- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz Game-over #77450 üzenetére
A kliensen töröl mindent, csakhogy ezt az üzenetet a Google szervere küldi. Gyári visszaállítás előtt a készüléket le kell választani a fiókról, különben csak az eredeti fiókba, az eredeti jelszóval lehet bejelentkezni. Biztonsági eljárás. Csakhogy az előző tulaj ezt elmulasztotta. Megkerülhető, de ez itt, a fórumon tiltott téma.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
válasz SunMount3r #77446 üzenetére
Sima tepered glas. Az jo mindenre amit irtal. Ebben nincs nagyon marka vagy ilyesmi amit keresni kell. Go ebay, aztan beirod a tipus meg hogy tempered glas, aztan valogatsz ami arban szimpi.
Felrakas: raprobalod, beigazitod hova kell tenni. Szigszalaggal rogzites egy oldalrol a tab hatuljahoz tobb ponton is (festo maszkoloszalag meg jobb, mert nem hagy ragacsot). Felhajt, kijelzo nagytakaritasa alkoholos kendovel (szemuvegtorlo puceraj kendo idealis). Uveg visszahajt, meg egyszer ellenorizni a helyet jo lesz e. Kihajt, folia leszed (utana nem tapogat), es radonteni az uvegre. Bankkartyaval kozeprol szelre kisimogat (ha van benne levego)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
spln
tag
helló!
gondolkodom egy tablet-en főleg netezés, youtube hasonlókra. otthoni használatra, szóval wifi elég.
méretben egyelőre 8" körülit próbálnék ki kezdésnek (telóról már az is előre lépés lesz).
jó kijelző szempont, illetve hogy a fényerő éjszaka és nappal is megfelelően beállítható legyen.
akksi idő, hogy alakul ezeknél a gépeknél?
jó lenne, ha napi pár óra használattal elég lenne csak 4-5 naponta tölteni.beszerzés tekintetében használtaktól nem riadok vissza, illetve kínai webshopoktól sem (több telefonom is volt már kínából, kb minden nagyobb oldalon van regem)
gondolom árban a külföldi rendeléssel jönnék ki legjobban, így az érdekelne, hogy ott mik az ajánlott gépek.árban rugalmas vagyok, persze nem akarom a világ minden pénzét rákölteni, de azért hogy az elvárásaim teljesítse hajlandó lennék fizetni
köszi!
"Danger! Avoid death!"
-
cidalain
veterán
Ma tabletet 2GB ram alatt venni abszolút nem ajánlott. Igazából már ez is kompromisszumos. 2 GB-os 8"-os gépek itthon 40 körül már kaphatóak (Lenovo tab4 8, Huawei Mediapad T3 8"). Ezek csak 1280×800 px felbontásúak, ami inkább az éppen elég kategória.
Feljebb lépve a Huawei Mediapad M3 8 Lite, vagy a Lenovo tab4 8 Plus jó választás lehet: Tobb ram, nagyobb kijelzőfelbontás, jó fényerő, jó üzemidő.Kínából rendelve 200 dollárig kapunk papíron erősebb gépeket is. 4GB ram, még FullHD-nál is jobb felbontású kijelző. Viszont a tapasztalatok szerint a kínai gépek között vannak olyanok amelyek fényereje nem a legjobb, illetve az akksijuk sem bírja olyan jól. És akkor ott van még a problémás(abb) garancia.
Talán kompromisszummentes és költséghatékony választás lehet kintről egy Lenovo tab3 8 Plus (Lenovo P8 néven érhető el sok helyen), 150 dollár alatt, bár nem mai gép már, és az android is csak 6-os rajta.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
a népszerűbb csúcsgépekhez akad lineage pl. (itthon 100ezer feletti kategória), kínaiakhoz nem nagyon láttam még, meg a középkategóriásokhoz sem. még a MiPad4-hez tudom elképzelni, hogy van, de az kintről sem 200 dollár, hanem duplája
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Olyan tabletet keresek max 35k-ig ami sim kàrtyàs független képernyő méret mindegy..
Netezés, youtube, kicsi játék[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Hardver Arc #77459 üzenetére
Ezert csak 1 GB ramos van, ami nem nagyon ajanlott, nagyon belepo szint.
Lenovo tab4 7 tipusnak van 3G verzioja.
Ha tudsz meg egy 10-est ratenni 45 korul megvan a Lenovo tab 4 8 LTE is, ami mar 2 GB ramos, es 4G kepes. Sokkal jobb vetel, megeri a tobbletet.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
-
tuki2200
senior tag
Szerintetek melyik lenne a legjobb vetel most bongeszesre, multimediara ugy, hogy a 2-t egyszerre is kellene birnia? Galaxy Tab A 2018, Huawei M5 vagy Galaxy Tab S4 kozott vacilalok mindenkeppen 10"-es kellene, a Tab A-t tudnek most venni 60-ert, de a 3GB RAM miatt kicsit felek tole. iPad semmikepp sem jatszik a csunnya, regi vastag kavak, az instagram hianya, a torrent hianya es amiatt, hogy nem lehet kis ablakban youtube-ot vagy filmet nezni rajta mikor bongeszek/olvasok
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz tuki2200 #77462 üzenetére
Tudtommal az SM-T590 meg nem kaphato itthon (60-ert az elodjet is alig kapod meg itthon, nemhogy az ujat. Biztosan a 2018-as verziot akarjak eladni neked?). SM-T830 meg 220e Ft felett van.
A sorrend az erossegnek megfelelo. Ha a penz nem szamit, akkor vedd az eroset nyilvan.
Egyszerre hogy akarsz multimediazni vagy bongeszni? Bongeszes kozben a hatterben megy a zene/spotify akarmi? Az nem kihivas, 3 GB ramon is elmegy rohogve... A kis ablakban nezegetes bongeszes kozben, az SW kerdese. Az en 1 gigas tabom tud osztott kepernyon yt-ot es bongeszot gond nelkul...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
tuki2200
senior tag
válasz cidalain #77463 üzenetére
Kaphato itthon, legalabbis a Nyiregyhazi media markt-ba mar ki van allitva, meg tudtam nyomkodni, nem is volt addig szamitasba, de megtetszett. Tudod 'pip'modban, hogy bongeszek es kis ablakban valamelyik sarokba megy a film/youtube. A tab s4 lenne nekem a tokeletes, de sajnalok ra annyit.. igy most a Tab A es a Huawei M5 kozott megy a vacilalas h kell-e a 4GB ram 20ezer felárért
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Ez most egész jó vételnek tűnik, vadi új, a T10 utódja, kicsit gyorsabb annál, viszont mondjuk nincs HDMI out.
[link]
Eléggé gondolkozok rajta.
Az EU priority line és az EU express is áfa és vámmentes? Csak mert elég nagy a különbség árban.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
gaben75
tag
Sziasztok.
Tudtok arról információval szolgálni hogy mennyiért tudnak nekem kijelzőt cserélni a Huawei mediapad M3 lite 8"-os tabletomba?
Sajnos nem túl segítőkész a Huawei mindenáron azt szeretnék ha beküldeném de ez kb 6000 Ft mert ugye a bevizsgálás árát mindenképpen elkérik + a postát is ha vélelenül nem szeretném megcsináltatni mondjuk 40000 Forintért.Esetleg tudtok ajánlani szervízt ahol nincs lehúzás?
Illetve így mennyiért lehetne eladni?Köszönöm,
Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
zyben
tag
válasz gaben75 #77468 üzenetére
Üdv. Lányomnak vettem fél éve egy huawei mediapad m5 tabletet. Nagyon jó tablet, mindenkinek csak ajánlani tudom aki gondolkodik a vásárláson. Egy szoftveres problémám lenne. Nem tudom hogy vírusos lett a gép vagy valami más. Következő a hiba jelenség. Random feldob egész kijelzőre egy reklámot. Illetve mindig mást, ami a közös mindig, hogy jobb alsó sarokban adChoices felirat van a kijelzőn. Általában ha ki van kapcsolva a kijelző és felébresztem akkor ott van a reklám. Vagy vlc filmnégés, youtube videó közben. Nem számít neki mindig random jön. A víruskereső nem talál semmit. Mik a lehetőségeim?
-
cidalain
veterán
Az hivatalos weboldalba beszurt hirdeteses ceg.
Ha ez csak akkor jelentkezik, ha bongeszozol, akkor oke (mostanaban en is talalkohtam olyannal hogy egy beagyazott reklam "kinyilt" es beteritette az egesz oldalt).(#77466) tuki2200
Annyival tobbet csak akkor er, ha van penz lovera.[ Szerkesztve ]
-
fcc
aktív tag
Helló!
Androidos Quilive tableten történt egy gyári visszaállítás.
Azóta nem enged belépni, nem indul, a google fiók bejelentkezésnél elakad.
Nem a régi fiókkal szeretnénk használni, hanem másik fiókkal.
Van valami ötlet mi lehet a baja? Előtte tökéletesen működött.
Van benne egy mem kártya is, amit formáztunk vele. -
cidalain
veterán
igen.
ha nem, akkor a régi fiókkal vissza kell jelentkezni. majd kilépni a fiókból, és után belépni az újjal.
ha a régi fiók belépési adatai nem ismertek (elfelejtett jelszó pl), az elég nagy cumi.
pont most konzultáltunk munkatársammal egy hasonló módon resetelt Samu telóval is. ott talán lesz rá megoldás, de körülményes (ott még az újra-romolás után is tudja hogy mi volt a régi acc)(#77473) zyben
az baj. nézzétek végig, hogy van e valami app rajta ami ezt csinálhatja.[ Szerkesztve ]
-
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy egy WayteQ xTab 8X-en hogyan lehet printscreen-t csinálni?
Köszi előre is!
-
.Szaki.
addikt
-
cidalain
veterán
válasz .Szaki. #77481 üzenetére
és nem működik?
némely gépen ez nagyon bután megy, nagyon el kell találni egyszerre a két gombot, különben nem fog menni (és vagy hosszan is kell nyomni 2-3 másodpercig) mittudomén már melyik korábbi androidos kütyümön, amikor akartam csinálni 10-ből 9-szer nem sikerült, mert vagy előjött a kikapcsolás menü, vagy letekerte a hangerőt. nyilván szoftver kérdése is hogy milyen érzékenységgel kezeli ezt az együttes lenyomást.[ Szerkesztve ]
-
NextError
tag
Sziasztok, van infó arról hogy a T10 illetve a T20 nak van-e magyar nyelvű menüje?
-
GalaHU
őstag
Sziasztok!
Egy Samu tab S2-t és egy JBL Charge3-at szeretnek BT-n összepárosítani, de úgy tűnik nem szimpatikusak egymásnak...
A BT keresés lefut, látja is a soundbart, de nem kapcsolódik rá (nem vált színt a listában, és lejátszáskor is csak a tablet recsegői szólnak)
Próbáltam elfelejteni és újra párosítani, de úgy sem megy. Mindenből a legfrissebb verzió van fönt, és más telóval szépen dolgozik együtt a JBL...
Valami ötlet?
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Somatom
veterán
Sztem barátok leszünk a T10 -zel. Freeform módban, négy ablakban egyszerre megy a TVGO, a MyTV, egy film VLC -n és közben Firefoxon netezek, bt. egérrel és billentyűzettel. Holnap veszek egy HDMI csatlakozót és kipróbálom monitoron is az asztali üzemmódot. A TVGO úgy felejtős lesz, de majd Kodiban aktiválom a MyTV beépülőt és úgy fogom kipróbálni, hogy megy-e két csatorna egyszerre. I love this game.
-
Somatom
veterán
válasz vittorio7 #77493 üzenetére
Igen, csak asztali nézetben, Fast-36 -ot választva (olasz raktár). 253,30 -at fizettem (6 USD biztosítás, priority post, DPD hozta). Már vége az akciónak, most drágább, de biztos fogják még akciózni. Legutóbb a Geekbuying német raktárában jelent meg presell státuszban. Szóval, figyelni kell a bótokat.
[ Szerkesztve ]
-
J o e
tag
Sziasztok!
Lenne egy Lenovo A5500F tablet, amit már pár éve használok és nagyon elégedett vagyok vele.
Egy hete viszont nagyon érdekes hibákat produkál, amiket azelőtt soha, pl:
"Egy google alkalmazás leállt, a google play áruház leállt", stb, sőt van olyan, hogy a Chrome böngészőt használva a tablet úgy csinál, mint mikor bekapcsolom, megjelenik a kezdőképernyő és bezárul minden futó alkalmazás.
Próbáltam Mozzillát, Operát, minden böngészővel ugyanezek a hibajelenségek.
Csináltam gyári beállítások visszaállítását kétszer is, ekkor egy pár perc működés után újra elkezdi ugyanezeket a hibákat produkálni.
Valaki találkozott már ilyesmivel?Mit lehet tenni, amivel újra normálisan tudnám használni a tabletet?
Előre is köszönök minden tanácsot, segítséget -
cidalain
veterán
El-elfogy a ram, reseteli a futo dolgokat.
Mikor volt utoljara kikapcsolva? Ha regen, akkor segithet. Egyebkent meg regi, es keves manapsag az 1 GB ram. Talan egy gyari visszaallitas (factory reset) utan meg nyersz egy kis idot, azzal kicsit talan tunhet jobbnak. Egy ilyen 4-5 eves konstrukcioval sokaig mar ne tervezz, mar megdolgozta amit lehet, sot.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz GalaHU #77497 üzenetére
Lekapcsoltad, vagy ep is felejtetted a parositast?
Van egy BT fulesem, es asszem az ugy megy, hogy ha hozza van parositva a telomhoz, akkor nem tudok addig masik eszkozzel racsatlakozni (tablet mondjuk), amig a telorol le nem valasztom. Nem eleg kikapcsolni a telo BT-jet, mert a parositas benne marad a fulesemben.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gt007
tag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írok e, volna egy kis problémám.
Van egy Lenovo Tab 3 8 (TB3-850f) tabletem, a sima wifi, nem 4G-s verzió.
Néha az érintő kijelző önálló életet él, nem tudom miért.
Nem zsíros, koszos a kijelző, csináltam már gyári beállítás visszaállítást, hard resetet, de nem oldotta meg a problémámat. Egyszer csak fogja magát, és használat közben össze vissza ugrál, mintha valaki nyomkodná.
Nincs töltőn mikor ezt csinálja, az érintő teljesen sértetlen.
Kicserélném az érintőt, de nem vagyok benne biztos, hogy avval van a probléma.
Valami ötlet?
Esetleg van aki már találkozott hasonló jelenséggel, és talált rá megoldást?Előre is köszönöm a segítséget.
Ja még annyi, hogy a tebleten gyári rom van, nem volt piszkálva soha.
Üdv gt007
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest