Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz #85552128 #9760 üzenetére

    Persze, nem állítom hogy 640kb (köhöm 4 GB) mindenre elég lesz akár egy év múlva is. Van létjogosultsága a nagyobb kártyáknak, okkal... Már most is tud kevés lenni, ha az ember szétmoddolt skyrimet vagy egyéb játékot tol.
    Ugyanakkor jelenleg ettől független ez van. Kell a tapasztalat a hbm-ben, de jelenleg nem lehet többet gyártani rá. Ezt ugyanúgy mérlegelni kell kártya vásárlás során mint minden egyebet. Pl nagy felbontásra lehet két 8 gigás 380X (amennyiben ezek nem hbm-esek lesznek) lehet hogy jobb megoldás lesz.

    A 390X-et nem gondolnám túlságosan időtállónak, ahogy az átmeneti termékeket sosem. Ahogy nv, úgy amd oldalon is vannak időtállóbb és kevésbé időtállóbb kártyák, nos ez utóbbi közé fog tartozni :)

    Viszont ugyan lehet hogy nem lehet majd 1-2 év múlva mindent 4k @ ultra textúrában tolni, csak high-ban mert az fér be a 4 gigába, ellenben ettől függetlenül maga a lóerő benne lesz, akár a fent említett 2 gigás, de amúgy erős nv kártyában. Szóval ha nem is 4k@ultrában hanem 4k@high-ban, de pörögni fog az fps.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák