- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz ekrisztian #59902 üzenetére
Ezzel nincs gond, amíg véletlenül nem megy gallyra a SIM-kártyád, és emiatt még telót is kell cserélni.
(#59906) vampire17: A linken, amit adtam, a német raktár készlete van, ha jól megnézed.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz RVR400 #59889 üzenetére
Mit gondoltok MINDEN rendelt termek eloszor a raktarukba megy, vagy van ami direktbe kinabol jon? Ha igen, szerintetek ez hol van feltuntetve? Mert a telefonok mellet most ott a szoveg, h a kinai ujev miatt kesnek a szallitasok, de ez a nemet lerakatot nem erinti...
Ha van kulonbseg, akkor hol lehet feltuntetve h mi hol van?
Szerk: OK kozben megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Malamute
tag
válasz aytukabozs #59904 üzenetére
köszi
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
RVR400
veterán
35 nap készenlét, 18 óra beszélgetés, 14 óra böngészés. Én meg a királyfival beszélgettem a kapuban az előbb.
-
EG0
aktív tag
válasz Fater38 #59893 üzenetére
..én meg pont csak alacsony árú (70-140 USD) telefont vennék Kínából, mert 170-180 dollár + ÁFA környékén már elérhető itt Európában a Motorola Moto G, ami a 2 SIM-et leszámítva a SW támogatás, a minőség és a garancia miatt nagyrészt értelmetlenné teszi a kínai rendelést.
(Nyilván sok kivétel van, pl. akinek 2 SIM kell; vagy nagyobb kijelző kell - annak érkezik a Wayteq/Cube Talk; akinek MIUI kell, az is maradjon Hongmi-nál, akinek valamiért fontos a 8 mag és nincs pénze HTC/Samsung csúcsmodellekre, annak is marad a kínai rendelés. Esetleg nem szereti, ha szembejön vele a telefonja, mert forgalmazzák itthon is.)AllView telefont sok éve használtam, még nem is Androidos volt, viszont volt kihúzható TV antennája. :-) Minősége rakás szar volt, tönkre is ment, és nem csak nekem.
Azóta simán lehet, hogy másik kínai gyárral szerződnek vagy ott volt minőségi ugrás, és egy Wayteq-hez, Concorde-hoz hasonló céggé növi ki magát. Nekem a rossz emlékek miatt egyelőre nem játszik. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Nwis86 #59900 üzenetére
Ekkora akksi jellemzo a kategoriaban sajnos. De ez legalabb li-pol.
35k korul szerintem remek vetel.Szepen bealudtal akkor basszus :/ Jozanon?
Amugy ezek a lopas ellenes progik valoban kb semmi vedelmet nem adnak, max elhagyaskor ernek vmit...
Ha a akksit kiveszik, mar cseszheted is. Root joggal kombinalva novelheto a hatasfok, de ha recoverybe belepve kapcsolja be, akkor nincs mit tenniEn kimentem volna a piacra szetnezni, nem sok zopo lehet ott
-
b0bcat
addikt
-
Fater38
tag
Nos én arra értettem ,hogy nem vennék olcsóbb telefont Kínából,hogy annak akinek nincs sok pénze vagy nem akar költeni sokat telefonra,ne keljen aggódnia,a vám,az áfa és úgy általában az egész procedúra miatt.A régi allview telefonokat nem ismerem,a véletlen hozta,hogy most egy ilyen márkájú készülékem van(P5 Quad),de megmondom őszintén az elmúlt fél év alatt semmi negatívumot nem tudok mondani róla.Simán van olyan minőségű mint a "régi" Zopo vagy Huawei telefonjaim.
Nem utolsó sorban két év garanciát adtak rá.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz herdsman12 #59815 üzenetére
Szia!
Itt a hasonmás csak azt kell eldönteni melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás [link]Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
raulicio
senior tag
iNEW V3: kamera teszt by gizchina.com
Nem rossz, nem rossz. Már alig várom, hogy kézhez kapjam! Remélem már csak holnapig kell várni.
"For the $180 there is nothing in the market which can touch the V3 for image quality! In fact the iNew V3 is fast becoming the phone I will recommend to anyone looking for a sub $200 device, it’s even better than the mighty Xiaomi Hongmi!"
[ Szerkesztve ]
-
laslie92
senior tag
sziasztok hogyan tudnám állítani az érintő kijelző érzékenységét? Mert kivállóan működik a telefonom ha felmelegítem hajszárítóval egy kicsit a a kijelzőt amint lehül már megint nem érzékel csak néha!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
svgyula
addikt
válasz laslie92 #59920 üzenetére
Szia! Vedd le a képernyővédő fóliát és próbál úgy. Vagy egyszerűen tartsad a zsebedben kijelzővel befelé Én még nem találkoztam a menüben ilyen állítási lehetőséggel csak az "érintés hossza" választható.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
CoolBoy323
nagyúr
Rendelés leadva a ZP700-ra
-
gipsztigris
addikt
válasz CoolBoy323 #59923 üzenetére
Erre még mi jön rá? Szállítás?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gipsztigris #59925 üzenetére
Semmi!
EU free shipping van!És ha cégre veszed akkor 116 EUR, mert lejön a lett áfa az árból!
-
gipsztigris
addikt
válasz CoolBoy323 #59926 üzenetére
Úgy rendben van az ár is!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
myk74
senior tag
válasz CoolBoy323 #59926 üzenetére
Tehát ha megveszem cég nevére akkor nincsen áfa?Vámosok nem kötnek bele?Így elég jó ár.
[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
gipsztigris
addikt
válasz CoolBoy323 #59929 üzenetére
Majd ha megérkezett, akkor beszéljünk már erről néhány szót PM-ben! Mert lehet, hogy a cégnek ahol dolgozom érdemesebb lesz onnan rendelni telefonokat,mint Galaxy Young-ot bruttó 25 ezerért.
-
hamti2
csendes tag
Sziasztok
Lehet, hogy kicsit Off.
Olyan Androidos alkalmazást keresek , ami az autó rádiójára adja át az Igo hangját navigálás közben .
Létezik ilyen ?Előre is kösz
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gipsztigris #59930 üzenetére
Remélem jövő héten már megkapom, és majd dobok egy privit
Azt a kis szutykot még 5ért sem venném meg@hamti2: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
DE! ehhez kell a telefonban egy FM transzmitternek lennie, vagy külön kell venned! És azzal megoldható, akár zene, beszélgetés kiküldése is! És app nem kell hozzá! -
janaman01
addikt
-
Baritone
tag
Van valakinek tapasztalata az Ulephone nevezetű márkáról? van egy 8magos készülékük, ami a leírás, és a videó alapján nagyon bestbuy: íme
-
MZsoltee
veterán
Eldőlt Concorde 5000 49.990ért.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
huan
őstag
A Lenovo a760 jelenleg jó ár-értékűnek számít?
-
dpit9
csendes tag
Hello!
Sokat emlegettem már az inew v3 at amit pandawillről rendeltem.
Ma kaptam reggel egy emailt hogy nincs raktáron,vagy válasszak másikat,vagy várjak türelemmel.
Alig 10 perce jött egy másik mail hogy singposttal érkezik 15-25 munkanapon belül...
Akkor most mire számíthatok? -
Nwis86
aktív tag
válasz CoolBoy323 #59913 üzenetére
Nem ép józanon csoda hogy nem egyenesen a detoxba vittek... délután 6kor indultunk haverokkal kocsma túrára, reggel 5:20 kor van emlékem hogy 1 buszmegállóba állok és a telon néztem a menetrendet mert nem volt kiírva, de hogy hogyan kerültem oda arról semmi emlék jött busz felszálltam, aztán a végállomáson ébresztet a sofőr hogy le kéne szállni... na akkor tűnt fel hogy mindenem eltűnt... Szóval én is hülye voltam, nem kellet volna ennyit inni és a belső zsebeimbe kellet volna rakni a cuccaimat... drága lecke volt! De külön poén hogy előtte haver lakásavatója után hazafelé összetörtem a telot szintén hasonló állapotba... vettem új kijelzőt 24 000ft -ért amit a lopás előtti napokba jött meg és cseréltem ki... Viszont a csavarokat nem raktam vissza mert sietem munkába, szóval csak össze van pattintva a teló 1 csavar sincs benne, nem járt jól vele aki elvitte... viszont így nézve kb 100 ba volt a teló
-
dpit9
csendes tag
Shipping van írva pandán...
-
svgyula
addikt
válasz MZsoltee #59936 üzenetére
Szia!
Azért jó ha tudod. A Concorde 5000 kínai belső és magyar összerakás és az android is itthoni összehangolás.
Amire azt mondtad "brutális hardver" az a közepes kínai telókkal megegyező..............
Azt nem tudom mennyire van optimalizálva de a fiam Atab 5 telója nem bírta valami sokáig(ez a kategória). Annyi előnyöd van hogy legalább anyanyelven beszélhetsz a szervízzel
Tavaly a táblagép vásárláskor ennek a cégnek a gépe volt árban az egyik befutó sajna olyan infót kaptam az akkuidőre tőlük! ami ezt kilőtte a sorból. Kicsi akku hosszú töltés. Reménykedjél, hogy a telefonnál nem így lesz Itt igaz 2800mA-t írnak DE amint már raktam fel képeket az akkumulátorokról kérdés az, hogy tudja-e vagy csak a felirat ennyi? Írtam már hogy a két cubot típus(GT99, ONE) akkumulátora azonos teljesítményű és mégis hatalmas a méretbeli különbség.
Az áráról kérdezem, te a nettó értéket számoltad vagy csak benézted? a linknél 59.900.-Ft.+szállítás=60.800Ft
Nos azért ez dollárban 267$! és az ÁFA leszámolása után is elég jó kínai telót jelent.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest