- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Feiteng H9500 telefonra akarok mások romot tenni és előtte akarok egy mentést készíteni. A telefon rootolva van. Milyen módszerrel tudom elvégezni a legkönnyebben a mentést?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Van itt valakinek THL T100 as teloja?Lenne pàr kèrdèsem.Köszi.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
aytukabozs
addikt
válasz Steelheart2 #60554 üzenetére
úgy fest van.
be vagy oltva kereső ellen?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Steelheart2
őstag
válasz aytukabozs #60555 üzenetére
Köszi szépen.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Gaabe
tag
A teljes backup a gyári romról mennyidőt vesz igénybe? Csak, hogy nagyjából mire számítsak, órák vagy rövidebb? Van különbség időben/adatban, hogy az sp readbackkel vagy a droidtoolssal mentek? Sp readback is elmenti az nvramot? Inew v3 romfrissítésnél a chinaphonearenan lévő romokban benne van a preloader is, amit végül Raulicio kolléga sikeresen flashelt, de én is fosok tőle, nem lehet azt kihagyni?
-
nagyúr
Az MTKDroidTools igen jó.
Bár a chache és data partíciókat nem mentik kompletten.A legteljesebb mentés az SP flashtool-lal készül, azonban a preloader-t manuálisan kell átlalakítani.
Preloader-átalakítási szempontból viszont az MTKDroidtools előnyös, mert a a konvertálás (előkészítés) során megteszi eme szívességet - kivéve, ha flashtool-os preloader-t szeretnénk megetetni vele...
Root-olt telefonnál még a dd mentés jöhet szóba, adb-n keresztül parancssoros verzió. Gyors, hatékony. Okoztam már meglepetést ezzel néhányaknak.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
fil
őstag
Némileg off ,de én azt kérdezném ,hogy egy clear cacher+dalvik+data az egyenértékű egy factory reset-el?
-
Cpt. Flint
tag
válasz svgyula #60537 üzenetére
Mindenkitől elnézést, nagyon OFF leszek!
"Nálunk mindenki hasra esik és leborul, ha meghall egy külföldit beszélni és úgy néz rá mint az istenekre"
Szerintem meg (szolgáltatónál, boltban, v. vidéken bárhol) inkább a nyomorult műveletlen külföldi néz rád úgy, mint az istenre, ha beszéled valamelyest a nyelvét. Szvsz marhára káros a magyar nyelv mindenek feletti istenítésével további támogatást adni azoknak, akik amúgy sem hajlandók megtanulni semennyire sem "idegenül".A másik: egyáltalán nem akarnék ebből személyeskedést, meg sértődést, de nagyon megütköztem azon a kijelentéseden, hogy szerinted "sokan" (külföldiek, konkrétan említve: németek) milyen szinten (nem) beszélik az anyanyelvüket...
Ezzel két bajom van:
1. Mondhatsz te bármit (főleg úgy, hogy - gondolom - nem vagy nyelvész), ők a saját anyanyelvüket beszélik, valszleg anyanyelvi szinten (hacsak nem török vendégmunkásokkal volt alkalmad csevegni), azaz egészen biztosan "jobban", mint te. Az, hogy milyen szavakat és szerkezeteket használnak, milyen nyelvjárást, szlenget, tájszólást beszélnek (és hogy te azt milyennek érzed az általad tanult "hochdeutsch"-hoz képest, illetve egyáltalán mennyire érted meg), egy más kérdés. A mai nyelvtudományban tudtommal egyre erősebben képviselt az a nézet, hogy anyanyelvi beszélő igazából nem beszélhet "rosszul". Akárhogy is beszél, az az anyanyelve része, változata, oldalhajtása; és nem valamilyen hibás, értéktelen(ebb) nyelvhasználat. A nyelvművelők diktatúrájának lassan bealkonyul (remélhetőleg).
2. Emellett, ha neked az az elved, hogy márpedig az irodalmi nyelvezet és az akadémiai helyesírási szabályzat a mindenkor mérvadó, akkor - már meg ne haragudj - kissé saját magad ellen is beszélsz; ugyanis ha megnézetnénk egy általános iskolai tanítónénivel a hozzászólásaidat, akkor bizony jócskán találna benne pirosoznivalót.peace
[ Szerkesztve ]
-
Gaabe
tag
válasz cappa72 #60560 üzenetére
Tulajdonképpen nekem a data és a cache annyira nem lényeges mert ha megérkezik végre a telefon (inewv3) a szűz gyári rom lementésével akarom kezdeni és az újabb romot akarnám rátenni.
Arra lennék kíváncsi, hogy amit kiolvas a flashtool preloadert és ami a romfrissítésben van az ugyanazt tartalmazza e? Elvileg gondolom ugyanannak kéne lenni, ha így van talán nem kellene annyira fosnom a romfrissítéstől. Raulício kolléga csak a preloader bepipálásával tudott romot frissíteni mert leírása szerint se downloadban se firmware upgradeben nem idult el a rom telepítés.
Gondolom az volna a tuti,ha a kiolvasott preloadert raknám bele a romfrissítésbe, de lehet hogy akkor a scattert is át kellene alakítani ahhoz mérten, meg még lehet mást is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz RVR400 #60565 üzenetére
Igen tudom hogy igy is lehet, nekem azonban jobb a kulon szakaszonkenti mentes mert akkor abba rogton bele tudok nezni. Pl. system, data es egyeb particiok eseten.
Ja es meg annyi elony , hogy a preloader kivetelevel azonnal visszaflesselheto, nem kell konvertalni.
A preloadert meg kezzel szoktam eheto formara gyurni. (Blade supernel ki is probaltam. , meg mindig mukodik)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
west76
aktív tag
Esetleg valaki tudna ajánlani ZTE v889s-hez valami letisztult, jól használható ROM-t? Párom telóját most telepíteném újra. A gyári multilang rom megvan, ha esetleg attól eltérő lenne valakinek, azt keresném... Előre is kösz
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőben:
-Jelenleg egy privát és egy céges telefonom van és szeretném kiváltani őket és egy jó dual sim-es készülékkel.A privát telóm egy Motorola Defy aminek a tudásával, strapabíróságával és főleg a méretével nagyon meg vagyok elégedve.
Ennek fényében tudnátok ajánlani v.mi tuti 2Sim-es készüléket Nekem???
Köszi.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
mrkatona
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kiküldeni a Vowney V5 telefonom képét egy Samsung tv-re valami wifi-s alkalmazás segítségével? A tv-t hálókábellel össze tudom kötni a routerrel. Már csak valami alkalmazás kéne, ha egyáltalán meg lehet ezt oldani így. -
mrkatona
tag
válasz bodnarzoltan #60571 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni ezeket. Most találtam még egyet iMediaAllshare personal, a playen fent van.
-
west76
aktív tag
-
Flexy90
senior tag
válasz mrkatona #60570 üzenetére
Ezt így ebben a formában nem tudod megoldani. Erre jó a miracrast, viszont ehhez kell egy céleszköz amit a TV-re kötsz. (lényegében egy hdmi csatlakozós wifi eszköz).
Viszont amit meg tudsz csinálni a jelenlegi felállásban, az a videók, képek, zenék lejátszása a tévén. Ez a DLNA, ami egy streaming szolgáltatás. Erre van pár alkalmazás a Play-en.
Én a laptopomon használom a DLNA-t, letöltök egy filmet, a tévén meg megnézem, másolgatás és vezetékek nélkül. Erre a Serviio-t használom.
Xiaomi Fan
-
mrkatona
tag
Köszi a segítséget! Akkor hogy a tv-n játszak a telefonról kell egy plusz hardver, de a média streamhez elég egy alkalmazás.
-
myk74
senior tag
Ez kb :Vertis
45k-ért milyen vétel szerintetek?Nincs kéz Nincs csoki!
-
CSAVI38
tag
Zopo ZP998
zopomobileshop-ról rendeltem. Durva, de hétfőn rendelte meg a sogorom és pénteken már meg is kaptam az eu-s raktárukból. Persze így alapból magasabb volt az ára, viszont se áfa se más pluszköltség nem volt, így összességében szerintem ugyaott voltam mintha Kínából rendelném, de sokkal gyorsabban megjött és elméletileg garancia esetén is ide eu-ba kell küldeni.
A telefonról:
Pozitív:
- Én fehéret rendeltem és szerintem bazi szép, simán hasonló kivitelben, mint samsung note 3 (volt az s a kezemben, mert eredetileg azt akartam venni, csak nagyon nem bírtam megbarátkozni az árával Nagyon egyben van, nem recseg, jó kézbe fogni stb.
- nagyon szép a kijelző és nagyon jó a fényereje, szinte állandóan min szinten van. Alapból van rajta gyári védőfolia, de adtak hozzá még egy tartalékot is. A gyári eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, mondjuk ez engem nem zavar.
- van gesture vezérlés és működik is.
- gyári felület egész jól néz ki, huawei utánzatnak tűnik, legalábbis szerintem arra hasonlít.
- nagyon gyors a telefon, minden váltás gyorsan megy, nem akadozik, nem lagol., böngésző, játékok, film hasítanak.
- teljesen magyarra állítva jött már meg hozzám, gondolom mivel tudták, hogy ide jön már küldéskor beállították, persze néhol van még angol felirat, de nem zavaró
- gps gyorsan jelet talált és meg is tartotta, nem ugrál. remélem nem lesz vele olyan kavarás mint a 4 magos mtk-kal.
- hangszóró és mikrofon szerintem elég jó, hangszóró megfelelően hangos, telefonálás közben jól hallanak nem torzít és én is jól hallom torzítás nélkül a másikat.negatív:
- a nagy nyomkodások közepette egyszer már sikerült lefagyasztanibár nem tudom mivel.
- fényképezőgép a szokásos kínai, szerintem elég gyenge bár nem vagyok fényképfétises, de nem egy nokia videó kifejezetten festményszerű, 14 mpix csak 4:3 felbontásban van, szélesvásznúban viszont csak 9,5 mpix azaz levágja tetejét alját, fényképnél is, de amire nekem kell arra jó.
- nem tudom mennyit bír a aksi, de elég soványnak tűnik 2500mah ekkor képernyőhöz és procihoz, szerintem ez lehet a gyenge pontja, de majd meglátjuk, remélem 1 napot azért kibír alaphasználattal. Játék és internetezés szerintem max pár óra lehet ilyen akksival
- észrevettem, hogyha kirakok gyorshívó widgetet a főképernyőre, akkor bármilyen új program installálásakor az eltűnik, nem tudom miért, de ezt csak ezzel a widgettel csinálja a többi jól működik[ Szerkesztve ]
-
myk74
senior tag
Ott ahol kisspista neked válaszolt.
Vertis 01 fórum 909-es hsz.Nincs kéz Nincs csoki!
-
balazs.b9311
tag
Hello!Valakinek van tapasztalata Huawei Ascend G610S-el kapcsolatban?
Vagy 200dolcsiig melyik lenne a legjobb választás?"LG G2 White & Moto G Black"
-
őstag
A zte geek v975-ön vajon fut a 3 betűs primo? Ugye ez a készülék inteles. Valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata? Vagy inkább maradjak az ARM nál?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
nbukta77
addikt
En egy atab5 quad- ra ruhaztam be. Nagyon jo minosegu es nagyon elegedett vagyok vele pedig nem az elso kinai telom. Sot felsokategorias android utan is nagyon minoseginek hat. Eddig tokeletesen muzsikal.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
őstag
Jiayu G3T ről mi a véleményetek? Van róla egy logout cikk, a tesztelő elégedett, de páran lehúzták igen gázos hibákkal, burkolatleválás töltő elfüstölés. Ez is egy jó ár / érték arányú cucc elvileg.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
törölt tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Nézegetek már régóta androidos telefonokat.És az lenne a kérdésem,hogy tudnátok nekem ajánlani olyan 46ezer FT-ig androidos telefonokat.A válaszokat előre is köszönöm. Sokat segítenétek.
-
raulicio
senior tag
válasz CoolBoy323 #60553 üzenetére
"majd ha kezedben lesz a bizonyíték..."
Addig meg teljesen felesleges károgsz itt minden alap nélkül.
-
gyűrű
addikt
válasz aytukabozs #60548 üzenetére
Azt hittem a .lv végződés az litván...
-
CSAVI38
tag
válasz balazs1022 #60584 üzenetére
Nem tudom, talán később, így 1 nap után még nem sokat tudnék írni.
Újabb pozitívum. Wifi nagyon jó benne, családban lévő telefonokhoz (samsung, htc,) illetve note, asus tablethez képest vagy másfélszer erősebb, ahol többi már nem látja ott ezen még mindig 3 vonásnyi jel van.
Ez az első cucc ami a legdurvább mkv filmemet is lejátsza aadás nélkül wifin keresztül NAS-ról. A többi még a router mellett ülve sem bírta ezt megcsinálni. -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Egy kép az akkumulátor idő témához 2014.01.26.án töltöttem! DE a telóm minden este 22.30-06.30-ig pihen.
Sajna nem fér ki egy képre az összes alkalmazás listája.......[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Joshi
titán
válasz svgyula #60596 üzenetére
Egy kis off, ha gyári érintetlen rendszerről van szó akkor még egy S3 is lehet jó.
-
paolinho
őstag
válasz CoolBoy323 #60553 üzenetére
Hát ezzel a válasszal tényleg nem sokat segítettél...pedig jó lett volna, és az ideje is itt lenne. Szerintem fateless nem bántott csak, csak érdeklődött normális hangnemben. Egyébként ha nincs konkrét okod, nem korrekt akár személyt, akár céget sározni, de ez csak egy magánvélemény.
-
Joshi
titán
válasz balazs1022 #60598 üzenetére
Csak nálad a kijelző nem is ment, úgy könnyű.
Egyébként az óriási segítség nyújtást követően amit itt kaptam a fórumon végül is megvettem az LG E455-öt, na ennél nem hinném hogy gond lesz az akksi idővel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest