Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz GeryFlash #47431 üzenetére

    2020 van és ezt tavaly nem olvastuk itt ezen a fórumon, hanem azt hogy az Rt semmire sem jó...Változnak az idők.
    a perf/ watt eddig leszarós volt itt szintén a vega 64 kártya és társai, BIOS-t hackelt mindenki és azt olvastuk hogy az RX 580 valójában gyíkfarok főzettel és denevér vérrel keverve annyit sem eszik mint a GTx 1060 és amúgy is ez nem téma mert le lehet hűteni. éves szinten ez két csomag cigi ára és amúgy is.. most meg egy meg sem jelent AMD generáció már kifejezetten alázza a meg sem jelent nvidia kártyákat és milyen menőség ez.
    Csak nehogy meglepődj mikor két 300 wattos kártyát fogsz látni ősszel a piacon ugyan azzal a teljesítménnyel. Az hogy a perf / watt döntő legyen 30 - 50 % eltérés kellene két hasonló teljesítményű kártya között, magyarul ha az nv hoz egy 3080 kártyát 300 wattból ami 2080 Ti+ 20 % teljesítményű pont senkit nem fog érdekelni ha AMD hoz ugyan ilyet 250 wattból.. az ár lesz a döntő és az egyéb szolgáltatásokban lévő teljesítmény nem az 50 watt eltérés fogyasztásban mondjuk.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák