Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz füles_ #31840 üzenetére

    Laikusoknak türelmesen elmagyarázták a régi diákat a komplex képeknél.
    Tulajdonképen ennek is az a lényege hogy előre meghatározzuk egy matematikai számítással minek nem kell látszódnia és utána már a GPU teheti a dolgát kevesebb számítási művelettel.
    (túl kicsi. túl messze van, látszódjon e a belseje az objektumnak? Ne, akkor meg sem jelenik).
    Bár az a külső utcakép kicsit fura volt a videóban de gondolom ez ilyen természetesnek ható dologra utal, szóval azért tartom az ilyen videókat fontosnak mert az lenne az optimális ha az emberek ne fanságból vennének videókártyát hanem azok valós tudása alapján, hogy értse az a kártya amit vesz miben lesz jó.
    Sokan szerintem azt sem értik mi az a Pipeline és hogy bizony azon keresztül kell paszírozni az összes adatot hogy újra kis háromszögekből felépüljön az a valóság amit látunk. Prohardveren amúgy jó lenne egy rovat ami megalapozná olyan Nyisztor Károlyosan az emberek 3D tudását, és akkor sokkal több értelmes beszélgetés lenne.
    Amúgy DigitalFoundry kiadott egy First Look videó a The new Colossusról amiből számomra az látszik hogy amíg az utcák nagyon fotorealisztikusak, már a kubai csicsás taxik szintjén ugye, addig a belső terek tele gépekkel és árnyékkal nagyon alkalmasak a 16 bit bemutatására..

    Előrendelésekről:
    ASUS:If you can't wait for your Vega fix, our ASUS reference cards will be available starting August 14. The ROG Strix RX Vega64 is coming in early September. Please contact your local ASUS ROG representative for details on pricing in your region.

    OCUK: Augusztus 14.-étől vesznek fel előrendelést vagyis a termék valós megjelenésétől.
    Az XL-t meg ne várja senki mert az nem 14.-én jön még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák