Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CSAVI38

    tag

    Zopo ZP998

    zopomobileshop-ról rendeltem. Durva, de hétfőn rendelte meg a sogorom és pénteken már meg is kaptam az eu-s raktárukból. Persze így alapból magasabb volt az ára, viszont se áfa se más pluszköltség nem volt, így összességében szerintem ugyaott voltam mintha Kínából rendelném, de sokkal gyorsabban megjött és elméletileg garancia esetén is ide eu-ba kell küldeni.

    A telefonról:
    Pozitív:
    - Én fehéret rendeltem és szerintem bazi szép, simán hasonló kivitelben, mint samsung note 3 (volt az s a kezemben, mert eredetileg azt akartam venni, csak nagyon nem bírtam megbarátkozni az árával:) Nagyon egyben van, nem recseg, jó kézbe fogni stb.
    - nagyon szép a kijelző és nagyon jó a fényereje, szinte állandóan min szinten van. Alapból van rajta gyári védőfolia, de adtak hozzá még egy tartalékot is. A gyári eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, mondjuk ez engem nem zavar.
    - van gesture vezérlés és működik is.
    - gyári felület egész jól néz ki, huawei utánzatnak tűnik, legalábbis szerintem arra hasonlít.
    - nagyon gyors a telefon, minden váltás gyorsan megy, nem akadozik, nem lagol., böngésző, játékok, film hasítanak.
    - teljesen magyarra állítva jött már meg hozzám, gondolom mivel tudták, hogy ide jön már küldéskor beállították, persze néhol van még angol felirat, de nem zavaró
    - gps gyorsan jelet talált és meg is tartotta, nem ugrál. remélem nem lesz vele olyan kavarás mint a 4 magos mtk-kal.
    - hangszóró és mikrofon szerintem elég jó, hangszóró megfelelően hangos, telefonálás közben jól hallanak nem torzít és én is jól hallom torzítás nélkül a másikat.

    negatív:
    - a nagy nyomkodások közepette egyszer már sikerült lefagyasztani:)bár nem tudom mivel.
    - fényképezőgép a szokásos kínai, szerintem elég gyenge bár nem vagyok fényképfétises, de nem egy nokia:) videó kifejezetten festményszerű, 14 mpix csak 4:3 felbontásban van, szélesvásznúban viszont csak 9,5 mpix azaz levágja tetejét alját, fényképnél is, de amire nekem kell arra jó.
    - nem tudom mennyit bír a aksi, de elég soványnak tűnik 2500mah ekkor képernyőhöz és procihoz, szerintem ez lehet a gyenge pontja, de majd meglátjuk, remélem 1 napot azért kibír alaphasználattal. Játék és internetezés szerintem max pár óra lehet ilyen akksival
    - észrevettem, hogyha kirakok gyorshívó widgetet a főképernyőre, akkor bármilyen új program installálásakor az eltűnik, nem tudom miért, de ezt csak ezzel a widgettel csinálja a többi jól működik

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák