- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz aytukabozs #128899 üzenetére
Zuk Z2, de főzni kell hozzá, mert alapba magyarul sem tud.
-
Ájvé
veterán
válasz aytukabozs #128902 üzenetére
Hát akkor Mi Max, az biztos nem kicsi.
Ha nagy akkor LEECO Max 2 ennyiért igazán kiváló ajánlat, S820-al. Cool Changer 1C Coolpad Cool1 LEECO Le 2 X520 se rosszak még. -
Wolfskin
őstag
sziasztok,
szerintetek szabad venni Magyarországon olyan telót, ami nem tudja a hazaiak közül csak a 3(1800), 7(2600), 4G frekiket?
a 20(800) nincs benne.
itt van a hazai 4G frekvencia lista, de nem tudom, a gyakorlatban mit jelent a 20(800) hiánya?konkrétan a samsung note 4 duos lenne az
LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - Hong Konga sima note 4 közül melyiket érdemesebb megvenni?
N910F (Europe);Quad-core 2.7 GHz Krait 450 (Snapdragon 805)
vagy
N910C (Asia, Europe, South America) nyolc magos, azaz Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 & Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57 (Exynos 5433)mindkettő: LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 17(700), 20(800) - N910F,
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Ájvé
veterán
válasz Wolfskin #128904 üzenetére
Ha az országban mindenhol szeretnél biztos 4G-t akkor nem. Tessék egy térkép a mért frekvenciákról.
[ Szerkesztve ]
-
Secretknight
aktív tag
válasz Wolfskin #128904 üzenetére
Vannak helyek és szolgáltatók ahol megy a 4G ,és van ahol nem.Az előző válaszban ott a térkép.
Pl. nekem a Telekom itt Tatabánya és környékén tökéletes B20 nélkül is.Sőt,azt kell mondjam az országban amerre jártam alig volt olyan hely ahol ne lett volna.Azt nem tudom ,más szolgáltatónál mi van.Persze lehet hogy pont arra nyaraltam teleltem ahol a többi frekin is megy a 4G.Ja, Umi Iron-t használok több mint egy éve,amiben nincs B20.
-
outdoor
aktív tag
E hóban jelent meg a
Coolpad Mega 3 , az új 3 sim kártyás mobil
2gb ram
5,5" hd
Android 6.0
Belenőtt 3250 mAh cserélhetetlen akkuRendelhető akár ez, akár más háromkártyás android?
(Vagy egyéb háromkártyás wifis nem android telefon?)
A proper digital assistant could be my best friend
-
Ájvé
veterán
válasz #79335424 #128906 üzenetére
Nálam Chrome-on megy, szóval lehet böngésző hiba.
Secretknight:
Ha valakinek fontos a 4G akkor nem érdemes ezen eszelni, kell a B20 minden szolgáltatónál. Estleg Vodafone esetén ott a 3G, de egyébként kell. B20-nak sokkal nagyobb a szórási területe, Budapesten is sok helyen van, ezzel érik el a teljes lefedettséget, szóval érdemes olyan készüléket nézni ami tudja, ha fontos a 4G elérés.[ Szerkesztve ]
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Ismerősnek kellene az ASUS telefonja helyett másik egyetlen feltétel dual talkos legyyen mind 2 sim működjön egyidejűleg!?Samsung S22+
-
Rawulf
őstag
Ma elugrottam a Conquest gyárba. Rögtönöztem ott egy kis videós bejelentkezést. Elnézést az amatőr improvizációért és a felvételt készítő kínai szuszogásért. Az elmúlt hónapokban elszoktam attól, hogy magyarul beszéljek. Smartisan M1L telefonnal készült a felvétel.
https://youtu.be/kTxmGHYFehk"Please state the nature of the medical emergency!"
-
aytukabozs
addikt
válasz Rawulf #128913 üzenetére
Már épp aggódott a totyik hogy valaki megvett aliexpressen, és TN nélkül lettél feladva...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Rawulf
őstag
válasz aytukabozs #128914 üzenetére
Most eléggé el vagyok foglalva, a kínaiak meg pláne.
"Teaser trailer" for the coming soon!"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Indy1
tag
Huawei P8 lite vagy Meizu m3s?
1. nem beszelek tobb mint 50 percet havonta
2. romcsere nem erdekel
3. B20 nem erdekel
-
Ájvé
veterán
válasz Indy1 #128916 üzenetére
Meizu M3s előnye az erősebb (de jobban melegedő) hardver, ezzel együtt benne a frissítés (Nougat) lehetősége (P8 Lite marad 6.0-nál, bár a Meizu M3s meg jelenleg 5.1-es, de nem kizárt, hogy egyből Nougatot fog kapni). Erősebb akku van benne, hardver pedig nem fogyaszt olyan sokat, ebben szerintem jobb. Fém ház esetleg még javára írható, de kiváló összeszerelés is ahogy nézem a teszteket. Tud OTG-t is, P8 Lite nem tudja.
P8 Lite-ban kamera biztosan jobb. Van FM rádió, de azt írtad nem lényeges számodra.
Én M3s mellett döntenék a kettő közül, ha kamera fontos akkor P8 Lite jobb (mondjuk Mi 4c meg még jobb, de abba meg ROM-ot érdemes váltani). -
Taktoj
aktív tag
van egy coolpad f1 em a tőltő része rosszalkodik, meg lehet azt vajon csinaltatni, cseréltetni?
Masik kerdésem az lene hogy a kinai brandek milyen sorrendben vannak minőségileg,, kb középkategória tetejéről indulva.
3. Kerdes hasznaltan egy s5 dual vagy uj kinaival jarnék jobban, elsődleges szempont a fényképező illetve a kijelző érzékenysége lenne.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
tahepa
senior tag
Telefon eladáskor mit kell "takarítani" a készüléken? TWRP van.
-
nepszter1
addikt
Hali keresnék anyumnak egy 4,7 - 5" telefont a keret max 40k fehér legyen
-
tahepa
senior tag
válasz mobilizmo #128922 üzenetére
Azt én is hagynám a készüléken.Elég volt rávarázsolni....nincs nagy létszámú felhasználói csapat a mobil mögött. A rootolás is macerás volt...
Egyenlőre összes fiók törlése + gyári adatok visszaállítása + TWRP-ben dalvik, cache wipere gondoltam...a data wipe már sok lenne? (régen romolgattam már...) -
Monkey
tag
Sziasztok! Normális telefonok után elkezdtem china phone-ozni, egy ideig egy Doogee X5-öt használtam, aztán egy Vernee Thor-t. Mostanra mindkettő kidőlt, így szeretnék segítséget kérni készülék választáshoz. Az igények a következők lennének: dual sim, B20, nfc, normális akkuidő, elfogadható hátsó kamera, lehetőleg 5"-5,2". Az első háromból semmiképpen nem szeretnék engedni, mostanában a Lenovo P2-vel barátkozom, de túl nagynak gondolom. Esetleg van valami jobb/olcsóbb ötletetek? Előre is köszönöm!
-
aytukabozs
addikt
válasz tahepa #128919 üzenetére
lehet hogy paranoiás vagyok, de én még a belső tárhelyet a FR után tele szoktam írni valami érdektelen adatokkal, és aztán törlöm, hogy az új tulaj ha unalmában áttolná valami data recovery progin ne az én buli vagy családi fotóimon heherésszen.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz aytukabozs #128927 üzenetére
Ugye milyen szívás a külön SD kártya hiánya...
-
-
punky10
addikt
Nagy ötlet!A "B20 nap" már úgyis kezd kikopni,legyen helyette "SD vs. Belső tárhely" vagy röviden "SD-nap"....
+1 szavazat az SD-re...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
aytukabozs
addikt
-
beg
veterán
válasz aytukabozs #128939 üzenetére
Akárhonnan nézem szerintem egy telefon
Ja és nincs benne b20.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
bb71
őstag
NEkem 175-öt mutat árnak az aranyhoz...
-
Ferike81
senior tag
válasz Monkey #128924 üzenetére
Én most vettem a feleségemnek egy Huawei P9 lite-ot. NFC, B20, dual sim, szerintem jó akkuidő, egy napot simán elmegy, a második nap már necces. Mondjuk a fényképezőtől nem ájultam el, viszont az X5 pro-nál jóval komolyabb. Azt olvastam róla, hogy beállítgatva egész jó képeket lehet vele csinálni. Ha lesz időm, megpróbálom beállítani a fotózáshoz. Most olyan 70 ezredesből ki lehet hozni 2 év garival.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
aytukabozs
addikt
storno, közben átállították az árat!
187$ cakkpakk egy 3/64-es, X25, csjáómiért nem rossz, csak miért nem a fekete annyi
(#128943) bb71
ja, már igen, de a képernyőmentésen még az látszik hogy a legolcsóbb verzió is 219 dollár
(#128941) beg
Hát, ez van, izmos se vagyok, futni se tudok gyorsan, azzal is meg fogok bírkózni valahogy ha ~2 évig
1800 on lesz csak 4g-m(az év 365 napjából 350-et Butapesten, vagy Balatonon vagyok, a többi helyen meg valahogy csak kibírom még ha csak csiganetem is lesz)
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz aytukabozs #128945 üzenetére
Azt csak a b20 nap margójára írtam
Tudom hogy tudod.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
aytukabozs
addikt
Tudom hogy tudod hogy tudom...
De SD-re vagy belső tárhelyre mentsek?
Más,
mikor fordult meg az a trend hogy a fehér, ezüst meg arany verziók a drágábbak?
Kicsit szomorú vagyok hogy 25$ felárat jelentett most nekem hogy ragaszkodtam a fekete előlaphoz :/Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Monkey
tag
A texasi: köszönöm.
Mindenki: tudnátok ajánlani valamit, ami tud B20-at, dual simes, van nfc-je és nem elavult a hardware-e? (lejjebb adtam a korábbi igényemből
-
tibcsi0407
félisten
válasz aytukabozs #128947 üzenetére
A szürke Redmi Pro-ból egész Kínában hiány van. Nem csoda, hogy drágább (már ha tényleg van raktáron...)
utdetailing.hu
-
attiati
veterán
Van letjogosultsaga annak, hogy max 80%ra toltom az aksit?
Elvileg 20 es 80 kozott idealis tartan az aksi toltottseget. Mas kerdes, hogy ki tud arra odafigyelni, hogy levegye 80%nal a toltorol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest