég a csiti-csetinek meg a közösségi nyalókavadászatnak.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
virkir
veterán
válasz Viktor0610 #75244 üzenetére
Látszik nincs nagyon nőnemű a környezetedben.
Az átlag hárommal kezdődő személyi számúaknál első és mindent eldöntő vásárlási opció a külső.
Pl. nálunk a nagypulya úgy keres telefont, hogy legyen micimackós tok hozzá a zasszony meg még mindig nem akar megválni a hej720-tól mert az olyan kis cuki.
Én meg tenyereimbe temetem az arcom ha feljön a téma.más
Láttam, hogy itt az antelife nem igaz számít kedvelt bótnak.
Mi az oka?
Mert éppen azon nézegetek mivel van spanyol lerakatuk meg ilyen eksünök vannak például.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MODERÁTOR
-
iMaverick
addikt
válasz virkir #75247 üzenetére
Nálunk a nővérem, meg az unokahúgom ilyen: ész nélkül berombolnak a Telenor-hoz, hogy mutassanak okostelókat... Aztán megveszik, ami belefér a büdzsébe, + tetszik is nekik. Aztán 2 nappal később csörög a telefonom, hogy sz@r az új teló, nem lehet rá, csak 2-3 játékot telepíteni és különben is f@s.
Aztán elkérem a telefon pontos típusát, rákeresek és mit ad a Jehova? Pl. itt a Mobilarénán is volt teszt erről az legutolsó Huawei telefonról: drágán-f@s. Illetve egész pontosan egy zsákf@s.
Meg is dicsértem őket. (Köszönjük Emese? )
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest