- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Hy. Mostanában milyen a Doogee-nak a minősége, sokat javult? Olvasom a topikban, hogy sokan rendelgetnek, viszont régen (kb 1-2 éve) mikor érdeklődtem utána akkor akik ezeket árultak az aprón nem túl jókat írtak róla .(ipari hulladék, repedező, foltos kijelző stb.)
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Beni2360
félisten
válasz GIJoe #116747 üzenetére
Azért a 28$ pluszért sokkal több mindent kapsz.
Ennél is van Pl 2 sim+ mem kártya? meg a többi plusz.nagyobb aku tárhely,kamera,
Ha már lépek a THL T11-ről akkor a Doogee nem jöhet számításba, legalább is szvsz.
ÉS a Tinyénél nem biztos az EU szállítás.Én sehol nem találom csak a bevezető oldalon aztán nincs ott a német oldalválasztási lehetőség. Én már rendeltem tőlük de akkor orr volt az Eu oldali választási lehetőség.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Nerazim #116751 üzenetére
Nekem volt 2014 tavaszán egy Doogee pixel és semmi baja nem volt. Anno 98$ volt bevezető árként és 20k alatt fizettem érte. Kilenc hónap után adtam el, (31 k-ért) majdnem újként, állandóan lefele nyíló bőr tokban volt, mint most a T11-m.
Csak méltósággal kell bánni a telefonokkal. nem szeretem akik csak úgy ledobálják a beszélgetés után a telefonokat az asztalra. Az nem becsüli a saját telefonját.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nerazim
őstag
válasz Beni2360 #116755 üzenetére
Ebben is van valami. Nekem egy THL W200C telóm van, eddigi legjobb és legmegbízhatóbb telefonom, (csak az akksi kaotikus néha) ha hozná ezt a szintet akkor semmi bajom nem lenne a kutyulival
Ui: Az akksiról jut eszembe, most ez hogy van kell-e néha csutkára meríteni vagy kifejezetten ártok vele? Van úgy, hogy sokszor 60-70% on is rárakom a töltőre, mert 50% ról is váratlanul lemerül. Ez nem árt neki? úgy értem, hogy nem "jegyzi" meg esetleg ha sűrűn 60-70% ról töltöm fel?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Nerazim #116756 üzenetére
Csutkára nem tud merülni mert az adnroid előbb lekapcsolja.
Havonta 2x teljes féltöltést ajánlanak.
E között lehet tölteni de nem kell 100%-ig.
ha hirtelen többször kikapcsol 50%-ról akkor valószínű az aksinak annyi.
Ha megfelelő a teló akkor menyivel olcsóbb volna egy új aksi bele.
Pár éve 2 db aksikkal adták a telefonokat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nerazim
őstag
válasz Beni2360 #116757 üzenetére
Igen bevált a teló, vettem is egy ilyen Konpson battery-t bele ,de elég gyorsan merül ha netezek, a készenléti ideje cca 2 nap simán van még néha többet is ír ki egy kicsit. De lehet megpróbálkozok egy gyárival legközlebb. köszi a segítséget
#116759 csimpánz: köszi az infót
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem teszt, csak pár gondolat 1 Elephone P6000 pro-ról. Pár napos tapasztalat.
Vállalható a teló. Nem próbáltam meg rootolni más romot rakni. Az maradt, ami volt rajta gyári. Egyenlőre nincs belakva, de: kevés macera után akku százalékos kijelzése és indító dallam némítása megvan, valamint állítani kellett a 4g-hez, hát ha egyből végig-gondolom hogyan kell és mit csinálni, talán hamarabb elérem. Megy vagyis inkább ment is szépen 4g-n B20-al (mert gondolom faluhelyen ez megy)
A 3 giga ramból szabad 2,4 - nem tudom mennyire számít ez jónak ?Kijelző oké, de a miravision-nel lehet rajta állítani fakóságát, és nagyon szép kép fogad, még úgy is, hogy a fényerőt leveszi az ember 50 %-ra. A 2700-as akku sem merült le másfél nap alatt, igaz nem is nyüstöltem a hétvégén végig. Némi játékot néztem, próbálgattam és örömmel mondhatom el, hogy nagyon szépen pörög rajta, semmi loggolás....
A készíthető fotók szépségéhez talán több dolog szükséges...Egyrészt talán illik eltávolítani a kamerán lévő külső fóliát, mielőtt exponál az ember , másrészt fény-fény-fény vagy vakus rásegítés szükséges. (ez a leggyengébb része a telónak-kamera)
Extrák nincsenek (újjlenyomat érzékelő, retina szkenner stb.) de ehhez a telóhoz nem is igen hiányoznak.
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Androidos okostelefont keresnék az alábbi paraméterekkel, segítsetek plz pár típussal:
Must:
- max 5 col, min HD
- dual sim
- min Lollipop
- FM rádió
- jó kamera
- jó processzor (64 bit)
- max br. 100 eFt.
- min 2 GB RAM, 16 GB ROMNice-to-have:
- FHD
- Dual sim mellett Micro SD
- 3+ GB RAM, 32+ GB ROM
- Micro USB, USB C helyett
- min 6 magos CPU
- B20-as LTE
- NFC
- Dual Active
- a lehető legsallangmentesebb és legújabb android, bejáratott CM13 frissíthetőség külön plusz pont.
- két fokkal legyen szebb az ördögnélOlyan kellene mint a Xiaomi Mi4 C csak FM rádióval. Valami olyasmi mint a Oneplus X csak egy kicsit frissebb CPU-val. Jelenleg Xiaomi Remi 2 van, erről szeretnék váltani.
Előre is köszönök minden tippet!
-
Sanyesz.
őstag
válasz battag #116762 üzenetére
A dual active és az NFC elég nagy akadályt jelent, mármint a szóba jöhető modellek tekintetében. Utóbbinak talán a "presell" Elephone Vowney Lite felel meg, bár az már 5,5".
A "nice-to-have" szekciót kicsit gondold át.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
battag
aktív tag
válasz maggi1886076 #116764 üzenetére
Szia!
Köszi, erre gondoltam én is, de elvetettem, mert egy óriás, még az 5,5 colosak között is, elég vastag is. -
salaud
aktív tag
válasz Nerazim #116751 üzenetére
Több mint 4 hónapos a Doogee y100pro, amiből kettő van a családban, és hibátlanok. Eddig 5 OTA frissítés jött rájuk, gond nélkül mennek, laza másfél napot tud a készülék 2 sim-mel, wifivel, mobilnettel, szinte stock droid van rajta. Én nagyon elégedett vagyok velük. Egyedül a hozzáadott tok megy lassan tönkre, de az a leejtésektől, és hát ez a dolga, inkább a 2 dolláros plexitok repedjen, mint a telefon. Szerintem a minőség kifogástalan.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
paolinho
őstag
válasz battag #116766 üzenetére
Hali!
Én csak ugyan pár napja tesztelem az Elephone P8000, de ha érdekel a vele kapcsolatos észrevételem ITT részletesen is elolvashatod. Az eddigi legnagyobb telefonom (az eddigi legnagyobb akku-teljesítmény produkcióval), és noha csak ideiglenesnek szántam, amikor vettem, de eddig rettenetesen meg vagyok vele elégedve. Még az is lehet, megtartom, annyira bejön.
Én ajánlom a figyelmedbe! -
b0bcat
addikt
Elkészült a Doogee X6 rivjúm.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
paolinho
őstag
válasz battag #116774 üzenetére
Maximálisan megértelek a méreteket illetően. Pár évvel ezelőtt a ZTE V970 volt nekem a péklapát, ami ugye csak 4,3"-os volt, és ma már az milyen kicsinek is számít. Aztán, ...na jó, legyen 4,5", az csak picivel több, így lett egy Amoim, amit váltott előbb egy 5"-os majd egy 5,2"-os Honor, és most érdeklődve tesztelgetem a korábban ajánlott P8000-est, és megmondom őszintén, nagyon a kedvemre valónak találom. Úgy látszik menet közben változnak az igények is.
-
joy_k
tag
sziasztok!
Valakinek tapasztalata bluboo-x500 teloval kapcsolatban? Koszi -
nagyúr
válasz fateless #116780 üzenetére
Az egészben az a durva, hogy már most nosztalgikus hangulatot idéz egy 3-4 éves telefon.
Fejlődéstörténet: Alcatel 918D -> ZTE V970 -> Lenovo A820 -> csomó próbafon (WayteQ Talk5H -> Lenovo A850+ -> Lenovo S660 -> Lenovo P70A) -> Jiayu G4S -> ... még keresés alatt az utód max 5" méretben
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
iMaverick
addikt
válasz fateless #116780 üzenetére
Az-az! Nagyon baba kis teló volt. Stabil szoftvere volt, jó kamerája... Volt rá 4.2-ről 4.4-re frissítés... A leghosszabb ideig használt Android-os telefonom volt. (2 évig nyüstöltem, utána egy 20-rt sikerült elpasszolnom itt a Hardveraprón.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
rabtibus
tag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem ha van rá időtök esetleg :Az utóbbi 1-1,5 hétben a Lenovo A760-omra többször is megjönnek ugyanazok az üzenetek, hiába a hívó fél csak egyszer küldi el.
Próbáltam érdeklődni a Telenor-nál (nem náluk van a hiba) - de ma beigazolódott, hogy a T-Mobile-s kártyámnál is ugyanez történik.
A telefont emlékeim szerint nem állítgattam el, nem találtam olyan beállítást, ami miatt ez történhet.
A kártyát beletettem másik készülékbe, oda is megjött az üzenet ...
Van esetleg valakinek valamilyen ötlete ezzel kapcsolatosan, mi okozhatja a gondot ??Köszi előre is.
-
nyisziati
veterán
válasz cappa72 #116781 üzenetére
Ja... Én is így vagyok a régi Huawei 858-cal (alias Vodafone Smart 1). Hiányzik a kis kompakt 3 coll körüli méret. Pont jó volt a mérete, ma se kéne nagyobb.
Pedig csak egymagosok voltak, 256 mega RAM-mal. Sokmindenre nem volt alkalmas, de valahogy nem is hiányzott. Aztán a marketing, a haverok, a saját kívánságok felduzzasztották a kívánságcsokrot... -
skristof
tag
ezek a non-replaceable akksik igazából azért mókolhatók?
pl eszköz és video az oldalon, gsmaerna szerint a Mi4 esetében is no-removable az akksi
-
beg
veterán
válasz skristof #116786 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy pár csavarral és némi idővel több ideig tart a csere. De ezek már nem olyanok, mint 4 éve, hogy 1 év alatt letérdelnek.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Outlander
addikt
válasz skristof #116790 üzenetére
Annyit számít, h "nem cserélhetőnél", nincs nyikorgás, morgás, elpattant fül, tokkal együtt a hátlap is lejön efektus, elejtésnél darabjaira esik történet stb.
Szóval, bár cserénél kicsit több a szívás, de összességében, szerintem úgy masszívabb erősebb jobb a telefon, ha "elméletileg nem cserélhető" az aksi.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Aki még gerjed a P9000-re annak kupon kód. P9000Lite
Nem tudom h mennyire limites vagy sem, de 219.99-ról 156.22-re "konvertál", használjátok amíg engedi.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
b0bcat
addikt
"De ezek már nem olyanok, mint 4 éve, hogy 1 év alatt letérdelnek."
Mélységesen egyetértek. Közel két és fél éve nyúzom a Haier W910-et (24/7 kihasználtsággal), és nem érezhető számottevő gyengülés az akku teljesítményében. (Ez is beépített akkus amúgy.)
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Plasticbomb
addikt
AHoj!
Egy kis előtörténet okostelefonvásárláshoz:
Anno okostelefonos pályafutásom egy Samsung Omniával kezdtem, amit kb 3 évig nyúztam. Imádtam, jó ketyere volt, csak gyorsan elavult a WinMonak és a robbanászerű fejlődésnek köszönhetően, majd 2011 augusztusában lecseréltem egy Samsung Galaxy S2re. Idén nyár, max szeptember körül cseréltem le, annyira tutira eltalált készülék volt. Nagy nehezen, de végül csak "letiporta" egy UMI eMax. Legnagyobb vonzerő az akksi volt ebben a készülékben. De csak volt. Tegnap éjjel munka közben se szó, se beszéd, megadta magát. Hazaértem, töltőre tettem, meg szét szedtem, hátha segít az akksi lehúzás, majd vissza, de semmi. Ha bedugom az akksit, akkor a kis led világít, mint amikor töltőn van, de semmire nem ragál. Szuper. Hirtelen nem tudtam mit kapjak magamhoz, a telefonra baromira szükségem van a munkában, rengeteg időt spórolok meg azzal, hoyg nem kell a gyár egyik végéből a másikba sétálgatnom, hoyg váltsak két szót... Itt jön a: "És a hős visszatért!" Na nem a fiatalabbik, hanem a koros S2 mentette meg a napot.
És itt jön a neheze. Mind a mai napig működik, és helyt áll a maga öreges szintjén az S2, de mostmár megszoktam az 5,5" FHD kijelzőt, a 3000+ akksit, Az erősebb procit. Még arra is kapható voltam, hogy szemet hunyjak az UMI töketlenkedésén a lollipo frissítés témában, mert a készülék maga eddig jó volt. Felraktam a legutolsó gyári ROMot, kapott egy friss full gappsot, így volt a lehető legközelebb ahhoz, ami nekem alap: PURE Andriod. Másfél hónapos volt a készülék, amikorra nálam azért eléggé világos volt, hogy a következő telefonom csakis olyan készülék lehet, amire vagy a Google ad ki ROMot, vagy a Google adja ki a komplett készüléket. Viszont manapság annyira nem olcsók a Google Nexusok...
Szóval. Kell egy készüléket vennem, ami:
DUAL SIM (Dual aktív jobb lenne, utáltam, ha megszakadt valamilyen netes kapcsolat miközben hívtak a másik SIMen.)
Vagy nagy belső tárhely (32GB+ de inkább 64GB+), vagy külön microSD foglalat, a két SIM mellett.
5,5 és akár nagyobb is jöhet. Nem bánnám, ha valamilyen AMOLED variáns lenne, nekem bejön az a színes vibráló kavalkád. eMaxon az volt az egyik dolog, amit próbáltam beállítani. Nekem túl... szürke. Nem vibrál.
Normális kamera. eMax második legnagyobb problémája a kamera. Gyalázatos. Az S2 gyári szoftverrel csinál annál jobb képeket! Nem félmilliós gépekkel kell versenyeznie, de csináljon normális képeket, amiktől nem akarok okádni...
Gyors legyen, érintésre azonnal reagáljon, ne legyen időm újra megtapicskolni az ikont ahhoz, hoyg végre elinduljon az alkalmazás (S2őn mostmár ez régóta így van, eMaxnál meg néha fordult elő, engem zavar). Egyszerre sokat bírjon, rossz szokásaim egyike, hoyg egyszerre több oldalt böngészek, PCn is, és telefonon is. Szóval legyen benne RAM is bőven. 2 GB nagyon az alja.
Legyen benne akksi. 3000+ minimum. S2őn nagyon útáltam az 1650 mah akksit, állandóan lemerült, mindig rossz időpontban. Rászoktam, hoyg folyton, bárhová mentem, kerestem a fali csatlakozót, hoyg egyből töltsem. Na, eMaxon ez nem volt így meg. Jellemzően 1,5 - 2 nap, ha épp kevésbé nyüstöltem, ha meg rajtam volt az egész éjjel pht olvasgathatnék, akkor is megvolt a simán hazaérésig van telefonom.
Csak a legfrissebb Android és Google apps legyen rajta, nem kell nekem semmilyen gyártói matéria. Miután S2 CyanogenModon nem volt az S2 gyári zenelejátszója, kellett keresnem és idővel vennem egy olyat, ami közelít ahhoz, és a poweramp hozza nekem azt, videóra meg az MX Player Pronál jobbat nem hiszem hogy találni droidra.
Support, illetve közösség a készülék mögött. Akinek volt 2-3 évvel ezelőtt S2je, és aktívan romolt, az valószínűleg tudja, miről beszélek. (Gyárilag 2.3al jött, gyárilag kapott JBig mindent, majd onnan CMen keresztül 5.1ig mindent. Elvileg még a 6ot is portolják rá, ahogy egy két elejtett hozzászólásban láttam/olvastam) eMax esetében ez létrejöhetett volna talán, ha nincs az MTK kicseszés, és valahogy akad egy full dokumentáció arról, hogy mi és hogy is van bekötve a kütyüben. (Más, ikertesóknak gondolt készülékekről felpakolt lollipopok gyakorlatilag képtelenek voltak használni a GSM modult. UMIéknak kb fingjuk sem volt, hogy mi lehet a probléma. Talán még ma sincs.)És a nonplusz ultra. Ami a legkissebb, de egyben az utóbbi időben a legidegesítőbb volt nekem. User által használható tárhely FAT formázással...... EXT4el legyen megformázva alapból, úgyis MTP módban másolok rá mindent. (S2őn, miután kijött a CM12 és látni lehetett, hoyg a legjobb út az újrapartícionálás, nekem úgy volt belőve, hogy minden ext4en volt. Volt elég hely az alkalmazásoknak, és volt még belső tárhely a képeknek is, ha épp készítenék a kamerával valamiről. Minden más akkor már jóideje egy 32GB microSD kártyára költözött, amit aztán az eMax is megkapott. Néha tök jó lenne, ha nem ütköznék bele a fat 4GB korlátjába (Legutóbbi NFL mecsek 6GB körül vannak egyenként. Ne szórakozzunk már, hogy még vagdossam, amikor egy elavult filesystem az oka az egésznek..), hibajavítás is jól jönne néha.)
Pénzkeret. Nem bánnám, ha mindez nem kerülni S6/6P árba, de ha nem lesz más alternatíva, akkor ott fogok körülnézni. Max azonnal helyett marad a jövő hónapra a megoldás. S2 meg addig is megmutatja még mindig, milyen egy örök életű mobil.
Köszöntem!
UI.: LeTV X910, Samsung Note 5 DUOS, amiket pl most éjjel nézegettem és tetszettek, viszont... Rossz tapasztalatom született az MTKval kapcsolatban, amiről több dolog is tehet, de ettől még, ha lehet, azért kerülném illetve max a Helio X10-X20aknak adnék lehetőséget MTKtól..
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Plasticbomb #116797 üzenetére
Asus zenfone 2(ML551) , Honor 7, Mate 8 Ezek dual aktív készülékek. ( a két huawei-nél oda kell figyelni a típusra, de amit itthon veszel belőle az dual aktív lesz viszont ezeknél vagy sd vagy 2 sim) Az 551ML dual aktív + sd . A Zenui közelebb áll a pure androidhoz mint az EMUI. Szerintem mindkét rendszer jól sikerült.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest